Atpūta

Harley-Davidson meklē motobraucēju, kurš gatavs doties ceļojumā un nopelnīt 25 000 eiro

Dienas Bizness, 27.02.2015

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Harley-Davidson uzsāk akciju un visā Eiropā meklē vienu moto braucēju, kas 2015.gadā gatavs doties divu mēnešu ceļojumā ar Street Glide™ motociklu pa vairāk kā 20 Eiropas valstīm, kā arī nopelnīt 25 000 eiro.

Viens moto braucējs – izlozes uzvarētājs kopā ar atbalsta komandu varēs mēneša garumā izplānot grandiozo Eiropas ceļojumu pa labākajiem autoceļiem. Ceļojuma laikā braucējs dalīsies pieredzē projekta sociālajos medijos un īpaši izveidotā mājaslapā, savukārt profesionāla filmēšanas grupa viņu pavadīs un iemūžinās spilgtākos brīžus, pastāstīja Harley-Davidson mārketinga vadītāja Latvijā Baiba Belinova.

Laimīgais uzvarētājs tiks paziņots šī gada aprīlī. Noteikumi dalībai programmā: derīga Eiropas Savienības iedzīvotāja pase, A kategorijas motocikla vadīšanas apliecība, ceļotāja – motobraucēja gars un, galvenais, iedvesmojoša personība. Harley-Davidson projekta Discover More ceļojums sāksies 2015.gada maijā.

Komentāri

Pievienot komentāru
Eksperti

Vēstule redakcijai: Sankcijas un tālredzība

Jūsu labvēlis – Mārcis Bendiks - Bermudiskā trijstūrī starp Ķekavu–Iecavu–Baldoni 2018. gada jūnijā, 08.06.2018

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Godātā redakcija, šai laikā, kad amerikāņi draudzējas ar ziemeļkorejiešiem, bet kašķējas ar sabiedrotajiem, gribu paust savu atbalstu mūsu valdības apbrīnojamajai tālredzībai. Latvija ir pilnīgi gatava draudošajam tirdzniecības karam, vēl vairāk, gūs no tā labumu. Tas nokārtots, pateicoties savlaicīgai OIK maksājumu sistēmas ieviešanai un iejūtīgai maksātnespējas procesu administrēšanai.

Kā zināms, ASV prezidents ir apsolījis uzlikt kārtīgu muitas maksu par importēto tēraudu un alumīniju, bet ES savukārt atbildēšot ar sarakstiņu muitojamai ASV produkcijai, ko tā eksportē uz mūsu pusi. Pasaules ēters gaudu pilns, kas tik nu tagad panesīsies, ak, vai, manu vai.

Lai tik gaudo, paši vainīgi. Mūsu tērauda eksportu uz ASV ne ar kādām muitām aplikt nemaz nevar, jo tēraudu vairs nekausē. Kā tas gadījās, garš stāsts – sākās ar brīnumainu, zibensātru Vienotības finanšu ministra sniegtu daudzdesmit miljonu garantiju Liepājas Metalurgam jaunu iekārtu iegādei, bet turpinājās ar maksātnespējīgā uzņēmuma ieskapēšanu nez kādiem tur investoriem. Tie savukārt savlaicīgi ieviesto OIK maksājumu dēļ arī nobankrotēja. Rezultāti tikai un vienīgi pozitīvi: vietējie LM akcionāri tika pie miljoniem, lēmēji saņēma gandarījumu par paveikto, krāmus iesmērēja antiņiem, un ASV muita vairs nav jāmaksā. Jo nav, par ko. Perfekts scenārijs.

Komentāri

Pievienot komentāru