Apdrošināšana

Piedāvās apdrošināt gan jaunus, gan lietotus mobilos telefonus un planšetdatorus

Lelde Petrāne, 07.12.2015

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Apdrošināšanas sabiedrība BALTA (PZU grupa) klajā laidusi jaunu pakalpojumu ar zīmola nosaukumu mySMART. Jaunais pakalpojums piedāvās iespēju apdrošināt lietotas un jaunas mobilās ierīces pret bojājumu un zādzības risku ar segumu visā pasaulē neatkarīgi no tā, kur ierīce pirkta un kas ir tās ražotājs.

Jaunā apdrošināšana darbosies negaidītu mobilo ierīču ārēju bojājumu gadījumā, tajā skaitā situācijās, kad pēc telefona kritiena ir saplīsis tā ekrāns vai korpuss, kā arī gadījumos, kad ierīcē ir iekļuvis ūdens. Tāpat apdrošinātājs segs zaudējumus mobilās ierīces zādzības vai nozaudēšanas gadījumā.

«Lai arī Eiropā šāds pakalpojums jau kādu laiku ir plaši pārstāvēts, Latvijā līdz šim apdrošināt viedās ierīces varēja tikai to iegādāšanās brīdī, iepērkoties ar īpašu kredītkarti vai noformējot atsevišķu apdrošināšanas polisi pie tā apdrošinātāja, ar kuru konkrētajam veikalam, ierīces ražotājam vai operatoram ir izveidota sadarbība. Noderīgs jaunais pakalpojums būs vecākiem, kuri savam bērnam ir nopirkuši mobilo ierīci, jo apdrošināšana segs zaudējumus gan situācijās, kad ierīces īpašnieks konstatē bojājumus, kas radušies ne viņa vainas dēļ, gan arī tajos gadījumos, kad pats īpašnieks būs radījis ierīcei bojājumus, piemēram, netīšām to nometot zemē,» norāda BALTA Korporatīvo partneru pārvaldes vadītājs Kaspars Lukačovs.

Komentāri

Pievienot komentāru