Pārtika
09:07
29.jūnijs
Pārtika

Forevers: Vārītās desas ir padomju mantojums (0)

Latvijā samazinās desu patēriņš, bet pieaug pieprasījums pēc gaļas pusfabrikātiem, intervijā aģentūrai LETA pastāstīja gaļas pārstrādes uzņēmuma Forevers valdes priekšsēdētājs Andrejs Ždans.Viņš atzina, ka pamazām mainās Latvijas...

Lauksaimniecība
08:59
29.jūnijs
Kāds ir zemnieku viedoklis par iespēju atjaunot cukurbiešu audzēšanu?
Lauksaimniecība

Kāds ir zemnieku viedoklis par iespēju atjaunot cukurbiešu audzēšanu? (0)

Zemnieku viedokli par iespēju atjaunot cukurbiešu audzēšanu Latvijā noskaidrojis reģionālais laikraksts Bauskas Dzīve. Arnis Vējš, SIA «Uzvara-Lauks» valdes priekšsēdētājs:– Ieceri atjaunot cukura ražošanu, līdz ar to arī cukurbiešu...

Pārtika
15:56
28.jūnijs
Pārtika

Šmits: Latvijai jāvēršas tiesā pret Norvēģiju sniega krabju lietā (0)

Latvijas valdībai jāpieņem lēmums vērsties pret Norvēģijas Karalisti Starptautiskajā tiesā Hāgā, uzskata Eiropas krabju zvejas asociācijas vadītājs Didzis Šmits. «Ņemot vērā faktu, ka Norvēģija turpina klaji ignorēt starptautiskos līgumus...

Karjera
07:51
28.jūnijs
Restorāna Vincents jaunais vadītājs sola ieiet Ziemeļeiropas labāko restorānu līgā
Karjera

Restorāna Vincents jaunais vadītājs sola ieiet Ziemeļeiropas labāko restorānu līgā (0)

Restorānu Vincents no 1.jūlija turpmāk vadīs vīnzinis Raimonds Tomsons, informēja līdzšinējais restorāna direktors un šefpavārs, biedrības Slow Food Riga prezidents Mārtiņš Rītiņš.Viņš skaidroja, ka pēc 23 gadiem restorāna direktora un...

Lauksaimniecība
15:14
27.jūnijs
Lauksaimniecība

ERGO: Lopkopjiem zaudējumi rodas galvenokārt plēsēju, mājlopu traumu un ugunsgrēku dēļ (0)

Mājlopus Latvijā apdraud plēsēji, dažādas traumas, kā arī iespējami ugunsgrēki – tā liecina ERGO apkopotā informācija, analizējot pieteikumus par zaudējumiem, kas lopkopjiem radušies lopu bojāejas dēļ. Saskaņā ar ERGO datiem liellopi ir...

Ražošana
10:05
27.jūnijs
Ražošana

Ādažos jaunajā zivju cehā plāno pārstrādāt lasi (0)

SIA StarfishSeafood Ādažos jauno zivju cehu pilnībā plāno pabeigt nākamā gada pavasarī un tajā pārstrādās lasi. Kā portāls db.lv uzzināja uzņēmumā, jauno zivju pārstrādes cehu plānots uzbūvēt līdz šā gada beigām, bet āra darbus...

Eksperti
08:12
27.jūnijs
Eksperti

Viedoklis: Latvijas piena nozare briest jauniem tirgus darījumiem (0)

Pēdējo gadu norises piena nozarē un lielākajos Latvijas piena pārstrādes uzņēmumos, kā arī pieaugošā investoru interese liecina par to, ka vietējais tirgus ir nobriedis lielām pārmaiņām. Lai arī desmit lielākie Latvijas piena...

Pārtika
17:50
26.jūnijs
Pārtika

Food Union šogad attīstībā plāno ieguldīt vismaz divus miljonus eiro (0)

Piena pārstrādes uzņēmums Food Union šogad attīstībā plāno ieguldīt vismaz divus miljonus eiro, intervijā sacīja Food Union viceprezidents stratēģijas un biznesa attīstības jautājumos Normunds Staņēvičs.«Katru gadu veicam ievērojamas...

Ražošana
09:31
26.jūnijs
Dzintars laiž klajā pirmo produktu, kas uzlabos biznesu
Ražošana

Dzintars laiž klajā pirmo produktu, kas uzlabos biznesu (0)

Dzintars laiž klajā pirmo produktu jaunajā sērijā, ar ko plāno audzēt ieņēmumusKā sarunā ar laikrakstu Dienas Bizness atklāj AS Dzintars valdes priekšsēdētājs Iļja Gerčikovs, jaunās līnijas ārstnieciskā kosmētika palīdzēs risināt...

Pārtika
14:05
22.jūnijs
Pārtika

Latvijā cepti bāgeļi sajūsmina amerikāņus (0)

Cannelle Bakery ceptie Ņujorkas bāgeļi ir iekarojuši pasaulē pazīstamā izgudrotāja Alana Amrona absolūtu atzinību un ar viņa atbalstu solās ieņemt arī savu nišu ASV tirgū.A. Amrons ir daudzu komerciāli ļoti veiksmīgu izgudrojumu autors,...

Ražošana
10:44
22.jūnijs
Ražošana

Patentu valde informē par Līgo un Jāņu tematikas preču zīmju izmantošanu (0)

Slavenākais Līgo un Jāņu produkts – Jāņu siers – šobrīd tiek aizsargāts ar ierakstu Eiropas Savienības Garantēto tradicionālo īpatnību reģistrā, tādējādi sargājot latviešu tradicionālo Jāņu sieru no atdarinājumiem, viltojumiem un tā...

Lauksaimniecība
08:26
22.jūnijs
Ķimeņu aizsegā mēģina tikt pie ES naudas
Lauksaimniecība

Ķimeņu aizsegā mēģina tikt pie ES naudas (0)

Garšvielu platības aug; daļa laukus apsēj, lai tikai iegūtu subsīdijas, ceturtdien vēsta laikraksts Dienas Bizness. Pēdējo divu gadu laikā Latvijā strauji pieaugušas garšvielu, tostarp ķimeņu platības. Kā liecina Lauku atbalsta...

Ekonomika

Finanses

Mazais bizness

Tehnoloģijas

Dzīvesstils

Foto galerijas

Karikatūra