Atpūta

Britu «karaliskā mazuļa» gaidās izstrādāta speciāla lietojumprogramma

Gunta Kursiša, 18.07.2013

Jaunākais izdevums

Jaunumus saistībā ar Lielbritānijas karaļnama jaunāko pārstāvi, kas piedzims kuru katru dienu, piedāvā uzzināt, izmantojot speciālu lietojumprogrammu Royal Baby.

iOS operētājsistēmas ierīcēm paredzēto lietojumprogrammu izstrādājusi kompānija Future, un tajā jaunumi tiks publicēti, sadarbojoties ar Preses Asociāciju (Press Association, PA).

Lietojumprogramma Royal Baby pieejama App Store un darbojas iPad, iPhone un iPod Touch ierīcēs.

Prinča Viljama un Kembridžas hercogienes Keitas Midltones pirmajam bērnam vajadzējis nākt pasaulē 13. jūlijā, saskaņā ar karaļnamam pietuvinātu personu pausto, vēsta CNN.

Jau rakstīts, ka Kembridžas hercogiene pašreiz atrodas Sentmerijas slimnīcā (St Mary's Hospital), kur kuru katru dienu pasaulē nāks, iespējams, nākamais Lielbritānijas karalis vai karaliene. Tikmēr Londonas ielās par godu notikumam redzamas mīkstās rotaļlietas, bērnu ratiņi, baloni un plakāti ar apsveikumiem princim Viljamam un Kembridžas hercogienei, savukārt pašu slimnīcu «aplenkuši» mediju parstāvji, vēsta pasaules mediji.

Jaundzimušais būs trešais pretendents uz britu troni pēc prinča Čārlza un prinča Viljama.

Komentāri

Pievienot komentāru
Ražošana

FOTO: Latvijas bērnu modes zīmols šuj kleitas, kuru cenas sasniedz vairākus tūkstošus

Monta Glumane, 26.10.2018

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

«Gan Krievijā, gan Tuvajos Austrumos cilvēkiem patīk ekskluzīvas lietas, kas ir pieejamas un radītas tikai viņiem. Viņi augstu vērtē kvalitāti un īpašas detaļas, augstvērtīgus materiālus un par to ir gatavi maksāt vairāk,» stāsta bērnu apģērbu zīmola Aristocrat Kids radītāja Dace Zvirbule.

Tērpu radīšanai pamatā tiek izmantoti dabīgie materiāli, piemēram, kokvilna, daudz un dažādu veidu zīds, kašmirs, vilna un citi. Arī tad, ja apģērbā tiek izmantoti dekoratīvie materiāli kā, piemēram, mežģīnes vai fliteri, audums, kas būs tiešā saskarē ar miesu, vienmēr būs 100% dabīgs. Savukārt auduma apdrukas ir īpašas ar to, ka ir unikāli veidotas sadarbībā ar mākslinieci Kristiānu Kalniņu. Apdrukas sākotnēji tiek gleznotas ar roku un tad kombinētas digitālajā vidē. Zīmējumi pēc tam tiek drukāti uz dažādām audumu bāzēm, tādām kā kokvilnas satīns un dažādu veidu zīdiem. Apģērbu audumi tiek iepirkti no Eiropas – Francijas, Itālijas, Portugāles, Spānijas, izņemot zīdu, kas ir no Ķīnas.

Komentāri

Pievienot komentāru