Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Auto mākleru pakalpojumi sen ir populāri tādās valstīs kā Krievija, Lietuva vai Polija. Tagad palīdzība, iegādājoties lietotu automašīnu, tiek piedāvāta arī Latvijā, liecina medijiem izplatīts paziņojums.

Vīleri ir profesionāli auto eksperti, kas spējot pamanīt dažādas automašīnu nepilnības un defektus, piemeklējot katram klientam piemērotāko transportlīdzekli un panākot draudzīgu pārdošanas cenu. Uzņēmuma galvenais mērķis esot palīdzēt klientiem ietaupīt līdzekļus un laiku, garantējot drošu pakalpojumu.

«Skaidrs, ka pirms lietota auto iegādes nepieciešams noskaidrot pilnu tā tehnisko vēsturi, uzzināt, kad tas ir ievests Latvijā un cik īpašnieku mašīnai bijuši dažādos laikos. Šīs ir lietas, ko vīleris paveiks pircēja vietā,» skaidro Vileris.lv pārstāvis Edgars Žunda.

Ne visiem paziņu lokā ir kāds pieredzējis auto mehāniķis, kas spētu ar meistara aci novērtēt konkrēto transporta līdzekli. Arī bailes, ka pārdevējs varētu apmānīt un «iesmērēt» sliktas kvalitātes mašīnu par neadekvāti augstu cenu ir pamatotas, viņš skaidro.

Auto pircēji bieži vien nepārzinot visas krāpnieku izgudrotās shēma un nepamanot visus slēptos defektus, kuru dēļ vēlāk var nākties izdot pamatīgas summas.

Vīleri palīdz nokārtot arī citas ar automašīnas pirkšanu saistītas lietas, piemēram, izvēlēties labāko līzinga kompāniju vai OCTA un KASKO apdrošinātāju. Process no pirmās konsultācijas, vēlmju noskaidrošanas un labākā piedāvājuma izvēles līdz faktiskai auto pirkšanai un dokumentu kārtošanai aizņemot apmēram nedēļu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Piena pārstrādes grupa Food Union godinājusi labākos ražotņu AS Rīgas piena kombināts, AS Valmieras piens un SIA Rīgas piensaimnieks svaigpiena piegādātājus 2015.gadā. Zemnieki tika godināti par ievērojamiem panākumiem savu saimniecību ražošanas efektivitātes uzlabošanā un attīstībā, kā arī par pienesumu Latvijas piensaimniecības attīstībai kopumā. Pasākums pulcēja 300 zemniekus no visas Latvijas.

Kopumā septiņās nominācijās – Par nozīmīgu ieguldījumu piensaimniecības attīstībā Latvijā, Par efektīvu saimniekošanu un un kvalitatīvu svaigpiena ražošanu, Par lielāko svaigpiena daudzuma piegādi, Par veiksmīgu sadarbību un aktīvu iesaisti piensaimniecības veicināšanā, Par ilglaicīgu un lojālu sadarbību, Par centību un nominācijā Latvijas piensaimniecības patrioti – Food Union apbalvoja 31 piena piegādātāju no visas Latvijas.

Nominācijā Par nozīmīgu ieguldījumu piensaimniecības attīstībā Latvijā apbalvojumus saņēma SIA Kalnāji īpašnieks Vladislavs Butāns Tukuma novadā, SIA Agro-Kaķenieki īpašnieks Vasilijs Pravdivecs Dobeles novadā, SIA Pampāļi īpašnieks Jānis Vaļko Saldus novadā, A/S LIS Latgale īpašniece Valentīna Sarkane no Viļānu novada un J. Gierkena Z/S īpašnieks Juris Gierkens no Krimuldas novada.

Komentāri

Pievienot komentāru