Finanses

Atjaunots «Creditreform» melnais saraksts

Ainars Sedlenieks [email protected], 06.01.2003

Jaunākais izdevums

Creditreform mājas lapā atjaunots riskanto darījumu partneru Melnais saraksts. Sarakstā ir papildus iekļauti vairāk nekā 20 jauni uzņēmumi, kas regulāri kavē rēķinu apmaksu un rupji izvairās no savu finansiālo saistību izpildes. Astoņi (!) no iepriekšējā Melnajā sarakstā iekļautajiem uzņēmumiem pēdējā mēneša laikā ir kļuvuši maksātnespējīgi!

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Labi atceramies, kā deviņdesmitajos gados reketierus lika cietumā. Tas ir loģiski un pašsaprotami, jo piedzīt naudu likumīgā ceļā var tikai tiesa. Tiesa, kas ir neatkarīga institūcija, kas spriež pēc pamatojuma un faktu kopsavilkuma, uzklausot abas puses. Es šodien gribu runāt par to, kā trešās personas Latvijā piedzen naudu no parādniekiem? Kam ir izdevīga šādu trešo personu darbība un kas notiek ar parādniekiem, kad pie viņu parāda ir ķērušies parādu piedzinēji?

Lai gan pēc taisnības un īstenības parādniekam un kreditoram būtu jātiekas tiesā, kas, apsverot parādnieka iespējas parādu atmaksāt, viņa apgādājamo skaitu un virkni citu apstākļu, izlemtu to, kā parāds ir atmaksājams, šodien daudzi Latvijas iedzīvotāji ir sastapušies ar uzņēmējiem, kam, ekonomikai lejup slīdot, darbu kļūst tikai vairāk - parādu piedzinējiem.emCreditreform/em grauj Latvijas ekonomiku

Kā uzņēmējs kļuva par parādnieku un kā viņu izslēdza no spēles

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Creditreform, pārejot norvēģu īpašumā, aktīvāk iegādāsies banku parādnieku portfeļus

Žanete Hāka, 21.01.2014

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Kredītrisku vadības un parādu piedziņas uzņēmumu SIA Creditreform Latvija iegādājies Norvēģijas uzņēmums AS B2Holding.

Jaunais īpašnieks ieguvis 99,5% Creditreform Latvija daļu, savukārt 0,5% daļu paliek iepriekšējā īpašnieka - Vācijas uzņēmuma Creditreform īpašumā.

Abas puses par darījuma nosacījumiem un summu klusē, norādot, ka nākotnē no šī darījuma iegūs abi uzņēmumi. Plānots, ka pēc notikušā darījumā SIA Creditreform Latvija nosaukums un vadība netiks mainīta, to vienīgi papildinās ar jaunā akcionāra pārstāvi. B2Holding vadītāji skaidro, ka Creditreform kā iegādes mērķis izvēlēts, jo uzņēmumam ir laba reputācija un vadība, turklāt ir viena no lielākajām šī sektora kompānijām Latvijā. Tirgū patlaban strādā tikai aptuveni 4-5 uzņēmumi, kas var apstrādāt lielu skaitu parādu, stāsta kompānijas pārstāvji.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Atjaunots Creditreform melnais saraksts

Ainars Sedlenieks [email protected], 06.06.2003

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Šonedēļ atjaunots Creditreform "Melnais Saraksts" . Tajā tiek iekļautas Latvijā reģistrētas juridiskas personas, kuras, pēc Creditreform rīcībā esošās informācijas un vērtējuma, rada būtiskas problēmas saviem darījumu partneriem, gan kavējot maksājumus, gan citādi izvairoties no savu līgumsaistību izpildes. Creditreform uzskata, ka sadarbība ar Melnajā sarakstā iekļautajiem uzņēmumiem ir riskanta un iespējamība nesaņemt savlaicīgu apmaksu par piegādātajām precēm un pakalpojumiem, kā arī nenodrošinātu kredītu atmaksu ir ļoti augsta. Patreiz tajā atrodas 127 uzņēmumi. no tiem 34 uzņēmumi šajā sarakstā iekļauti maijā. Pedējā mēneša laikā 2 no Melnajā Saraksts sarakstā iekļautajiem uzņēmumiem ar tiesas spriedumu atzīti par maksātnespējīgiem. Ar MELNO SARAKSTU Jūs varat iepazīties pēc adreses www.creditreform.lv/saraksts

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Par SIA «Creditreform Latvija» 99,5% kapitāldaļu tiešo īpašnieku kļuvis Luksemburgā reģistrēts uzņēmums «B2Kapital Holding S.a.r.l.», ziņo «Lursoft» Klientu portfelis.

