Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

SIA J.A. Wood Country nosaukums ietver uzņēmuma īpašnieku Jāņa un Aijas Eizengraudu vārdu pirmos burtus un tulkojams kā «koku zeme», jo jaunākajai paaudzei paredzētā ekoloģiskā produkta uzgriežņi un skrūves tiek ražoti no oša un citiem lapu kokiem, savukārt savienojamās detaļas no finiera saplākšņa, kas pārklāts ar sertificētām, Eiropas standartiem atbilstošām krāsām, vēsta reģionālais laikraksts Kursas Laiks.

«Ideja bija radīt liela izmēra konstruktoru, lai bērni varētu radoši darboties gan paši, gan kopā ar vecākiem. Pirmā ir saliekama rotaļu māja, kas attīsta mazuļu iztēli, nākotnē būs arī pilis un automašīnas,» atklāj uzņēmuma vadītājs.

Uzsvars tiek likts uz liela izmēra rotaļu priekšmetiem, bet ir atjausts, ka nepieciešams arī kas mazāks – lai cena neatbaidītu tos, kuri gatavi vispirms pamēģināt. Piemēram, ir iespējams nopirkt vairākas detaļas un, pašiem liekot kopā, veidot skapīšus, plauktiņus, mantu kasti, krēslu.

Testējot rotaļu lietas, to radītāji novērojuši, ka tās sāk patikt bērniem virs trim gadiem un tālāk – bez ierobežojumiem. Viens no prezentācijas pasākumiem noticis šovasar Liepājas pusmaratona laikā. «Kurzemes biznesa inkubatoram (KBI) šajā pasākumā bija telts, kurā reizē ar citiem savu produkciju demonstrējām arī mēs. Bērnu interese par konstruktoru bija tik liela, ka zēni un meitenes cits citam ņēma nost koka skrūves, arī vecāki krita uz ceļiem un ņēmās ar detaļām. Šī lieta noteikti ir trāpījusi mērķī.»

Visu rakstu lasiet laikrakstā Kursas Laiks.

Komentāri

Pievienot komentāru