Finanses

Baltijas Tranzītu banka organizē Klientu dienas Daugavpilī

Inguna Šķepaste [email protected], 18.02.2003

Jaunākais izdevums

Baltijas Tranzītu banka (BTB) organizē jau tradicionālās Klientu dienas Daugavpilī. Līdz 1.martam klientiem tiek piedāvātas arī dažādas atlaides kredīta, patēriņa kredīta, sadzīves līzinga izskatīšanai un noformēšanai un komunālo maksājumu pieņemšanai. Šajā periodā klienti bez maksas varēs atvērt norēķinu kontus un saņemt VISA Electron norēķinu kartes. Decembra beigās BTB bija desmitā lielākā Latvijas komercbanka pēc aktīvu apjoma.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Biežāk uzdotie jautājumi

Latvijas Banka / eiro.lv, 03.09.2013

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Kad Latvijā ieviesīs eiro?

Oficiālais eiro ieviešanas mērķa datums ir 2014. gada 1. janvāris. Šobrīd Latvijas valsts iestādes veic visus sagatavošanās darbus, kas nepieciešami eiro ieviešanas nodrošināšanai, un tā ieteicams rīkoties arī uzņēmējiem.

Kā naudas maiņu padarīt sev vieglāku un ērtāku?

Visērtākais veids - bezskaidras naudas maiņa. Tādēļ vēl pirms eiro ieviešanas ieteicams latu skaidrās naudas uzkrājumus pārskaitīt bankas kontā. Visa latu kontos noguldītā vai uzkrātā nauda eiro ieviešanas dienā automātiski un bez maksas tiks konvertēta eiro.

Vai saistībā ar latu nomaiņu pret eiro ir sagaidāma cenu celšanās?

Komentāri

Pievienot komentāru
Ražošana

Lauksaimnieku plānotās aktivitātes (26.06.- 09.07.)

Rudīte Spakovska [email protected], 22.06.2006

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padomes (LOSP) un lauksaimnieku organizāciju plānotie pasākumi no 2006.gada 26.jūnija līdz 9.jūlijam: • 26.jūnijā plkst.11.00 Cēsu rajona zemnieku apvienība organizē sanāksmi par Lauku attīstības programmas pasākumiem; • 26.jūnijā plkst.15.00 Jelgavā notiek Latvijas Cukurbiešu audzētāju asociācijas valdes sēde; • 26. - 30.jūnijā LSAB "Trusis un citi" sadarbībā ar Valsts Ciltsdarbu inspekciju organizē šķirnes trušu audzētavu pāratestāciju. Kontaktinformācija: I. Mihmele, tel.3725186, 29140842; • 27.jūnijā Valkas rajonā Latvijas šķirnes dzīvnieku audzētāju savienība organizē saimniecību atestāciju govkopībā; • 27.jūnijā plkst.10.00 Rīgā Zemkopības ministrijā, 512.kab. notiks sanāksme par plānoto COPA/COGECA cūkgaļas ražošanas jautājumu DG sēdi Briselē. • 27.jūnijā Bauskā notiek praktiskās nodarbības integrētajā dārzeņkopībā atklātā lauka platībās; • 28.jūnijā - 4.jūlijā Mālpilī Latvijas Jauno Zemnieku klubs organizē nometnes Rīgas rajona jauniešiem ”Lauki-manas mājas”; • 28.jūnijā Dobeles rajonā Latvijas šķirnes dzīvnieku audzētāju savienība organizē saimniecību atestāciju govkopībā; • 29.jūnijā plkst.9.00 Smiltenē Valkas rajona lauksaimnieku apvienība organizē informatīvo dienu par Lauku attīstības programmas pasākumiem; • 30.jūnijā plkst.11 Latvijas Bioloģiskās lauksaimniecības asociācija organizē atvērto durvju dienu bioloģiskajā saimniecībā Kuldīgas rajona Īvandes pagasta „Zāģeros” par saimniekošanas dažādošanu (galdniecība, tūrisms) bioloģiskās saimniecībās; • 30.jūnijā Codes pagastā notiek praktiskās nodarbības integrētajā dārzeņkopībā segtā lauka platībās; • 30.jūnijā plkst.11.00 Rīgā Zemkopības ministrijas 23.stāva zālē notiek LOSP pārstāvju sanāksme ar ZM un LAD pārstāvjiem; • 1.jūlijā plkst. 12.00 Limbažu rajonā Latvijas Augļkopju asociācija organizē Zemeņu dienu "Zemeņu balle". Kontaktinformācija: Dz. Eglīte, tel. 26523482 • 1. – 2.jūlijā plkst.10.00 Siguldas novada Mores pagastā „Salmiņos” sadarbībā ar biedrību „Latvijas Strauss” tiek organizētas Strausu dienas; • 4.jūlijā Rīgā LOSP pārstāvji tiksies ar Somijas lauksaimnieku organizāciju pārstāvjiem, lai pārrunātu aktualitātes lauksaimniecībā; • 5.jūlijā plkst.11.00 Limbažu rajona lauksaimnieku apvienība organizē valdes sēdi; • 6.jūlijā plkst.11.00 Rīgā LOSP organizē darba grupu par Lauku attīstības programmas pasākumiem; • 8.jūlijā Madonas rajona Jaunkalsnavas pagastā Madonas rajona lauksaimnieku apvienība organizē Pļaujas sacensības; • 8. – 9.jūlijā Latvijas šķirnes dzīvnieku audzētāju savienība organizē speciālistu darbu lauksaimniecības izstādē „Viļāni 2006”; • 8.-14.jūlijā Saldū Latvijas Jauno Zemnieku klubs organizē nometnes Kurzemes jauniešiem „Lauki-manas mājas”.

