Pakalpojumi

Bez maksas pārbaudīs auto lukturus, drošības un elektroapgādes sistēmas

Dienas Bizness, 23.09.2015

Jaunākais izdevums

No 29.septembra līdz 9.oktobrim astoņās Latvijas pilsētās varēs bez maksas pārbaudīt automašīnu drošības un elektroapgādes sistēmas. Pērn līdzīgā akcijā tika pārbaudīti gandrīz 600 automobiļi, vairāk nekā pusei atklājot dažāda līmeņa nepilnības, par ko daudzi vadītāji pat nenojauta, informē Drošas braukšanas skolas pārstāve Juta Krīgere.

Akcijas laikā ar Bosch Car Service diagnostikas iekārtām tiks pārbaudītas auto elektroapgādes un drošības sistēmas, ko ikgadējās tehniskās apskates laikā parasti nav iespējams kontrolēt, taču to nevainojama darbība ir svarīga drošībai, īpaši palielinoties diennakts tumšo stundu skaitam rudenī un ziemā.

Pēc īpašnieka izvēles automobilim varēs pārbaudīt drošības sistēmas (bremžu pretbloķēšanas sistēmu ABS, stabilitātes kontroles sistēmu ESP, gaisa drošības spilvenus u.c.), vai būtiskākos elektroapgādes mezglus (akumulators, starteris, ģenerators). Visām automašīnām tiks veikta lukturu pārbaude. Pēc pārbaudes autovadītāji saņems speciālistu slēdzienu, kas palīdzēs atbilstoši sagatavoties ziemas braukšanas sezonai.

Rūpējoties par satiksmes drošību, bez maksas pārbaudes jau otro reizi piedāvā Drošas Braukšanas Skola (DBS Autoskola) sadarbībā ar autoservisu tīklu Bosch Car Service, Ceļu Satiksmes Drošības direkciju (CSDD) un Statoil Fuel & Retail Latvia.

Automašīnu bezmaksas pārbaudes notiks Rīgā, Jēkabpilī, Preiļos, Daugavpilī, Valmierā, Dobelē, Kuldīgā un Liepājā.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Mūžībā aizgājis reklāmas aģentūras DDB Latvija dibinātājs un uzņēmējs Edgars Skulte

LETA, 06.02.2019

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pirmdien mūžībā aizgājis reklāmas aģentūras «DDB Latvija» dibinātājs, uzņēmējs Edgars Skulte, informēja uzņēmuma pārstāvis Andris Rubīns.

Atvadīšanās nu Skultes notiks sestdien, 9.februārī, plkst.11 Rīgas Anglikāņu Svētā Pestītāja baznīcā.

Uzņēmuma pārstāvji izsaka līdzjūtību Skultes tuviniekiem, draugiem un kolēģiem.

Reklāmas aģentūra «DDB Latvija» darbu sāka 1995.gadā, un Skulte kā viens no uzņēmuma dibinātājiem bija arī tās pirmais vadītājs.

Kā liecina «Firmas.lv» pieejamā dati, Skulte strādājis valdē tādos uzņēmumos kā SIA «Nords Porter Novelli», «DFTS serviss», «Drošas braukšanas skola», AS «RCL», «Latvijas Reklāmas asociācijā» un biedrībā «Atbalsti autosportu». Tāpat Skulte savas profesionālās darbības laikā vairākos uzņēmumos pildījis izpilddirektora un komercdirektora amata pienākumus.

Komentāri

Pievienot komentāru