Lai gan tiešais SIA «Creditreform Latvija» 99,5% kapitāldaļu īpašnieks mainījies, tā gala īpašnieks joprojām ir Norvēģijas «B2Holding» grupa, kura iegādājās «Creditreform Latvija» 2014.gadā.

Līdz šim 99,5% SIA «Creditreform Latvija» kapitāldaļu īpašnieks bija Nīderlandē reģistrētā kompānija «Ultimo Netherlands B.V.», bet pirms tam no 2014. līdz 2015.gadam tiešais daļu tiešais īpašnieks bija Norvēģijā reģistrētais «B2Holding AS». Gan «Ultimo Netherlands B.V.», gan jaunais kapitāldaļu tiešais īpašnieks «B2Kapital Holding S.a.r.l.» ir «B2Holding AS» meitas uzņēmumi.

Izmaiņas uzņēmuma dalībnieku sarakstā komercreģistrā ierakstītas 23.augustā.

Pārējās 0,5% pamatkapitāla daļas pieder Vācijā reģistrētajai kompānijai Verband Der Vereine Creditreform.

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Atjaunots «Creditreform» melnais saraksts

Ainars Sedlenieks [email protected], 06.05.2003

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Creditreform mājas lapā atjaunots riskanto darījumu partneru Melnais saraksts. Sarakstā ir papildus iekļauti 22 jauni uzņēmumi, kas regulāri kavē rēķinu apmaksu un rupji izvairās no savu finansiālo saistību izpildes. Creditreform neiesaka sadarboties ar šiem uzņēmumumiem, kā arī pārdot preces vai pakalpojumus ar 100 % priekšapmaksu. No iepriekšējā Melnajā sarakstā iekļautajiem uzņēmumiem pēdējā mēneša laikā pieci atzīti par maksātnespējīgiem. Ar atjaunoto Melno sarakstu var iepazīties www.creditreform.lv/saraksts

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Atjaunots Creditreform melnais saraksts

Ainars Sedlenieks [email protected], 06.08.2003

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Šonedēļ atjaunots Creditreform "Melnais Saraksts" . Tajā tiek iekļautas Latvijā reģistrētas juridiskas personas, kuras, pēc Creditreform rīcībā esošās informācijas un vērtējuma, rada būtiskas problēmas saviem darījumu partneriem, gan kavējot maksājumus, gan citādi izvairoties no savu līgumsaistību izpildes. Creditreform uzskata, ka sadarbība ar Melnajā sarakstā iekļautajiem uzņēmumiem ir riskanta un iespējamība nesaņemt savlaicīgu apmaksu par piegādātajām precēm un pakalpojumiem, kā arī nenodrošinātu kredītu atmaksu ir ļoti augsta. Patreiz tajā atrodas 135 uzņēmumi. no tiem 18 uzņēmumi šajā sarakstā iekļauti jūlijā. Pedējā mēneša laikā 2 no Melnajā Saraksts sarakstā iekļautajiem uzņēmumiem ar tiesas spriedumu atzīti par maksātnespējīgiem. Ar MELNO SARAKSTU iespējams iepazīties pēc adreses www.creditreform.lv/saraksts

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Creditreform juridisko personu datu bāze kļūst pieejama bez maksas