Komentāri

Pievienot komentāru
Bankas

Papildināta - PNB Bankas klientiem garantētās atlīdzības sāks izmaksāt 22.augustā

Žanete Hāka, 17.08.2019

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Finanšu un kapitāla tirgus komisija (FKTK) pieņēmusi lēmumu par garantēto atlīdzību izmaksu kārtību AS «PNB Banka» klientiem, sākot ar 22. augustu, uzticot garantēto atlīdzību izmaksu veikt AS «Citadele banka».

Tādējādi garantēto atlīdzību izmaksas AS «PNB Banka» klientiem tiks uzsāktas piektajā darbadienā kopš noguldījumu nepieejamības iestāšanās, kuru FKTK konstatēja ar 15.augusta lēmumu.

Saskaņā ar likumu garantētajai atlīdzībai ir jābūt pieejamai bankas klientiem, sākot ar astoto darbdienu pēc dienas, kad konstatēta noguldījumu nepieejamība. Katram AS «PNB Banka» klientam tiks izmaksāta garantētā atlīdzība līdz 100 000 eiro. Garantēto atlīdzību izmaksai AS «PNB Banka» klientiem ir nepieciešami aptuveni 279 miljoni eiro.

Garantētās atlīdzības izmaksas pilnībā veiks no Latvijas Noguldījumu garantiju fonda (NGF), un šim mērķim nebūs nepieciešami līdzekļi no valsts budžeta. 99,2% AS «PNB Banka» klientu garantētās atlīdzības veidā saņems savus noguldījumus pilnībā. No tiem 95% ir iekšzemes klientu, savukārt tikai 4,2% - ārvalstu klientu.

Komentāri

Pievienot komentāru
Tirdzniecība un pakalpojumi

Latviskuma zīmogs Daugavpilī

Monta Glumane, 01.04.2019

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Mūzikas klubs un bārs Artilērijas pagrabi Daugavpilī klientus apkalpo tikai latviešu un angļu valodā, tādā veidā pirmajā vietā turot savas vērtības.

Atpūtas vieta Daugavpilī izveidota 2013. gada oktobrī, taču ideja par to radusies jau 2010. gadā. Ilgu laiku aizņēmusi telpu atrašana. «Pirmo gadu nogaidījām un apskatījāmies, vai šīs telpas neapplūst, ņemot vērā, ka blakus ir Daugava un bārs atrodas pagrabā,» stāsta Artilērijas pagrabu saimnieks Andrejs Faibuševičs, kuram šis bizness ir kā hobijs. Ikdienā viņš nodarbojas ar zinātniskiem un klīniskiem pētījumiem farmācijā.

Viņam bijuši vairāki iemesli, kāpēc izveidot šādu bāru Daugavpilī. Viens no galvenajiem – ieviest mūzikas klubu kultūru, jo iepriekš pilsētā to klasiskā izpratnē (kā, piemēram, Pulkvedim neviens neraksta un Četri balti krekli Rīgā) nebija. Tāpat nav bijis nevienas latviešu vietas, kur gribētos aiziet. «Bija skaidrs – kas pirmais brauc, tas pirmais maļ. Agri vai vēlu tāpat šāda vieta būtu radusies. Man kā jauniešu tēvam tas bija svarīgi, jo zinu, kāda ir provinces, it sevišķi Latgales, bērnu problēma, kad viņi nonāk lielpilsētā. Nevar salīdzināt ar tiem, kuri atbrauc no Valmieras vai Liepājas, no nerusificētiem reģioniem. Es gribēju ieguldīt Daugavpils jaunatnē, lai viņi būtu psiholoģiski konkurētspējīgi ar saviem vienaudžiem Rīgā. Veiksmīga sakritība, un 2013. gadā Latgalē tika atvērti trīs kultūras objekti – Marka Rotko centrs Daugavpilī, Gors Rēzeknē un Artilērijas pagrabi,» stāsta bāra saimnieks. Kopējās investīcijas uzņēmējdarbības sākšanai bija aptuveni 20–25 tūkst. eiro, no tiem 10 tūkst. eiro iegūti, piesaistot Altum Šveices mikrokreditēšanas programmu.

