Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Jaunajai Saeimai un valdībai būtu aktīvāk jādarbojas nodokļu politikas jomā, olu un olu produktu ražotāja a/s Balticovo padomes priekšsēdētājs Valdis Grimze stāstīja portālam Nozare.lv.

«No jaunās Saeimas kā ražotāji gaidām izmaiņas nodokļu politikā. Ļoti vēlams, lai tiktu apsvērts nodokļa samazinājums darbaspēkam. Tāpat ļoti aktuāls ir pievienotās vērtības nodokļa samazinājums pārtikas precēm,» sacīja V. Grimze.

Uzņēmējs uzskata, ka arī jaunveidojamajā koalīcijā būtu jāiekļauj Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) pārstāvji. «Arī jaunajā koalīcijā jāiekļauj ZZS pārstāvji, jo viņi pārzina situāciju laukos. Turklāt no šīs partijas būtu jānāk arī ministram. Savukārt vecā valdība atlikušajā laikā varētu netraucēt strādāt,» norādīja Balticovo vadītājs.

Jau ziņots, ka Saeimas ārkārtas vēlēšanās visvairāk jeb 31 mandātu ieguvis Saskaņas centrs, Zatlera reformu partija ieguvusi 22 mandātus, Vienotība - 20 mandātus. Visu Latvijai!-Tēvzemei un Brīvībai/LNNK parlamentā ieguvusi 14 mandātus, Zaļo un zemnieku savienība - 13. Pārējās partijas šajās vēlēšanās nav pārvarējušas 5% barjeru.

Komentāri

Pievienot komentāru