Citas ziņas

Saldus sauli organizēs Summer Sound Productions

Vēsma Lēvalde, 16.07.2012

Jaunākais izdevums

Festivālu Saldus saule no mūziķa Fēliksa Ķiģeļa pārņēmuši Liepājas festivāla Summer Sound rīkotāji - Summer Sound Production.

Saldus saule notiks 28.jūlijā Saldū, Kalnsētas parka estrādē pie Cieceres upes. Pirmais festivāls Saldus saule notika 1987. gadā, bet ideja par tā rīkošanu bija radusies jau gadu ātrāk, ar mērķi godināt talantīgo saldenieku, Latvijas smagā roka aizsācēju, izcilu ģitāristu, grupas Līvi dibinātāju, idejisko līderi un komponistu Ēriku Ķiģeli. Kopš 2006. gada festivālu Saldus saule organizēja Ērika Ķiģela dēls Fēlikss, kurš šogad festivāla rīkošanu uzticējis SIA Summer Sound Productions.

Db.lv rakstīja, ka 2010.gada oktobrī Liepājā tika nodibināta jauna sabiedrība ar ierobežotu atbildību Summer Sound Productions. Tās vienīgais valdes loceklis ir Uldis Akselrods.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Jau tuvākajā laikā festivāla LMT Summer Sound rīkotājai SIA Summer Sound festivāls mainīsies dalībnieku skaits, jo tiks piesaistīti jauni investori.

Tā db.lv apgalvoja organizatoru pārstāvis, SIA Summer Sound festivāls daļu turētājs Uldis Akselrods. Šogad kapitālsabiedrības daļas no U.Akselroda iegādājās ierakstu kompānijas I love you Record pārstāvis Uldis Pabērzis, kurš šā gada jūnijā kļuva par SIA Summer Sound festivāls un tā meitasuzņēmuma SIA Summer Sound Production valdes priekšsēdētāju. Tā kā festivāls aizvadīts veiksmīgi, risinoties pozitīvas sarunas par papildu investoru piesaisti.

Saskaņā ar Lursoft pieejamo informāciju SIA Summer Sound Production īpašniece ir SIA Summer Sound festivāls. Savukārt šī firma pieder Uldim Akselrodam (26,65%) un Uldim Pabērzim (73,35%)

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Summer Sound rīkotāji aicina liepājniekus iesaistīties dzīvokļu biržā

Vēsma Lēvalde, 22.06.2012

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Festivāla Summer Sound Liepāja rīkotāji festivāla mājas lapā ieviesuši sadaļu Dzīvokļu birža, lai palīdzētu atrast nakstmītnes festivāla viesiem.

Biļešu tirdzniecība sokas labi, Summer Sound Liepaja 2012 ir viens no pieprasītākajiem pasākumiem Biļešu paradīzes kasēs. Jau šobrīd var prognozēt, ka festivālu apmeklēs vismaz 25 tūkstoši viesu, db.lv pastāstīja viens no organizatoriem Uldis Akselrods. Savukārt Liepājas viesnīcās un viesu namos brīvu vietu festivāla laikā atrast bija problēmas jau agri pavasarī, tāpēc arī aktualizēta ideja par dzīvokļu biržu - piedāvājumu liepājniekiem izīrēt brīvās istabas vai dzīvokļus, vai telts vietas dārzos.

Aicinājumu iesaistīties dzīvokļu biržā izplatījis savā tviterkontā arī Liepājas mērs Uldis Sesks. Arī festivāla oficiālā telšu pilsētiņa jau esot pilnībā rezervēta, tāpēc rīkotāji meklē iespējas paplašināt tās teritoriju, pastāstīja U. Akselrods. Pagaidām dzīvokļu biržā gan ievietoti tikai trīs sludinājumi, konstatēja db.lv.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Viens no titulētākajiem un pieprasītākajiem gaismu māksliniekiem Latvijā Mārtiņš Feldmanis jau septiņus gadus ir arī uzņēmējs.

SIA Bang! nodarbojas ar pasākumu tehnisko atbalstu – visu, kas saistās ar gaismu un skaņu. Uzņēmumam ir trīs īpašnieki – Mārtiņš Feldmanis, Jānis Vasilis un Uldis Akselrods. Abiem Mārtiņa partneriem ir arī firma XL Sound Labs, kas ražo akustiskās sistēmas un ir cieši saistīta ar Bang!. Sadarbības skaļākie notikumi – gan tiešā, gan pārnestā nozīmē – ir vasaras festivāli Baltic Beach Party, Fontaine Festival un Summer Sound Liepāja. Taču kopīgi apskaņots un apgaismots ir arī Jāņa Lūsēna koncerts Nacionālajā operā, Turaidas rozes koncerttūre, pašvaldību un korporatīvie pasākumi. «Arī vismazākais darbs jāizdara godīgi, nav svarīgi, vai tu saņem piecus latus vai piecus tūkstošus,» saka Mārtiņš Feldmanis. Viņam pašam lielāko gandarījumu sniedz teātra izrāžu gaismu partitūru veidošana. Īpaši tad, ja «saslēdzas zvaigznes» un top īsts mākslas darbs.

Komentāri

Pievienot komentāru