Komentāri

Pievienot komentāru
Eksperti

Mācības no Latvijas finanšu sistēmas krīzes

Deniss Pospelovs - AFI Investīcijas dibinātājs, 20.04.2018

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Es esmu matemātiķis. Konsekvence, apdomība, loģika, precizitāte un definīciju pilnība ir tas, kas mani vienmēr piesaista, un tas, ko man gribētos redzēt cilvēku un organizāciju rīcībā sarežģītās situācijās. Turklāt es esmu arī finanšu analītiķis. Individuālu darbību un lēmumu plānošana, saskanība, koncentrēšanās uz saprotama kopējā rezultāta sasniegšanu ir tas, ko man gribētos redzēt krīzes gadījumā. Diemžēl, pagaidām Latvijas finanšu sistēmas krīzē visu šo īpašību un elementu ir visai maz.

Krīzes priekšvēsture

Latvijas banku sektors vienmēr visai skaidri dalījies divās daļās. Pirmo daļu veidoja (un veido) bankas, kas, galvenokārt, apkalpoja klientus no Latvijas un citām Eiropas Savienības valstīm, turklāt ne visus. Pie šīs piebildes «ne visus» es vēl atgriezīšos, jo tā ir ļoti svarīga, lai izprastu to, kāda situācija šobrīd izveidojusies nozarē. Otro banku grupu veidoja tās finanšu institūcijas, kas apkalpoja (lielākā vai mazākā apmērā) papildus Latvijas klientiem arī ofšoru uzņēmumus un fiziskas personas no bijušajām PSRS valstīm. Ļoti svarīgi ir norādīt, ka arī darījumu veids un caurspīdīgums no starptautisko normu viedokļa un šo klientu īpašnieku ģeogrāfiskā piederība bija pilnīgi citāda.Šādu klientu dažādo veidu raksturošanai nepieciešams atsevišķs apjomīgs raksts, taču es esmu pārliecināts, ka ievērojama daļa šo klientu nav saistīta ne ar starptautiskajām, ne nacionālajām kriminālajām aprindām, ne ar korupciju.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

To sešu politisko partiju lokomotīvju materiālais stāvoklis, kuras pēc pēdējām aptaujām varētu iekļūt 10. Saeimā, ir ļoti atšķirīgs, bet lielākoties - labs.

Lielākajai daļai ir gan uzkrājumi skaidrā naudā, gan noguldījumi bankās, ir arī lielākas un mazākas parādsaistības, tie līdztekus darbībai politikā ieņem amatu arī privātos uzņēmumos, kuros mēdz būt arī līdzīpašnieki, daudziem pieder vairāki nekustamie īpašumi. Gandrīz visiem, izņemot diviem, ir augstākā izglītība, kas iegūta gan Latvijā, gan ārvalstīs. Tiesa, ir arī izņēmumi - dažiem tomēr nav nedz uzkrājumu, nedz arī kas pieder.

LD/DB apkopotā informācija par partiju lokomotīvēm Rīgā, Vidzemē, Latgalē, Kurzemē un Zemgalē liecina, ka Saskaņas centra lokomotīvju kopējais skaidras un bezskaidras naudas uzkrājumu apjoms ir ap 45,2 tūkst. latu, bet uzņemtas parādsaistības aptuveni par 164,9 tūkst. latu. Vienotības lokomotīvju naudas uzkrājumu apjoms veido aptuveni 288,8 tūkst. latu, bet parādsaistības - ap 84,6 tūkst. latu. Jāpiebilst, ka tās savukārt ir citiem aizdevušas kopumā 147,2 tūkst. latu.

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Depozītnoguldījumu likmes Latvijas komercbankās

