Jaunākais izdevums

http://db.lv/uploads/ck/images/naglis_balderis.jpg

Kā liecina informācija Latvijas Vēstnesī, izsolē paredzēts pārdot zemes gabalu 13800 kv.m platībā, uz kura atrodas skaidu presēšanas cehs, gāzes sadales punkts un ēkas ar 445,9 kv.m kopējo platību.

Parāda piedzinējs ir a/s DnB Nord Banka. Objektu novērtējums ir 12 tūkstoši Ls.Visām personām, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības tiesā līdz izsoles dienai, teikts paziņojumā. Izsoles pretendentiem līdz izsoles dienai jāiemaksā nodrošinājums Ls 1200. Izsolē tiek pārdots vēl viens Nordic Bioenergy piederošs objekts - neapbūvēts zemesgabals Tīnūžu pagastā ar kopējo platību 18 900 kv.m. Arī šinī gadījumā parāda piedzinējs ir DnB Nord Banka. Objekts novērtēts par 4800 Ls, pretendentiem līdz izsoles dienai jāiemaksā nodrošinājums Ls 480 Ls apjomā.

Kā liecina Lursoft informācija, Nordic Bioenergy kā valdes locekļi darbojas pazīstamais uzņēmējs Jānis Naglis un Helmuts Balderis – Sildedzis. Iepriekš DB rakstīja, ka Nordic Bioenergy 2007. gadā iesāka vērienīgu granulu ražošanas paplašināšanas projektu, kuru plānoja pabeigt 2008. gadā. Uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Ģirts Mālmanis skaidroja, ka kokskaidu granulu ražošana pārtraukta jau aptuveni divus gadus, ko ietekmējusi ekonomiskā krīze un finanšu resursu nepietiekamība. Tāpat uzņēmumu ietekmējusi tirgus pārdale un straujās cenu svārstības.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Izbeidz SIA Deivida Duhovnija dūrainis maksātnespējas procesa lietu

Elīna Pankovska, 28.12.2010

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa ir pieņēmusi lēmumu par SIA Deivida Duhovnija dūrainis maksātnespējas procesa izbeigšanu, liecina ieraksts Maksātnespējas reģistra mājaslapā.

Uzņēmuma valdes priekšsēdētājs ir pazīstamais uzņēmējs Jānis Naglis. Uzņēmums šā gada septembrī mainījis nosaukumu. Iepriekš tas saucies SIA Purvciema mājas. Uzņēmums dibināts 2003.gadā, liecina informācija oficiālajā laikrakstā Latvijas Vēstnesis.

SIA Deivida Duhovnija dūrainis nodarbojas ar sava vai nomāta nekustamā īpašuma izīrēšanu, pārvaldīšanu un pārdošanu.

DB 2005. gadā rakstīja, ka SIA Purvciema mājas cīnījās ar Rīgas domi par iespēju apbūvēt iekšpgalamu Purvciemā. Savukārt 2007.gadā Purvciema mājas un Baltic Credit Ādažos sāka jauna privātmāju ciemata būvniecību 33 hektāru platībā.

Komentāri

Pievienot komentāru