Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Rīt, 28.aprīlī, Rīgā tiks atvērts jau otrais jaunā koncepta iepirkšanās centrs K Senukai, informē centra pārstāvji.

Veikala preču sortiments pieaudzis par 50 tūkstošiem vienību un veikala atklāšanā ieguldītas 3,3 miljonu eiro investīcijas. Veikals ir piedzīvojis rekonstrukciju – palielinātas mazumtirdzniecības telpas, ieviešot modernu uzglabāšanas sistēmu, atjaunots interjers un paplašināts produktu un pakalpojumu klāsts.

Jaunajā veikalā tiks nodrošinātas vairāk nekā 33 jaunas darba vietas. Kopumā K Senukai veikalā Ulmaņa gatvē tiek nodarbināti gandrīz 100 darbinieki.

K-Rauta mazumtirdzniecības ķēdi vada Kesko Senukai, kam bez Latvijas veikaliem pieder arī 85 veikali Lietuvā, 8 – Igaunijā un 27 – Baltkrievijā. Latvijā ir divi K Senukai veikali un seši K-Rauta veikali, kuru lokācijas vieta ir Rīgā. Kesko Grupa ir viens no vadošajiem mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības uzņēmumiem Eiropā. Kopējais apgrozījums 2016. gadā bija 492,6 miljoni eiro un plānots, ka līdz 2020. gadam uzņēmums sasniegs 1 miljarda eiro apgrozījumu. Tiek lēsts, ka turpmāko 7 gadu laikā Kesko Senukai investēs aptuveni 100 miljonus eiro savos veikalos Baltijas valstīs un Baltkrievijā.

Komentāri

Pievienot komentāru