Inguna Šķepaste [email protected], 01.03.2004

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Creditreform Latvijā publisko apjomīgāko uzņēmumu kredītvēstures datu bāzi. Tagad tā ir brīvi pieejama jebkuram uzņēmējam, kuram nepieciešama informācija par darījuma partneru maksājumu disciplīnu. Kredītvēstures datu bāze satur informāciju par 25000 gadījumu, kad uzņēmums nav pieņemamā laikā izpildījis saistības pret savu kreditoru. Datu bāze ik dienu tiek papildināta ar jauniem faktiem. Tajā nav nejaušas informācijas, jo katrs gadījums ir rūpīgi pārbaudīts Creditreform Latvija inkasso procesā. «Informācija par firmas «uzvedību» pagātnē ir viens no objektīvākajiem rādītājiem, kas ļauj prognozēt partnera saistību izpildi nākotnē. Tā kā lielākā daļa darījumu starp juridiskām personām notiek ar pēcapmaksas nosacījumiem, dati par partneru kredītvēsturi var būt ļoti noderīgi. Tas, ka kredītvēstures datu bāze ir publiski pieejama – samazinās uzņēmumu zaudējumus no šaubīgiem un bezcerīgiem parādiem un palielinās savstarpējo uzticību godprātīgo uzņēmēju vidū. Tādējādi mūsu firmas lēmums padarīt datu bāzi pieejamu visiem uzņēmējiem dos arī ilgtermiņa ieguldījumu un uzlabos biznesa vidi Latvijā,» uzskata Creditreform direktors Māris Baidekalns. Kredītvēstures datu bāze ir bez maksas pieejama jebkuram interesentam Creditreform on–line pakalpojumu portālā CrediWeb (www.crediweb.lv). Pirms piekļūšanas datiem, katram lietotājam jāapliecina, ka tie tiks izmantoti tikai darījumu partneru maksātspējas riska vērtēšanai. Creditreform Latvija SIA ir vadošā kredītmenedžmenta kompānija Latvijā, kas sniedz kredītinformācijas un parādu iekasēšanas (inkasso) pakalpojumus. 2003. gadā Creditreform veica vairāk nekā 100000 parādu iekasēšanu un sniedza kredītinformāciju par aptuveni 18.000 Latvijā reģistrētu juridisko un gandrīz 200000 fizisko personu.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Latvijā nereģistrē Helovīnu uzņēmumos, toties ir Melnais Pēteris un Spoks

Gunta Kursiša, 31.10.2011

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pieaugot Visu svēto dienas jeb Helovīna (Halloween) popularitātei arī Latvijā labu laiku pirms svētkiem veikalu plauktos iegulst spokainas maskas un cita veida atribūtika, savukārt izklaides vietās tiek organizēti tematiski pasākumi. Tomēr, kā atklājās Lursoft veiktā pētījumā, Latvijas uzņēmēji nesteidz dibināt firmas, kuru nosaukums ietvertu vārdu Helovīns, toties ir reģistrēti tādi skanīgi nosaukumi kā Melnais Pēteris un Spoks.

Latvijā nav reģistrēts neviens uzņēmums vai organizācija, kuru nosaukumā būtu vārds Halloween, liecina Lursoft apkopotie dati. Tādēļ, ņemot vērā pēdējos gados arī Latvijā nokļuvušo amerikāņu tradīciju - bērniem izjokot apkārtējo namu kaimiņus, Lursoft apkopoja datus par uzņēmumiem, kuru nosaukumā ietverts vārds «joks». Izrādījās, ka Latvijā ir reģistrēts tikai viens uzņēmums, kura nosaukumā ir šis vārds – V. Pētersona firma Joks, kas atrodas Amatas novadā un reģistrēta 1994. gadā, kā arī viens komersants, kura nosaukumā šis vārds minēts daudzskaitlī – I. Mortuļevas individuālais uzņēmums Joki, kura juridiskā adrese reģistrēta Limbažos.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Alkoholisko dzērienu ražotājs un izplatītājs "Amber Beverage Group" laidis klajā zīmola "Rīgas Melnais Balzams" jaunāko versiju - "Rīgas Melnais Balzams XO", kas papildināts ar izsmalcinātu franču brendiju, informē uzņēmumā.

Dzēriena pamatā ir recepte, ko pirms vairāk nekā 260 gadiem izveidoja farmaceits Abrahams Kunce. Viņa 1752. gadā izstrādātā receptūra vēl joprojām tiek izmantota arī šobaltdien, dzērienā apvienojot 24 dabiskas sastāvdaļas, tai skaitā 17 dažādas, rūpīgi atlasītas zālītes, ogas, pumpurus, garšvielas un saknītes.

