Atpūta

Papildināts - Naktskluba Coyote Fly rekonstrukcijā ieguldīti 345 tūkstoši eiro; mainījusies vadība

Lelde Petrāne, 21.07.2015

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Nākamnedēļ klubs Coyote Fly prezentēs vērienīgās pārmaiņas, kas īstenotas jūnija beigās uzsāktajos remonta darbos, izveidojot amfiteātra tipa kluba interjeru ar koncertzāles akustiku un četrām dažādām kluba zonām. Kluba rekonstrukcijas darbos ieguldīti aptuveni 345 tūkstoši eiro.

«Izklaides bizness nebūt nav tik vienkāršs, kā tas bieži vien izskatās no malas, jo, lai gūtu panākumus, nemitīgi jāattīstās un jāmainās, tāpēc visi jaunā interjera un koncepta sagatavošanas darbi aizsākti jau pirms pusotra gada. Sekojot līdzi pasaules tendencēm izklaides nozarē, turpmāk mēs vēlamies sevi saukt par lounge klubu, jo tas pilnībā raksturo mūsu darbību un nospraustos mērķus nākamajiem gadiem. Tai pašā laikā vēlamies būt atvērti un pieejami ikvienam, tādēļ arī jaunajā kluba interjerā katra kluba zona ir izdalīta atsevišķi, radot komfortablus apstākļus gan tiem, kuri vēlas uzturēties kādā no VIP zonām, gan tiem, kuri plāno vakaru pavadīt, izklaidējoties pie bāra,» stāsta kluba jaunā vadītāja Liene Bukbārde.

Vaicāta par pārmaiņām kluba vadībā (iepriekš klubu vadīja Madara Maulvurfa), pārstāve Kristīne Dombrovska biznesa portālam db.lv skaidroja: «SIA Pasākumu Apkalpošana, kas iepriekš nodrošināja Coyote Fly un Bibliotēka No 1 Restorāns ikdienas darbu, reorganizācijas procesā piedāvājums pārņemt SIA tika izteikts kluba vadošajai darbiniecei Madarai Maulvurfai, tādējādi praktizējot citās valstīs tik populāro modeli, kad menedžmentam piešķir uzņēmuma daļas. Madarai Maulvurfai šobrīd ir citas prioritātes un mērķi, tādēļ kopš aprīļa beigām uzņēmuma vadīšanā iesaistījās kluba ilggadējā darbiniece Liene Bukbārde.»

Līdzšinējais centrālais bārs pilnībā mainījis formu, izmērus un dizainu, veidojot stilizēti kubiskas līnijas, savukārt skatuve, kas iepriekš bija bāra vidū, tika paplašināta līdz pat sienai, tādējādi dodot iespēju nākotnē elastīgāk rīkot vērienīgākus mākslinieku koncertus ar neparastākiem skatuves tehniskajiem risinājumiem.

«Šīs ir arī īstais brīdis, lai pārskatītu kluba konceptu un veidu, kā vēlamies sevi turpmāk pasniegt. Šķiet, ka sen esam pārauguši mūsu līdzšinējo logo, tāpēc kopā ar kluba rekonstrukciju izmaiņas piedzīvo arī Coyote Fly logo. Tas kļūs atbilstošāks mūsu vēlmēm un tam klubam, kādu sevi redzam nākamajos gados,» tā L. Bukbārde.

Komentāri

Pievienot komentāru