Valters Paiders [email protected], 23.02.2004

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

1 mēnesis 3 mēneši 6 mēneši 1 gads 2 gadi Depozīta apjoms: 100 – 9999 LVL Aizkraukles banka 2.61 % 3.35 % 3.63 % 4.33 % 4.57 % Baltijas Tranzītu banka – 3.20 % 4.00 % 4.80 % 4.90 % Hansabanka – 3.40 % 3.70 % 4.30 % 4.50 % Hipotēku banka 2.30% 3.25 % 3.80 % 4.60 % 4.80 % Lateko banka 3.75 % 4.25 % 4.75 % 5.25 % 5.40 % Latvijas Krājbanka – 3.66 % 3.98 % 4.70 % 5.03 % Latvijas Unibanka – 3.60 % 3.90 % 4.30 % 4.50 % Māras banka – 3.50 % 3.75 % 4.75 % 5.00 % Multibanka 3.00 % 3.75 % 4.20 % 5.00 % 5.50 % Nordea banka* 2.50 % 3.50 % 3.70 % 4.00 % 4.20 % Parekss banka 2.80 % 3.20 % 3.50 % 3.50 % 5.00 % NORD/LB Latvija 2.35 % 3.40 % 3.60 % 4.45 % 4.85 % Rietumu banka 2.50 % 3.30 % 3.50 % 4.25 % 4.65 % Trasta komercbanka 2.50 % 3.25 % 3.50 % 4.50 % 5.00 % Depozīta apjoms: 100 – 9999 USD Aizkraukles banka 0.30 % 0.42 % 1.17 % 1.45 % 2.65 % Baltijas Tranzītu banka – 1.50 % 1.80 % 2.10 % 2.40 % Hansabanka – 1.55 % 1.65 % 1.85 % 2.30 % Hipotēku banka – 1.75 % 1.85 % 2.10 % 2.50 % Lateko banka 1.40 % 1.75 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % Latvijas Krājbanka – 1.85 % 1.91 % 2.22 % 2.77 % Latvijas Unibanka – 1.30 % 1.35 % 1.60 % 2.25 % Māras banka – 1.75 % 2.00 % 2.25 % 2.75 % Multibanka 0.70 % 1.25 % 2.00 % 2.70 % 3.10 % Nordea banka* 0.60 % 0.65 % 0.70 % 0.80 % 1.15 % Parekss banka 1.10 % 1.30 % 1.50 % 2.00 % 2.50 % NORD/LB Latvija 1.25 % 1.50 % 1.65 % 1.90 % 2.45 % Rietumu banka 0.65 % 0.90 % 1.10 % 1.65 % 2.10 % Trasta komercbanka 1.00 % 1.50 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % Depozīta apjoms: 100 – 9999 EUR Aizkraukles banka 1.26 % 1.38 % 2.11 % 2.20 % 2.81 % Baltijas Tranzītu banka –

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Depozītnoguldījumu likmes Latvijas komercbankās 11. jūlijā

Valters Paiders [email protected], 11.07.2003

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

1 mēnesis 3 mēneši 6 mēneši 1 gads 2 gadi Depozīta apjoms: 100 - 9999 LVL Aizkraukles banka 2.65 % 3.52 % 3.74 % 4.52 % 4.92 % Baltijas Tranzītu banka - 3.55 % 3.85 % 4.60 % 5.05 % Hansabanka - 3.15 % 3.45 % 4.20 % 4.50 % Hipotēku banka - 3.75 % 4.10 % 5.00% 5.40 % Lateko banka 3.75 % 4.25 % 4.75 % 5.00 % 5.25 % Latvijas Krājbanka 3.00 % 3.75 % 4.10 % 4.90 % 5.20 % Latvijas Unibanka - 3.40 % 3.70 % 4.45 % 4.60 % Māras banka - 3.50 % 3.75 % 4.75 % 5.00 % Multibanka 3.25 % 4.00 % 4.75 % 5.30 % 5.75 % Nordea banka 2.50 % 3.00 % 3.25 % 3.50 % 3.75 % Parekss banka 2.50 % 3.00 % 3.50 % 4.50 % 5.00 % NORD/LB Latvija 2.35 % 3.40 % 3.60 % 4.45 % 4.85 % Rietumu banka 2.50 % 3.00 % 3.50 % 4.20 % 4.75 % Trasta komercbanka 3.00 % 3.50 % 5.00 % 6.25 % 6.75 % Depozīta apjoms: 100 - 9999 USD Aizkraukles banka 0.52 % 0.59 % 1.24 % 1.36 % 2.34 % Baltijas Tranzītu banka - 1.60 % 2.10 % 2.50 % 3.10 % Hansabanka - 1.60 % 1.70 % 1.90 % 2.75 % Hipotēku banka - 2.10 % 2.15 % 2.70 % 3.25 % Lateko banka 1.40 % 1.80 % 2.20 % 2.50 % 2.75 % Latvijas Krājbanka - 2.15 % 2.15 % 2.70 % 2.80 % Latvijas Unibanka - 1.70 % 1.80 % 2.10 % 2.90 % Māras banka - 1.75 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % Multibanka 1.00 % 1.25 % 2.00 % 3.00 % 3.80 % Nordea banka 0.45 % 0.50 % 0.55 % 0.65 % 1.05 % Parekss banka 1.10 % 1.30 % 1.50 % 2.10 % 2.50 % NORD/LB Latvija 1.25 % 1.50 % 1.65 % 1.90 % 2.45 % Rietumu banka 0.65 % 0.80 % 1.00 % 1.75 % 2.50 % Trasta komercbanka 1.30 % 2.00 % 3.25 % 3.50 % 4.50 % Depozīta apjoms: 100 - 9999 EUR Aizkraukles banka 1.78 % 1.72 % 2.31 % 2.29 % 2.64 % Baltijas Tranzītu banka - 3.15 %

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Depozītnoguldījumu likmes Latvijas komercbankās