"Šo "Rīgas Melnais Balzams" versiju izstrādājām teju divu gadus, līdz beidzot šonedēļ to varam nodot patērētāju vērtējumam. Lai gan šobrīd valstī un daudzos citos tirgos ir izsludināta ārkārtas situācija, "Latvijas balzams" ražotnes darbība norit pēc plāna un tādēļ arī turpinām izziņot jaunus produktus," stāsta "Latvijas balzams" valdes priekšsēdētājs Intars Geidāns.

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Atjaunots Creditreform MELNAIS SARAKSTS

Ainars Sedlenieks [email protected], 07.03.2003

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Creditreform mājas lapā atjaunots riskanto darījumu partneru Melnais saraksts. Sarakstā ir papildus iekļauti 16 jauni uzņēmumi, kas regulāri kavē rēķinu apmaksu un rupji izvairās no savu finansiālo saistību izpildes. No iepriekšējā Melnajā sarakstā iekļautajiem uzņēmumiem pēdējā mēneša laikā maksātnespējīgs nav kļuvis neviens. Ar atjaunoto Melno sarakstu var iepazīties pēc adreses www.creditreform.lv/saraksts

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Creditreform paplašina darbību Baltijā

Rudīte Šmite, 24.10.2002

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Oktobrī kredītmenedžmenta uzņēmums SIA Creditreform Latvija (CL) ir nodibinājusi savu meitas uzņēmumu Igaunijā — Creditreform Eesti OŪ. Paredzams, ka līdz gada beigām arī Lietuvā tiks izveidots Creditreform uzņēmums. Līdz šim Creditreform Igaunijā un Lietuvā bija pastāvīgi sadarbības partneri, taču, tirgum attīstoties, ir radusies nepieciešamība kaimiņvalstīs veidot pastāvīgus uzņēmumus — informē CL Mārketinga un produktu attīstības daļas vadītājs Juris Pūce. CL ir viena no Baltijā lielākām ekonomiskās informācijas, kredītizziņu, debitoru uzraudzības kompānija, kā arī vienīgā, kas kvalitātes vadības sistēmu šajā nozarē ir sertificējusi atbilstoši ISO 9001:2000 standartam. 1995. gadā dibinātā uzņēmuma pagājušā gada apgrozījums ir 420 000 latu, peļņa — 18 800 latu. SIA ir 60 darbinieku. Kompānija ir dalībniece 1879. gadā dibinātajā Eiropā vadošajā kredītmenedžmenta firmu apvienībā Creditreform International, kas apvieno 180 kredītinformācijas un parādu iekasēšanas firmas vairāk nekā 20 pasaules valstīs

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Atjaunots \"Creditreform\" melnais saraksts

Ainars Sedlenieks [email protected], 04.12.2002

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Otrdien atjaunots "Creditreform" melnais saraksts, kurā šomēnes reģistrēti 133 riskantākie darījumu partneri. No tiem 22 reģistrēti pirmo reizi. Novembra laikā veseli pieci no iepriekšējā sarakstā iekļautajiem uzņēmumiem ir atzīti par maksātnespējīgiem. Avots: Creditreform

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Atjaunots Creditreform melnais saraksts

Ainars Sedlenieks [email protected], 04.02.2003

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Creditreform mājas lapā atkal atjaunots riskanto darījumu partneru MELNAIS SARAKSTS. Šomēnes sarakstā ir 28 "jaunienācēji" - uzņēmumi, kas šobrīd regulāri kavē rēķinu apmaksu un rupji izvairās no savu finansiālo saistību izpildes. Trīs no iepriekšējā Melnajā sarakstā iekļautajiem uzņēmumiem janvārī ir ar tiesas lēmumu atzīti par maksātnespējīgiem! Avots:Creditreform

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Latvijas Balzama zīmols Rīgas Melnais Balzams uzsācis ražot balzamu ar kafijas garšu – Rīgas Melnais Balzams Espresso, informē uzņēmumā.

