Arbūzu raža, par spīti laika apstākļiem, rucavnieka Arta Ķūša saimniecībā arī šogad padevusies laba, vēsta reģionālais laikraksts Kursas Laiks.

Tās novākšanai viņš pirms pāris nedēļām sociālajos tīklos aicināja talciniekus un jau nolasīto produkciju izlika publiskai aplūkošanai.

Šonedēļ šī milzu kaudze jau aizceļojusi pie potenciālajiem pircējiem veikalu tīklos. Artis stāsta, ka pārlieku lielā mitruma dēļ šoruden samazinājies arbūzu uzglabāšanas laiks – pēc pusotras divām nedēļām tie var sākt bojāties.

Eksperimentējot ar šķirnēm, viņš sapratis, kuras Latvijā ir vērts audzēt. «Ja grib, visu var izdarīt. Galvenais ir gribēšana,» viņš ar darbu apliecinājis agrāk sacīto.

Ekonomika

Finanses

Mazais bizness

Tehnoloģijas

Dzīvesstils

Karikatūra