Valters Paiders [email protected], 19.08.2003

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

1 mēnesis 3 mēneši 6 mēneši 1 gads 2 gadi Depozīta apjoms: 100 - 9999 LVL Aizkraukles banka 2.55 % 3.40 % 3.62 % 4.38 % 4.70 % Baltijas Tranzītu banka - 3.30 % 3.70 % 4.50 % 4.80 % Hansabanka - 3.15 % 3.45 % 4.20 % 4.50 % Hipotēku banka - 3.75 % 4.10 % 5.00% 5.40 % Lateko banka 3.75 % 4.25 % 4.75 % 5.00 % 5.25 % Latvijas Krājbanka 3.00 % 3.75 % 4.10 % 4.90 % 5.20 % Latvijas Unibanka - 3.45 % 3.75 % 4.25 % 4.40 % Māras banka - 3.50 % 3.75 % 4.75 % 5.00 % Multibanka 3.00 % 3.75 % 4.20 % 5.00 % 5.50 % Nordea banka 2.50 % 3.00 % 3.25 % 3.50 % 3.70 % Parekss banka 2.50 % 3.00 % 3.50 % 4.50 % 5.00 % NORD/LB Latvija 2.35 % 3.40 % 3.60 % 4.45 % 4.85 % Rietumu banka 2.50 % 3.00 % 3.50 % 4.10 % 4.75 % Trasta komercbanka 2.50 % 3.25 % 3.50 % 4.50 % 5.00 % Depozīta apjoms: 100 - 9999 USD Aizkraukles banka 0.30 % 0.40 % 1.11 % 1.27 % 2.28 % Baltijas Tranzītu banka - 1.50 % 1.60 % 2.20 % 2.60 % Hansabanka - 1.60 % 1.70 % 1.90 % 2.75 % Hipotēku banka - 2.10 % 2.15 % 2.70 % 3.25 % Lateko banka 1.40 % 1.80 % 2.20 % 2.50 % 2.75 % Latvijas Krājbanka - 2.15 % 2.15 % 2.70 % 2.80 % Latvijas Unibanka - 1.50 % 1.60 % 1.80 % 2.10 % Māras banka - 1.75 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % Multibanka 0.70 % 1.25 % 2.00 % 2.70 % 3.10 % Nordea banka 0.60 % 0.65 % 0.70 % 0.80 % 1.15 % Parekss banka 1.10 % 1.30 % 1.50 % 2.10 % 2.50 % NORD/LB Latvija 1.25 % 1.50 % 1.65 % 1.90 % 2.45 % Rietumu banka 0.65 % 0.80 % 1.00 % 1.50 % 2.00 % Trasta komercbanka 1.00 % 1.50 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % Depozīta apjoms: 100 - 9999 EUR Aizkraukles banka 1.33 % 1.43 % 2.09 % 2.09 % 2.52 % Baltijas Tranzītu banka - 2.80 %

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Depozītnoguldījumu likmes Latvijas komercbankās

Valters Paiders [email protected], 22.12.2003

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

1 mēnesis 3 mēneši 6 mēneši 1 gads 2 gadi DEPOZĪTA APJOMS: 100 – 9999 LVL Aizkraukles banka 2.50 % 3.32 % 3.59 % 4.31 % 4.57 % Baltijas Tranzītu banka – 3.20 % 3.50 % 3.90 % 4.20 % Hansabanka – 3.40 % 3.70 % 4.30 % 4.50 % Hipotēku banka 2.30% 3.25 % 3.80 % 4.60 % 4.80 % Lateko banka 3.75 % 4.25 % 4.75 % 5.25 % 5.40 % Latvijas Krājbanka – 3.65 % 3.95 % 4.90 % 5.00 % Latvijas Unibanka – 3.60 % 3.90 % 4.30 % 4.50 % Māras banka – 3.50 % 3.75 % 4.75 % 5.00 % Multibanka 3.00 % 3.75 % 4.20 % 5.00 % 5.50 % Nordea banka* 2.50 % 3.50 % 3.70 % 4.00 % 4.20 % Parekss banka 2.80 % 3.20 % 3.50 % 3.50 % 5.00 % NORD/LB Latvija 2.35 % 3.40 % 3.60 % 4.45 % 4.85 % Rietumu banka 2.50 % 3.30 % 3.50 % 4.25 % 4.65 % Trasta komercbanka 2.50 % 3.25 % 3.50 % 4.50 % 5.00 % DEPOZĪTA APJOMS: 100 – 9999 USD Aizkraukles banka 0.32 % 0.44 % 1.18 % 1.43 % 2.64 % Baltijas Tranzītu banka – 1.50 % 1.60 % 1.90 % 2.30 % Hansabanka – 1.55 % 1.65 % 1.85 % 2.30 % Hipotēku banka – 1.75 % 1.85 % 2.10 % 2.50 % Lateko banka 1.40 % 1.80 % 2.20 % 2.75 % 3.10 % Latvijas Krājbanka – 1.85 % 2.05 % 2.55 % 3.25 % Latvijas Unibanka – 1.50 % 1.60 % 1.80 % 2.20 % Māras banka – 1.75 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % Multibanka 0.70 % 1.25 % 2.00 % 2.70 % 3.10 % Nordea banka* 0.60 % 0.65 % 0.70 % 0.80 % 1.15 % Parekss banka 1.10 % 1.30 % 1.50 % 2.00 % 2.50 % NORD/LB Latvija 1.25 % 1.50 % 1.65 % 1.90 % 2.45 % Rietumu banka 0.65 % 0.90 % 1.10 % 1.65 % 2.10 % Trasta komercbanka 1.00 % 1.50 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % DEPOZĪTA APJOMS: 100 – 9999 EUR Aizkraukles banka 1.32 % 1.45 % 2.19 % 2.30 % 2.89 % Baltijas Tranzītu banka

