Ekonomika

Mainīta AS Rīgas juvelierizstrādājumu rūpnīca padome

Žanete Hāka, 24.03.2017

Jaunākais izdevums

AS Rīgas juvelierizstrādājumu rūpnīca padomes locekļa amatu atstājis Vidis Zaķis, liecina kompānijas paziņojums Nasdaq Riga.

23.martā notika padomes sēde. Par padomes priekšsēdētāju tika ievēlēta Svetlana Tolkačova.

Līdz 25.aprīļa kārtējai akcionāru sapulcei darbību turpina padome šādā sastāvā: Svetlana Tolkačova, Igors Istomins, Jeļena Vasuļa, Tatjana Rezņigska.

Komentāri

Pievienot komentāru
Investors

Rīgas juvelierizstrādājumu rūpnīca gatavojas pārtraukt akciju kotēšanu biržā

LETA, 03.09.2020

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Juvelierizstrādājumu ražotāja un tirgotāja AS "Rīgas juvelierizstrādājumu rūpnīca" gatavojas pārtraukt akciju kotēšanu biržā "Nasdaq Riga", teikts uzņēmuma paziņojumā biržai.

Lai lemtu par šo jautājumu, šā gada 6.oktobrī plkst.10 sasaukta "Rīgas juvelierizstrādājumu rūpnīcas" ārkārtas akcionāru sapulce, kas notiks Rīgā, Terēzes ielā 1.

Akcionāru sapulces darba kārtībā ir viens jautājums - par "Rīgas juvelierizstrādājumu rūpnīcas" akciju izslēgšanu no regulētā tirgus.

Gadījumā, ja izsludinātajā sapulcē tiks pieņemts lēmums izslēgt "Rīgas juvelierizstrādājumu rūpnīcas" akcijas no regulētā tirgus, saskaņā ar Finanšu instrumentu tirgus likuma prasībām, akcionāriem, kuri būs balsojuši "par" akciju izslēgšanu no regulētā tirgus būs jāizsaka pārējiem akcionāriem obligātais akciju atpirkšanas piedāvājums.

Pēc "Rīgas juvelierizstrādājumu rūpnīcas" valdes aprēķiniem šajā gadījumā vienas "Rīgas juvelierizstrādājumu rūpnīcas" akcijas atpirkšanas cena būs ne mazāka kā 0,2665 eiro par vienu akciju.

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Rīgas juvelierizstrādājumu rūpnīcas akcionāriem piemērots 20 000 eiro sods

Db.lv, 21.10.2020

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Finanšu un kapitāla tirgus komisija (FKTK) AS "Rīgas Juvelierizstrādājumu rūpnīca" akcionāriem Aleftīnai Struļēvičai, Vladimiram Cadovičam, Marijai Ančevskai, Valentinam Istominam un SIA "Namejs 1" piemērojusi soda naudu 20 000 eiro apmērā par Finanšu instrumentu tirgus likuma (FITL) pārkāpumu un vienojusies ar akcionāriem par obligātā akciju atpirkšanas piedāvājuma izteikšanu līdz 21.10.2020. (obligātā akciju atpirkšanas piedāvājuma prospekta iesniegšanas termiņš).

FKTK veiktajā pārbaudē konstatēja, ka Aleftīna Struļēviča, Vladimirs Cadovičs, Marija Ančevska, Valentins Istomins un SIA "Namejs 1" rīkojas saskaņoti attiecībā uz AS "Rīgas Juvelierizstrādājumu rūpnīca" pārvaldi un personām kopā pieder vairāk kā 30% balsstiesīgo akciju, un tādējādi minētās personas nav izpildījušas FITL 66. pantā noteikto pienākumu izteikt pārējiem AS "Rīgas Juvelierizstrādājumu rūpnīca" akcionāriem adresētu obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu.

Ņemot vērā FKTK konstatēto pārkāpumu, FKTK vienojās ar Aleftīnu Struļēviču, Vladimiru Cadoviču, Mariju Ančevsku, Valentinu Istominu un SIA "Namejs 1" par administratīvā līguma noslēgšanu, paredzot akcionāriem soda naudu 20 000 eiro apmērā.

Komentāri

Pievienot komentāru
Tirdzniecība un pakalpojumi

Rīgas juvelierizstrādājumu rūpnīca plāno palielināt vairumtirdzniecības apgrozījumu

Žanete Hāka, 25.03.2019

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pagājušajā gadā AS Rīgas juvelierizstrādājumu rūpnīca neto apgrozījums sasniedzis 768,2 tūkstošus eiro, kas ir par 22,3% mazāk nekā iepriekšējā gadā, liecina kompānijas paziņojums Nasdaq Riga.

Kompānijas zaudējumi pērn bija 22 tūkstoši eiro, kas ir mazāki nekā 2017.gadā, kad tie sasniedza 85,3 tūkstošus eiro.

Šajā gadā sabiedrība plāno attīstīt ilglaicīgas, starptautiskās tirdzniecības attiecības ar jauniem Eiropas un citu valstu juvelierizstrādājumu ražotājiem ar mērķi palielināt piedāvāto preču klāstu, norāda uzņēmums.

2019.gadā tiek plānots palielināt uzņēmuma vairumtirdzniecības apgrozījumu, ka arī uzņēmuma daļu Latvijas juvelierizstrādājumu vairumtirdzniecības tirgū.

2019. gadā tiek plānots turpināt meklēt korporatīvos pasūtījumus un piedalīties valsts iepirkumos.

Sabiedrība plāno ieviest un modernizēt jaunu noliktavas un klientu attiecību pārvaldes sistēmu, kas sniegs iespēju atvieglot noliktavas uzturēšanas un uzskaites darbu, attīstīs esošo un potenciālo klientu apkalpošanu.

Komentāri

Pievienot komentāru