Transports un loģistika

Pašapkalpošanās noliktavas MyStorage izveidē ieguldīti 300 tūkstoši eiro

Žanete Hāka, 17.11.2017

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Ieguldot 300 000 eiro, Rīgā atvērta pašapkalpošanās noliktava «MyStorage», informē uzņēmuma vadītājs Normunds Celmiņš.

«Krājumu glabāšana šādā noliktavā var būt risinājums tirgotājiem, kuriem rūp efektīva resursu izlietošana. Šajā gadījumā tiem nav jāpārmaksā par lieku noliktavas telpu īri un turēšanu kārtībā, bet preces ir pieejamas jebkurā diennakts laikā. Savukārt birojiem ar aktīvu dokumentu apriti arhīvu novietošana drošā vietā palīdzēs lieki neaizkraut telpas,» skaidro Celmiņš.

Divu hektāru lielajā teritorijā ir ierīkoti piebraucamie ceļi un nodrošināta piekļuve ar smago transportu, tāpat klientiem mantu novietošanai ir pieejami palešu ratiņi un mantu pārvietošanas ratiņi, dažādu izmēru kastes, kā arī iepakošanai nepieciešamie materiāli. Noliktavas kopējā platība ir 1500 kvadrātmetru.

Savukārt privātpersonas Latvijā šāda veida mantu glabātuves visbiežāk meklē pēc nekustamā īpašuma pārdošanas, kad ir jāatbrīvo vecais mājoklis. Taču Vācijas un ASV pieredze liecina, ka pašapkalpošanās noliktavas var izmantot visdažādākajās situācijās: piemēram, velosipēdu vai sniega dēļu glabāšanai pēc sezonas beigām, mantu novietošanai dzīvokļa remonta laikā.

«Ikdienā mums var nākties saskarties ar ļoti dažādām situācijām, kad jādomā par mantu glabāšanu drošā vietā. Ja reiz taupīgajiem vāciešiem un komerciāli noskaņotajiem amerikāņiem pašapkalpošanās noliktavas patīk, tad ne uzņēmējiem, ne arī aktīviem cilvēkiem nav jāšaubās par šī modernā servisa noderīgumu,» uzsver uzņēmuma vadītājs.

Apsargātās «MyStorage» telpas Rēzeknes ielā 3A lietotājiem ir pieejamas 24 stundu režīmā un ir aprīkotas arī ar modernu drošības sistēmu.

Komentāri

Pievienot komentāru