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Depozītnoguldījumu likmes Latvijas komercbankās

Valters Paiders [email protected], 25.08.2003

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

1 mēnesis 3 mēneši 6 mēneši 1 gads 2 gadi Depozīta apjoms: 100 - 9999 LVL Aizkraukles banka 2.55 % 3.40 % 3.62 % 4.38 % 4.70 % Baltijas Tranzītu banka - 3.30 % 3.70 % 4.50 % 4.80 % Hansabanka - 3.15 % 3.45 % 4.20 % 4.50 % Hipotēku banka 2.10 3.20 % 3.60 % 4.40% 4.75 % Lateko banka 3.75 % 4.25 % 4.75 % 5.00 % 5.25 % Latvijas Krājbanka 3.00 % 3.75 % 4.10 % 4.90 % 5.20 % Latvijas Unibanka - 3.45 % 3.75 % 4.25 % 4.40 % Māras banka - 3.50 % 3.75 % 4.75 % 5.00 % Multibanka 3.00 % 3.75 % 4.20 % 5.00 % 5.50 % Nordea banka 2.50 % 3.00 % 3.25 % 3.50 % 3.70 % Parekss banka 2.50 % 3.00 % 3.50 % 4.50 % 5.00 % NORD/LB Latvija 2.35 % 3.40 % 3.60 % 4.45 % 4.85 % Rietumu banka 2.50 % 3.00 % 3.50 % 4.10 % 4.75 % Trasta komercbanka 2.50 % 3.25 % 3.50 % 4.50 % 5.00 % Depozīta apjoms: 100 - 9999 USD Aizkraukles banka 0.30 % 0.40 % 1.11 % 1.27 % 2.28 % Baltijas Tranzītu banka - 1.50 % 1.60 % 2.20 % 2.60 % Hansabanka - 1.60 % 1.70 % 1.90 % 2.75 % Hipotēku banka - 1.50 % 1.70 % 2.00 % 2.50 % Lateko banka 1.40 % 1.80 % 2.20 % 2.50 % 2.75 % Latvijas Krājbanka - 2.15 % 2.15 % 2.70 % 2.80 % Latvijas Unibanka - 1.50 % 1.60 % 1.80 % 2.10 % Māras banka - 1.75 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % Multibanka 0.70 % 1.25 % 2.00 % 2.70 % 3.10 % Nordea banka 0.60 % 0.65 % 0.70 % 0.80 % 1.15 % Parekss banka 1.10 % 1.30 % 1.50 % 2.10 % 2.50 % NORD/LB Latvija 1.25 % 1.50 % 1.65 % 1.90 % 2.45 % Rietumu banka 0.65 % 0.80 % 1.00 % 1.50 % 2.00 % Trasta komercbanka 1.00 % 1.50 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % Depozīta apjoms: 100 - 9999 EUR Aizkraukles banka 1.33 % 1.43 % 2.09 % 2.09 % 2.52 % Baltijas Tranzītu banka - 2.80 %

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Depozītnoguldījumu likmes Latvijas komercbankās

Valters Paiders [email protected], 23.09.2003

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

1 mēnesis 3 mēneši 6 mēneši 1 gads 2 gadi Depozīta apjoms: 100 - 9999 LVL Aizkraukles banka 2.50 % 3.30 % 3.57 % 4.31 % 4.57 % Baltijas Tranzītu banka - 3.30 % 3.70 % 4.50 % 4.80 % Hansabanka - 3.20 % 3.50 % 4.20 % 4.50 % Hipotēku banka 2.10% 3.20 % 3.60 % 4.40% 4.75 % Lateko banka 3.75 % 4.25 % 4.75 % 5.25 % 5.40 % Latvijas Krājbanka 3.00 % 3.75 % 4.10 % 4.90 % 5.20 % Latvijas Unibanka - 3.45 % 3.75 % 4.25 % 4.40 % Māras banka - 3.50 % 3.75 % 4.75 % 5.00 % Multibanka 3.00 % 3.75 % 4.20 % 5.00 % 5.50 % Nordea banka 2.50 % 3.50 % 3.80 % 4.30 % 4.50 % Parekss banka 2.50 % 3.00 % 3.50 % 4.50 % 5.00 % NORD/LB Latvija 2.35 % 3.40 % 3.60 % 4.45 % 4.85 % Rietumu banka 2.50 % 3.00 % 3.50 % 4.10 % 4.75 % Trasta komercbanka 2.50 % 3.25 % 3.50 % 4.50 % 5.00 % Depozīta apjoms: 100 - 9999 USD Aizkraukles banka 0.31 % 0.43 % 1.19 % 1.48 % 2.83 % Baltijas Tranzītu banka - 1.50 % 1.60 % 2.20 % 2.60 % Hansabanka - 1.50 % 1.60 % 1.80 % 2.15 % Hipotēku banka - 1.50 % 1.70 % 2.00 % 2.50 % Lateko banka 1.40 % 1.80 % 2.20 % 2.75 % 3.10 % Latvijas Krājbanka - 2.15 % 2.15 % 2.70 % 2.80 % Latvijas Unibanka - 1.50 % 1.60 % 1.80 % 2.10 % Māras banka - 1.75 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % Multibanka 0.70 % 1.25 % 2.00 % 2.70 % 3.10 % Nordea banka 0.60 % 0.65 % 0.70 % 0.80 % 1.15 % Parekss banka 1.10 % 1.30 % 1.50 % 2.10 % 2.50 % NORD/LB Latvija 1.25 % 1.50 % 1.65 % 1.90 % 2.45 % Rietumu banka 0.65 % 0.80 % 1.00 % 1.50 % 2.00 % Trasta komercbanka 1.00 % 1.50 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % Depozīta apjoms: 100 - 9999 EUR Aizkraukles banka 1.32 % 1.44 % 2.17 % 2.32 % 2.95 % Baltijas Tranzītu banka

