Sadarbībā ar Valsts Lauku tīklu, Latvijas Lauku Konsultāciju un izglītības centru un Latvijas Cūku audzētāju asociāciju norisinājies vietējās cūkgaļas popularizēšanas pasākums, degustācija – gardēžu vakariņas.
Pasākuma sauklis Izvēlies Latvijā ražotu cūkgaļu.
Pasākuma gaitā varēja nodegustēt cūkgaļu «no šņukura līdz astei» - 8 kārtās tika pasniegti ēdieni, kas aplūkojami raksta galerijā.
#3/8
Cūkgaļas tartars, maurloki, kartupeļi, paipalu ola (cūkgaļa no z/s Stepnieki II)
#4/8
Lēni gatavota cūkas mēle, dedzināts gurķis, fenhelis, zirņi, lakši (cūkgaļa no z/s Dimzas)
#5/8
Cūkas sirds, lazdu rieksti, iesals, ķirbis, baravikas (cūkgaļa no z/s Dimzas)
#6/8
Kūpināta cūkas auss, pelēkie zirņi, kaņepes, sīpoli, loku eļļa, karsēts krējums (cūkgaļa no z/s Dimzas)
#7/8
Pildīta cūkas kāja, vistas fileja, gailenes, kartupeļi, melnplūmes, aroniju ports, alus etiķis (cūkgaļa no z/s Dimzas)