Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Ādažu novada uzņēmums SIA StarfishSeafood izsludinājis konkursu jauna zivju pārstrādes ceha būvniecībai, liecina kompānijas paziņojums Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Paredzamā līguma izpildes vieta ir Ādaži, Muižas iela 16, bet paredzamais līguma izpildes termiņš – šā gada 30.novembris.

Plānotā iepirkuma līgumcena ir 350 tūkstoši eiro.

Kā liecina Lursoft dati, iepriekšējais uzņēmuma nosaukums bija SIA KH Invest. Uzņēmums Komercreģistrā ierakstīts 2005.gadā. Tā apmaksātais pamatkapitāls ir 2828 eiro. Uzņēmuma darbības veidi ir pārējā mazumtirdzniecība ārpus veikaliem, stendiem un tirgiem, kā arī

mazumtirdzniecība stendos un tirgos.

2015.gadā kompānijas apgrozījums bija 165 tūkstoši eiro, bet peļņa – 14 tūkstoši eiro. Uzņēmumā strādāja 7 darbinieki.

Kompānijas valdes priekšsēdētājs ir Hanss Mollers Rasmusens, bet valdes locekle – Aija Šerenda.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

SIA StarfishSeafood Ādažos jauno zivju cehu pilnībā plāno pabeigt nākamā gada pavasarī un tajā pārstrādās lasi.

Kā portāls db.lv uzzināja uzņēmumā, jauno zivju pārstrādes cehu plānots uzbūvēt līdz šā gada beigām, bet āra darbus varētu pabeigt līdz pavasarim. Uzņēmuma valdes locekle Aija Šerenda pastāstīja, ka cehā plānots pārstrādāt lasi, ko uzņēmums iepirks no blakus esošā zivju pārstrādes uzņēmuma KH Select. Šobrīd StarfishSeafood nodarbojas ar zivju izbraukuma tirdzniecību. Sākuši ar vienu automašīnu un tagad jau ir piecas. Perspektīvā lasi plānots arī eksportēt.

Kā liecina Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) informācija, kompānija veikusi grozījumus iepirkumā un paredzētie būvdarbi jāveic līdz nākamā gada 30. aprīlim, nevis līdz šā gada 30. novembrim, kā bija plānots iepriekš. Mainījusies arī paredzētā ieguldījumu summa – no 350 tūkstošiem eiro iepriekš līdz 450 tūkstošiem eiro nule kā izsludinātajā iepirkumā. Būvniecības pretendentiem piedāvājumi jāiesniedz līdz 3. jūlijam.

Komentāri

Pievienot komentāru