Iesaka Jānis Zvirbulis, restorāna Fish House Brasserie de Luxe šefpavārs...
Restorānu biznesā pamatlietas ir skaidras – garšīgs ēdiens, lieliska apkalpošana un labs...
Restorānu nedēļas projekts lielu peļņu nenes, toties izvelk cilvēkus no mājām iepazīt...
Restorāns «Bibliotēka No1» ir radījis jaunu zīmolu - «Klaips» - un atvēris...
Lietuvas restorānu ķēde Grill London Rīgā vēlas atvērt piecus šī zīmola un...
Vecrīgā, Tirgoņu ielā durvis vēris Baltijā vienīgais kaviāra bārs Caviar & Beer,...
Investējot 30 tūkstošus eiro, restorāns KOYA izveidojis jaunu interjeru....
Apvienojot spēkus, seši investori izveidojuši jaunu vegānisku produktu veikala un restorāna zīmolu...
Šefpavārs Maksims Cekots, atverot restorānu Max Cekot Kitchen Rīgā, Torņkalnā, kurā piedāvā...
«Esmu par restorānu daudzumu ierobežošanu Rīgā. Tas nav tāpēc, ka man gribētos, lai...
Restorānam Bibliotēka No1 pēc rekonstrukcijas tapis gan jauns interjers, gan koncepts – vīna...
Baltic Wine List Awards konkursa ietvaros noskaidroti vīnmīļiem draudzīgākie Latvijas un Baltijas...
Pēc 15 gadu ilgas gozēšanās restorānu biznesā un daudzšķautņaina lūzuma punkta pērn Dāvis...
«Kamēr esi jauns, tev ir svarīgi, ka tevi sauc par šefpavāru. Kad...
Restorānu nozares pārstāvji izsakās skarbi par nākotni, cerības liek uz samazināto PVN...
Madonas pusē tiks atvērts ziemas pop-up restorāns «Tas nav tas, ko tu...
Latvija ir maza valsts, tāpēc nevaram atļauties taisīt sliktus produktus, visu laiku...
Latvijas labākie restorāni ir izlauzušies no Vecrīgas mūriem. Cēsis, Kuldīga un tagad...
Kuldīgas gājēju ielas malā četrus gadus saimnieko Aleksandrs Lange ar kundzi, kuri...
Cēsīs entuziasti no jauna uzceļ valsts nozīmes arhitektūras pieminekli – Vanadziņa māju,...