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Depozītnoguldījumu likmes Latvijas komercbankās 27. jūnijā

Valters Paiders [email protected], 27.06.2003

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Depozītnoguldījumu likmes Latvijas komercbankās 27. jūnijā 1 mēnesis 3 mēneši 6 mēneši 1 gads 2 gadi Depozīta apjoms: 100 - 9999 LVL Aizkraukles banka 2.65% 3.52% 3.74% 4.52% 4.92% Baltijas Tranzītu banka - 3.55% 3.85% 4.60% 5.05% Hansabanka - 3.25% 3.50% 4.30% 5.00% Hipotēku banka - 3.75% 3.10% 5.00% 5.40% Lateko banka 4.00% 4.50% 5.00% 6.00% 5.50% Latvijas Krājbanka 3.00% 3.75% 4.10% 4.90% 5.20% Latvijas Unibanka - 3.40% 3.70% 4.45% 4.60% Māras banka - 3.75% 4.00% 5.00% 5.25% Multibanka 3.25% 4.00% 4.75% 5.30% 5.75% Nordea banka 2.50% 3.00% 3.25% 3.50% 3.75% Parekss banka 3.00% 4.00% 4.10% 5.00% 5.30% NORD/LB Latvija 2.35% 3.40% 3.60% 4.45% 4.85% Rietumu banka 2.50% 3.00% 3.50% 4.20% 4.75% Trasta komercbanka 3.00% 3.50% 5.00% 6.25% 6.75% Depozīta apjoms: 100 - 9999 USD Aizkraukles banka 0.52% 0.59% 1.24% 1.36% 2.34% Baltijas Tranzītu banka - 1.60% 2.10% 2.50% 3.10% Hansabanka - 1.90% 2.00% 2.15% 2.90% Hipotēku banka - 2.10% 2.15% 2.70% 3.25% Lateko banka 1.50% 2.00% 2.50% 3.50% 3.00% Latvijas Krājbanka - 2.15% 2.15% 2.70% 2.80% Latvijas Unibanka - 1.70% 1.80% 2.10% 2.90% Māras banka - 1.75% 2.25% 2.75% 3.50% Multibanka 1.00% 1.25% 2.00% 3.00% 3.80% Nordea banka 0.45% 0.50% 0.55% 0.65% 1.05% Parekss banka 1.60% 2.00% 2.10% 2.50% 3.00% NORD/LB Latvija 1.25% 1.50% 1.65% 1.90% 2.45% Rietumu banka 0.85% 1.15% 1.45% 2.25% 3.00% Trasta komercbanka 1.30% 2.00% 3.25% 3.50% 4.50% Depozīta apjoms: 100 - 9999 EUR Aizkraukles banka 1.78% 1.72% 2.31% 2.29% 2.64% Baltijas Tranzītu banka - 3.15% 3.20% 3.70%

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Depozītnoguldījumu likmes Latvijas komercbankās

