Jaunākais izdevums

Lielbritānijas izcelsmes apģērbu zīmols River Island ienācis arī Latvijā, atverot pirmo veikalu tirdzniecības centrā Spice.

Veikalā pieejami apģērbi, apavi un aksesuāri sievietēm un bērniem. Veikala River Island investori nāk no Igaunijas un, līdzās sporta novirzienam, nu jau trešo gadu ir pievērsušies arī modes zīmolu ievešanai un attīstībai Baltijas valstīs. Grupā ietilpst Latvijā labi zināmi zīmoli Parfois, Skechers, Ballzey, T-bode un Dune London.

Baltijas valstīs pirmais River Island veikals tika atvērts 2014.gadā Tallinas tirdzniecības centrā Viru Keskus, un tuvāko trīs gadu laikā plānots atvērt vairāk kā četrus zīmola veikalus.

River Island ir Lielbritānijas izcelsmes zīmols ar vairāk nekā 60 gadu pieredzi modes industrijā, un ir pieejams350 tirdzniecības vietās 12 valstīs.

Komentāri

Pievienot komentāru
Dzīvesstils

FOTO: Atklāts pirmais britu zīmola River Island veikals Latvijā

Žanete Hāka, 11.05.2017

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Atvērts Latvijā pirmais pasaulē iecienītā apģērbu zīmola River Island veikals, informē veikala pārstāvji.

420 kvadrātmetru plašais veikals durvis vēris iepirkšanās centrā Spice līdzās daudziem citiem pasaulē iemīļotu preču zīmju veikaliem, un tā interjers veidots saskaņā ar jaunākajām zīmola koncepta vadlīnijām. Veikalā plaši pieejami apģērbi, apavi un aksesuāri sievietēm un bērniem.

Veikala River Island investori nāk no Igaunijas un, līdzās sporta novirzienam, nu jau trešo gadu ir pievērsušies arī modes zīmolu ievešanai un attīstībai Baltijas valstīs. Grupā ietilpst šajā tirgū jau labi zināmie zīmoli Parfois, Skechers, Ballzey, T-bode un Dune London, un Latvijā šo veikalu tīklus pārvalda SIA NL Latvija.

Baltijas valstīs pirmais River Island veikals tika atvērts 2014.gadā Tallinas tirdzniecības centrā Viru Keskus, un tuvāko trīs gadu laikā plānots atvērt vairāk kā četrus zīmola veikalus.

Komentāri

Pievienot komentāru
Būvniecība un īpašums

FOTO: Daudzfunkcionālais tirdzniecības centrs Akropole atzīmē spāru svētkus

Laura Mazbērziņa, 03.05.2018

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Šodien, 3. maijā, atzīmēti topošā daudzfunkcionālā iepirkšanās un izklaides centra «Akropole» spāru svētki. Ievērojot tradīcijas, svinīgā ceremonijā uz ēkas jumta siju konstrukcijas piestiprināts ozollapu vainags, tādējādi iezīmējot apjomīgāko ēkas būvdarbu paveikšanu.

«Akropole» Maskavas ielā 257b, būs viens no lielākajiem iepirkšanās un izklaides centriem Baltijā, un tā kopējā platība būs apmēram 98 000 m2.Kopējās investīcijas projekta realizācijā sasniedz 200 miljonus eiro – tas ir līdz šim apjomīgākais investīciju darījums Latvijā tirdzniecības centra izveidē.

«Akropole» spāru svētkos paziņots arī jaunums visiem kino cienītājiem – līdz ar «Akropole» atklāšanu, durvis vērs Latvijā pirmais IMAX kinoteātris, kas būs daļa no Apollo Cinema.

««Akropole» piedāvās iepirkšanās un izklaides pieredzi ar vairāk nekā 220 dažādiem veikaliem – no mums jau labi zināmajiem Zara un River Island, kas būs lielākie šo zīmolu veikali Latvijā, līdz starptautiski augstu novērtētiem jaunpienācējiem, kā, piemēram, Van Graaf. Tāpat apmeklētājiem būs pieejamas jaunas izklaides iespējas – piemēram, O’Leary’s,» piebilst Saule Zabuļonīte uzņēmuma «Akropolis Group» vadītāja.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Jaunais iepirkšanās un izklaides centrs «Akropole» durvis apmeklētājiem vērs 4. aprīlī. Teju 170 nomnieku vidū būs gan modes un dzīvesstila preču veikali, gan dažādu pakalpojumu sniedzēji, restorāni un kafejnīcas. Tirdzniecības centrā atradīsies «Maxima XXX» veikals. Būs pieejama stāvvieta 2300 automašīnām.

Kā norāda «Akropole Rīga» vadītājs un «Akropolis Group» valdes loceklis Kaspars Beitiņš, jaunākās tendences arhitektūrā un interjerā apvienotas ar bijušās Kuzņecova porcelāna un fajansa fabrikas vēsturisko mantojumu.

«Akropolē» tiks atvērts Baltijā pirmais multizīmolu veikals «Van Graaf», Latvijā pirmais modes preču veikals «Oysho», apavu veikals «Deichmann», kā arī pirmais sporta preču veikals «USC». Tirdzniecības centrā būs plašākie zīmolu «Zara» un «Reserved» veikali Latvijā, kā arī pirmais zīmola «River Island» veikals, kas piedāvās kolekciju arī vīriešiem.

Tirdzniecības centrā būs apmēram 30 restorāni un kafejnīcas, piemēram, Latvijā pirmie restorānu ķēdes «Grill London» un «Paslēptās receptes» restorāni.

Komentāri

Pievienot komentāru