Šis būs jau piektais produkts šī dzēriena līnijā. «Kafijas garšas iekļaušana arī alkoholiskajos dzērienos šobrīd ir ļoti aktuāla tendence visā pasaulē. Bāros, restorānos un kafejnīcās šie dzērieni ir bārmeņu izvēles pirmajā pieciniekā,» pastāstīja Māris Kalniņš, Rīgas Melnais Balzams globālais zīmola direktors. «Radot Rīgas Melnais Balzams Espresso, esam apvienojuši divas patērētāju novērtētas garšas: Rīgas Melnais Balzams garšu un espresso garšu,» stāsta Māris Kalniņš.

Rīgas Melnais Balzams Espresso pagatavošanā izmantots balzama ekstrakts, kas atrodams katra šī dzēriena pamatsastāvā. Tam kā jauninājums klāt pievienots Arabica kafijas pupiņu ekstrakts un kanēļa ekstrakts.

Komentāri

Pievienot komentāru
Pārtika

Pēc Balzama liels pieprasījums Krievijas tūristu vidū

Sandra Dieziņa, 23.02.2012

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Tūrisma sezonā Rīgas Melnā balzama pārdošanas apjomi a/s Latvijas balzams (LB) veikalos Vecrīgā pieauguši par 30%- 40%.

Visvairāk šo tradīcijām bagāto dzērienu iecienījuši tieši tūristi no Krievijas, informē a/s Latvijas balzama zīmolu direktors Valters Kaže. A/s Latvijas balzams aprēķini liecina, ka pieaugot tūristu plūsmai, palielinās arī Rīgas Melnais balzams pārdošanas apjomi, kas īpaši labi redzams LB veikalos Vecrīgā un Jūrmalā. Piemēram, jauno izpildītāju konkursa Jaunais Vilnis un tā viesu no kaimiņzemes lielā skaita iespaidā Rīgas Melnā balzama pārdošanas apjomi Jūrmalas un Vecrīgas veikalos ik gadu jūlijā pat pārsniedz gadu mijas pārdošanas apjomus.

To, ka Latvijas vizītkarte numur viens ir tieši Rīgas Melnais balzams, apliecina arī Krievijas tūrisma industrijas apvienības autobusu komisijas savu ceļotāju vidū veiktā un starptautiskajā tūrisma izstādē Balttour 2012 prezentētā aptauja. Rīgas Melnā balzama eksporta pārdošanas apjomi pastāvīgi pieaug, pret pagājušo gadu +30%, šogad jau sasniedzot 30% no kopējā pārdošanas apjoma.

Komentāri

Pievienot komentāru
Pārtika

Rīgas Melnais Balzams Ķiršu sasniedzis rekordaugstus pārdošanas rādītājus

Dienas Bizness, 04.10.2017

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

«Rīgas Melnais Balzams» dzērienu līnijas jaunpienācējs – ķiršu balzams, kura ražošana tika uzsākta šā gada augustā, strauji iekarojis savu vietu alkoholisko dzērienu tirgū un sasniedzis ievērojamus pārdošanas apjomus. Nepilnu divu mēnešu laikā pārdoti vairāk nekā 70 tūkstoši «Rīgas Melnā Balzama Ķiršu» pudeļu jeb aptuveni 33 tūkstoši litru. Savukārt no kopējiem «Rīgas Melnā Balzama» pārdošanas apjomiem jaunais ķiršu balzams sasniedzis jau 16%.

Sākotnēji «Rīgas Melnais Balzams Ķiršu» sēriju bija iecerēts ražot ierobežotā apjomā ar fokusu uz Latvijas tirgu, taču pēc milzīgā pieprasījuma un produkta augstajiem pārdošanas rādītājiem pieņemts lēmums to iekļaut «Rīgas Melnā Balzama» produktu līnijā, kā arī izvirzīti ambiciozi mērķi palielināt vietējā tirgus daļu un aktīvi iekarot eksporta tirgus, tādējādi veicinot arī Latvijas eksportu kopumā.

Oktobrī «Rīgas Melnais Balzams Ķiršu» būs pieejams lielākajos veikalu tīklos Lietuvā un Igaunijā. Turpretim nākamgad plānota «Rīgas Melnais Balzams Ķiršu» sērijas ekspansija Krievijā, Itālijā, Lielbritānijā, Skandināvijas valstīs un citviet pasaulē. Tāpat produkts būs nopērkams arī Eiropas lidostu beznodokļu jeb duty-free veikalos.

