Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Teju četrus gadus pēc nonākšanas mazumtirdzniecībā Sony videospēļu konsole PlayStation 3 ir «uzlauzta» - vismaz tā apgalvo hakeru grupa, kas sevi dēvē kā PSJailbreak, ziņo BBC.

Hakeru grupa paziņojusi, ka tā jau tuvākajā laikā nāks klajā ar produktu, kas videospēļu cienītājiem uz savām PlayStation 3 konsolēm ļaus spēlēt pirātiskās videospēles, kas, piemēram, lejupielādētas ar interneta palīdzību un pēc tam ierakstītas matricā.

Visas oriģinālās videospēles, kas paredzētas spēlēšanai uz PlayStation 3, ir aprīkotas ar īpašu kodu, kuru ar speciālas tehnoloģijas palīdzību nolasa Sony konsole. Tādēļ mājās matricās ierakstītās PlayStation 3 videospēles bez tehniskas iejaukšanās uz konsoles spēlēt nav iespējams.

Tiek lēsts, ka hakeri tirgos zibatmiņas, kurās ir programmatūra, kas ļaus uz PlayStation 3 spēlēt mājās sagatavotās videospēles, kas uzkopētas uz konsoles cietā diska.

Skeptiķi gan norāda, ka šī informācija esot nepatiesa, un šī it kā hakeru grupa mānot cilvēkus.

Visas iepriekš ražotās Sony konsoles (PlayStation One un PlayStation 2) jau ir «uzlauztas», un uz tām iespējams spēlēt mājās atbilstoši sagatotās spēles.

Komentāri

Pievienot komentāru