Oļegs Serafimovs restorāna Buddha šefpavārs

Dateļu krēms ar marakuju un piparmētru mērci

Sastāvdaļas krēmam:
50 g dateļu
50 g biezpiena
50 g saldā krējuma (sakuļ putukrējumā)
šķipsna malta kardamona
Visas sastāvdaļas samaļ blenderī

Sastāvdaļas mērcei:
mīkstums no trīs marakujas augļiem (0,50 ml)
10 piparmētras lapas
sula no viena apelsīna
Visas sastāvdaļas samaļ blenderī

Pagatavošana
:
Krēmu ieliek konditorejas maisiņā un uz šķīvja izspiež skaistu formu. Klāt pievieno mērci. Desertu dekorē ar ciedru riekstiem, avenēm un piparmētras lapiņu.

Ekonomika

Finanses

Mazais bizness

Tehnoloģijas

Dzīvesstils

Foto galerijas

Karikatūra