Citas ziņas

Lidostas Rīga VIP centru rekonstruēs par 1,73 miljoniem

Žanete Hāka, 03.04.2013

Jaunākais izdevums

Lai uzlabotu VIP pakalpojumu kvalitāti, kā arī nodrošinot lidostas Rīga attīstību, uzsākta esošā VIP klientu apkalpošanas centra rekonstrukcija.

Kā informēja lidostas Rīga pārstāve Elīna Krastiņa, VIP centra rekonstrukcija izmaksās 1,734 miljonus latu, un rekonstrukcijas darbus plānots pabeigt šā gada augustā.

Tādējādi tiks palielināta VIP centra kapacitāte, un rezultātā VIP un citi ar ceļojuma nodrošināšanu saistīti pakalpojumi tiks nodrošināti vienota kompleksa ietvaros, radot iespēju VIP pakalpojumus saņemt arī tranzītā esošajiem pasažieriem, kas nav no Šengenas zonas, jo izbūvēs atbilstošas uzgaidāmās zāles tranzīta pasažieriem.

Komentāri

Pievienot komentāru
Transports un loģistika

FOTO: Biznesa aviācijas centra FBO RIGA izbūvē investēti 12,5 miljoni eiro

Lelde Petrāne, 08.09.2015

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Atkājot jauno biznesa aviācijas centru FBO RIGA, uzņēmums plāno palielināt apkalpoto biznesa aviācijas gaisa kuģu skaitu par 35%, informēja FBO RIGA līdzīpašnieks Romāns Starkovs.

FBO RIGA biznesa aviācijas centrs, kuru otrdien, 8.septembrī, atklāja starptautiskajā lidostā Rīga, turpmāk sniegs pilna klāsta virszemes biznesa aviācijas pakalpojumus, turklāt ar laiku paredzēts biznesa darbības sfēru paplašināt, proti, nodrošinot privāto lidmašīnu tehnisko apkopi, kas arī ļaus palielināt apkalpoto gaisa kuģu skaitu.

Biznesa aviācijas centra FBO RIGA izbūvē investēti 12,5 miljoni eiro un tas būšot viens no vērienīgākajiem un modernākajiem šāda veida centriem Baltijā un Skandināvijā.

«Biznesa aviācijas nozarei Latvijā ir perspektīvas ģeogrāfiskā novietojuma dēļ, piemēram, Rīga atrodas stundas līdz pusotras attālumā no Stokholmas, Berlīnes, Maskavas u.tml., turklāt augstas kvalitātes serviss tiek nodrošināts par konkurētspējīgākām cenām. Tādēļ mēs varam piedāvāt biznesa aviācijas gaisa kuģu apkalpošanu izdevīgāk nekā citur Eiropā,» norādīja FBO RIGA līdzīpašnieks Leonīds Gorodņickis.

Komentāri

Pievienot komentāru