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Atjaunots Creditreform melnais saraksts

Ainars Sedlenieks [email protected], 01.11.2002

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

01.11.2002. Creditreform mājas lapā atkal ir atjaunots riskanto darījumu partneru Melnais saraksts. Sarakstā ir iekļauti vairāk nekā 20 jauni uzņēmumi. Daudzi no jūnija sarakstā iekļautajiem uzņēmumiem no saraksta ir izslēgti; četri no tiem pēdējā mēneša laikā tika atzīti par maksātnespējīgiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Šā gada novembris bijis nozīmīgs mēnesis zīmolam «Rīgas Melnais Balzams», uzsākot aktīvu ASV tirgus iekarošanu. Līdz ar oficiālu zīmola prezentācijas pasākumu pasaules bārmeņu mekā Ņujorkā «Amber Beverage Group» atklāja balzama ceļu pie ASV patērētājiem, informē zīmola «Rīgas Melnais Balzams» globālais vadītājs Māris Kalniņš.

Tirgus apgūšana sākta Ņujorkas štatā, kam sekos aktīva iepazīstināšana ar «Rīgas Melno Balzamu» Teksasā, Floridā, San Francisko un Ilinoisā 2018. gadā. «Tuvākās piecgades laikā esam gatavi kļūt par TOP5 premium zīmolu pārstāvētajā kategorijā – zālīšu uzlējumi un liķieri. Lai to sasniegtu, līdzīgi kā citās valstīs, primāro fokusu liksim uz bārmeņu kopienu, miksoloģijas trendu jeb daudzveidīgajām balzama izmantošanas iespējām kokteiļos, kā arī HoReCa segmentu kopumā,» informē zīmola direktors.

«Ņujorkā visi zina, ka Kristaps Porziņģis nāk no Latvijas. Mēs gribam un esam apņēmības pilni panākt, ka numur divi atpazīstamības ziņā ir »Rīgas Melnais Balzams«,» stāsta «Rīgas Melnais Balzams» globālais zīmola direktors Māris Kalniņš.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Saldējuma ražotāji meklē aizvien jaunas garšas, lai piesaistītu patērētāju uzmanību kā vietējā, tā eksporta tirgū

Viens no šīs sezonas jaunumiem – melnais saldējums. Kā redzams lielāko veikalu plauktos, to piedāvā gan pašmāju ražotājs SIA Saltums 2, gan arī starptautiski zināmais Unilever. Saltums 2 pārdošanas un mārketinga daļas vadītāja Agija Trokša stāsta, ka ideja par melno saldējumu radusies kādā no darba dienām, intensīvi domājot par iespējamajiem jaunumiem – kāds varētu būt aktuāls produkts? «Novērojām, ka ārzemēs cieņā ir melnā krāsa, un arī Latvijā sāka ienākt šī tendence – melnā krāsa neierastos produktos, piemēram, kosmētikā – lūpu krāsas, sejas maskas. Pamanījām arī cilvēku sajūsmu par melnu saldējumu ārzemēs, cilvēki fotografējās ar melno saldējumiem kā ar aksesuāru. Pie mums Latvijā nekā tāda nebija, steidzāmies pamēģināt,» viņa atzīst.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Atjaunots Creditreform MELNAIS SARAKSTS

Ainars Sedlenieks [email protected], 05.12.2003

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Creditreform Latvija MELNAIS SARAKSTS novembrī atkal ir papildināts ar jauniem uzņēmumiem, kas ar savu finanasiālo saistību nepildīšanu sagādā galvassāpes sadarbības partneriem. Šoreiz sarakstā iekļauti 21 jauni uzņēmumi. 5 ir iekļauti Latvijas būvmateriālu tirgotāju asociācijas melnajā sarakstā (sadaļā Kredītinformācija) Pēdējā mēneša laikā neviens no MELNAJĀ SARAKSTĀ iekļautajiem uzņēmumiem ar tiesas lēmumu nav atzīts par maksātnespējīgu.

