Piedāvās picas un vīnu

Pakalpojumi
2017. gada 21. septembris 09:49

Uzņēmums Pica Rīga, kas ilgstoši bija pazīstams kā e-picērija, nupat ir vēris vaļā arī restorānu Rīgā, Strēlnieku ielā, kur piedāvās jaunu recepšu picas ar vīniem. Uzņēmums nodrošināšot arī picas ar strausa un brieža gaļu.

Plānots, ka restorāna apmeklētājus sagaidīs paši vietas saimnieki – Eva un Normunds.

Zīmola mērķauditorija ir «cilvēki gardēži, kas novērtē no augstvērtīgām izejvielām gatavotu kvalitatīvu ēdienu», viņi skaidro.

Precīza investīciju summa pašlaik tiek apkopota, bet domājams, ka tās atpelnīt varētu būt iespējams 3 gadu laikā.

«Sākotnēji picas bija iespējams pasūtīt tikai internetā, bet restorāna atvēršana vienmēr bijusi plānā. Iespējams, ka sākotnēji kā pārdrošs sapnis, kas nu pārtapis realitātē. Ikviens dizaina elements telpās ir īpaši pārdomāts,» saka restorāna līdzīpašniece Eva Broda-Bērziņa.

Piektdienas intervija ar Pica Rīga līdzīpašnieci Evu Brodu – Bērziņu

Nelielās restorāna telpas iekārtotas kā vīna un interjera studija smilšu toņos, un kā centrālā rota ir gleznotājas Gundegas Dūdumas darbs. Nākotnē telpas plānots papildināt arī ar citām mākslinieces gleznām.

Arī e-picērijai lielākais klientu loks bijis no Rīgas klusā centra.

Picērijas pavāri pamatā izmanto vietējās izejvielas.

Uzņēmums Pica Rīga dibināts 2015. gada 21. decembrī. To dibināja Eva Broda-Bērziņa un Normunds Bērziņš.

Ekonomika

Finanses

Mazais bizness

Tehnoloģijas

Dzīvesstils

Karikatūra