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Atjaunots Creditreform MELNAIS SARAKSTS

Ainars Sedlenieks [email protected], 09.01.2004

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Creditreform Latvija MELNAIS SARAKSTS decembrī atkal ir papildināts ar jauniem uzņēmumiem, kas ar savu finanasiālo saistību nepildīšanu sagādā galvassāpes sadarbības partneriem. Šoreiz melnajā sarakstā iekļauti 38 jauni uzņēmumi. 4 uņēmumi vienlaicīgi iekļauti arī Latvijas būvmateriālu tirgotāju asociācijas melnajā sarakstā Pēdējā mēneša laikā no MELNAJĀ SARAKSTĀ iekļautajiem uzņēmumiem ar tiesas lēmumu 4 atzīti par maksātnespējīgu.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Atjaunots Creditreform Latvija MELNAIS SARAKSTS

Ainars Sedlenieks [email protected], 09.02.2004

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Creditreform Latvija MELNAIS SARAKSTSjanvārī atkal ir papildināts ar jauniem uzņēmumiem, kas ar savu finanasiālo saistību nepildīšanu sagādā galvassāpes sadarbības partneriem. Šoreiz melnajā sarakstā iekļauti 30 jauni uzņēmumi. 5 uņēmumi vienlaicīgi iekļauti arī Latvijas būvmateriālu tirgotāju asociācijas melnajā sarakstā Pēdējā mēneša laikā no MELNAJĀ SARAKSTĀ iekļautajiem uzņēmumiem ar tiesas lēmumu 4 atzīti par maksātnespējīgu.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Atjaunots Creditreform MELNAIS SARAKSTS

Ainars Sedlenieks [email protected], 07.10.2003

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Creditreform Latvija MELNAIS SARAKSTS oktobrī atkal ir papildināts ar jauniem uzņēmumiem, kas ar savu finanasiālo saistību nepildīšanu sagādā galvassāpes sadarbības partneriem. Šoreiz sarakstā iekļauti 20 jauni uzņēmumi. No iepriekšējā sarakstā iekļautajiem uzņēmumiem 3 ar tiesas spriedumu atzīti par maksātnespējīgiem:

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Atjaunots Creditreform MELNAIS SARAKSTS

Ainars Sedlenieks [email protected], 06.11.2003

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Creditreform Latvija MELNAIS SARAKSTS novemrī atkal ir papildināts ar jauniem uzņēmumiem, kas ar savu finanasiālo saistību nepildīšanu sagādā galvassāpes sadarbības partneriem. Šoreiz sarakstā iekļauti 17 jauni uzņēmumi. No iepriekšējā sarakstā iekļautajiem uzņēmumiem 2 ar tiesas spriedumu atzīti par maksātnespējīgiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Šodien, 12. decembrī, maršrutā starp Tallinu un Helsinkiem atsāk kursēt kruīza prāmis Silja Europa, kura atjaunošana izmaksāja 16 miljonus eiro, savukārt prāmis Romantika, kas kursēja Tallina–Stokholma līnijā, atsāk kursēt maršrutā starp Rīgu un Stokholmu, informē Tallink Grupp.

Rīt, 13. decembrī, prāmis Baltic Queen pārtrauc kursēt Tallina–Helsinki līnijā un atsāk kursēt maršrutā starp Tallinu un Stokholmu.

Maršrutā starp Rīgu un Stokholmu turpmāk kursēs Romantika un Isabelle, nodrošinot regulāru ikdienas jūras satiksmi starp Latviju un Zviedriju. Ceļotājiem līdz ar to tiek piedāvāta vēl plašāka un interesantāka kruīza ceļojuma pieredze, kā arī tiek nodrošināta pasažieru, pasažieru transportlīdzekļu un kravu jūras pārvadājumi starp Rīgu un Stokholmu katru dienu. 2017. gada sākumā arī prāmim Romantika būs plānotā tehniskā apkopē, kuras laikā tiks atjaunots restorāns-kafejnīca Fast Lane un tiks pārveidots Seaside bārs, nodrošinot plašāku bērnu spēļu telpu. Atjaunots tiks arī bufetes restorāns un šova zāle.

Komentāri

Pievienot komentāru