Valters Paiders [email protected], 26.01.2004

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

1 mēnesis 3 mēneši 6 mēneši 1 gads 2 gadi Depozīta apjoms: 100 – 9999 LVL Aizkraukles banka 2.61 % 3.35 % 3.63 % 4.33 % 4.57 % Baltijas Tranzītu banka – 3.20 % 3.50 % 3.90 % 4.20 % Hansabanka – 3.40 % 3.70 % 4.30 % 4.50 % Hipotēku banka 2.30% 3.25 % 3.80 % 4.60 % 4.80 % Lateko banka 3.75 % 4.25 % 4.75 % 5.25 % 5.40 % Latvijas Krājbanka – 3.61 % 3.83 % 4.80 % 5.25 % Latvijas Unibanka – 3.60 % 3.90 % 4.30 % 4.50 % Māras banka – 3.50 % 3.75 % 4.75 % 5.00 % Multibanka 3.00 % 3.75 % 4.20 % 5.00 % 5.50 % Nordea banka* 2.50 % 3.50 % 3.70 % 4.00 % 4.20 % Parekss banka 2.80 % 3.20 % 3.50 % 3.50 % 5.00 % NORD/LB Latvija 2.35 % 3.40 % 3.60 % 4.45 % 4.85 % Rietumu banka 2.50 % 3.30 % 3.50 % 4.25 % 4.65 % Trasta komercbanka 2.50 % 3.25 % 3.50 % 4.50 % 5.00 % Depozīta apjoms: 100 – 9999 USD Aizkraukles banka 0.35 % 0.47 % 1.22 % 1.56 % 2.86 % Baltijas Tranzītu banka – 1.50 % 1.60 % 1.90 % 2.30 % Hansabanka – 1.55 % 1.65 % 1.85 % 2.30 % Hipotēku banka – 1.75 % 1.85 % 2.10 % 2.50 % Lateko banka 1.40 % 1.80 % 2.20 % 2.75 % 3.10 % Latvijas Krājbanka – 1.80 % 2.01 % 2.53 % 3.30 % Latvijas Unibanka – 1.30 % 1.35 % 1.60 % 2.25 % Māras banka – 1.75 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % Multibanka 0.70 % 1.25 % 2.00 % 2.70 % 3.10 % Nordea banka* 0.60 % 0.65 % 0.70 % 0.80 % 1.15 % Parekss banka 1.10 % 1.30 % 1.50 % 2.00 % 2.50 % NORD/LB Latvija 1.25 % 1.50 % 1.65 % 1.90 % 2.45 % Rietumu banka 0.65 % 0.90 % 1.10 % 1.65 % 2.10 % Trasta komercbanka 1.00 % 1.50 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % Depozīta apjoms: 100 – 9999 EUR Aizkraukles banka 1.33 % 1.45 % 2.21 % 2.37 % 3.04 % Baltijas Tranzītu banka – 2.70 %

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Depozītnoguldījumu likmes Latvijas komercbankās

Valters Paiders [email protected], 02.02.2004

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

1 mēnesis 3 mēneši 6 mēneši 1 gads 2 gadi Depozīta apjoms: 100 – 9999 LVL Aizkraukles banka 2.61 % 3.35 % 3.63 % 4.33 % 4.57 % Baltijas Tranzītu banka – 3.20 % 4.00 % 4.80 % 4.90 % Hansabanka – 3.40 % 3.70 % 4.30 % 4.50 % Hipotēku banka 2.30% 3.25 % 3.80 % 4.60 % 4.80 % Lateko banka 3.75 % 4.25 % 4.75 % 5.25 % 5.40 % Latvijas Krājbanka – 3.66 % 3.98 % 4.70 % 5.03 % Latvijas Unibanka – 3.60 % 3.90 % 4.30 % 4.50 % Māras banka – 3.50 % 3.75 % 4.75 % 5.00 % Multibanka 3.00 % 3.75 % 4.20 % 5.00 % 5.50 % Nordea banka* 2.50 % 3.50 % 3.70 % 4.00 % 4.20 % Parekss banka 2.80 % 3.20 % 3.50 % 3.50 % 5.00 % NORD/LB Latvija 2.35 % 3.40 % 3.60 % 4.45 % 4.85 % Rietumu banka 2.50 % 3.30 % 3.50 % 4.25 % 4.65 % Trasta komercbanka 2.50 % 3.25 % 3.50 % 4.50 % 5.00 % Depozīta apjoms: 100 – 9999 USD Aizkraukles banka 0.30 % 0.42 % 1.17 % 1.45 % 2.65 % Baltijas Tranzītu banka – 1.50 % 1.80 % 2.10 % 2.40 % Hansabanka – 1.55 % 1.65 % 1.85 % 2.30 % Hipotēku banka – 1.75 % 1.85 % 2.10 % 2.50 % Lateko banka 1.40 % 1.80 % 2.20 % 2.75 % 3.10 % Latvijas Krājbanka – 1.85 % 1.91 % 2.22 % 2.77 % Latvijas Unibanka – 1.30 % 1.35 % 1.60 % 2.25 % Māras banka – 1.75 % 2.00 % 2.25 % 2.75 % Multibanka 0.70 % 1.25 % 2.00 % 2.70 % 3.10 % Nordea banka* 0.60 % 0.65 % 0.70 % 0.80 % 1.15 % Parekss banka 1.10 % 1.30 % 1.50 % 2.00 % 2.50 % NORD/LB Latvija 1.25 % 1.50 % 1.65 % 1.90 % 2.45 % Rietumu banka 0.65 % 0.90 % 1.10 % 1.65 % 2.10 % Trasta komercbanka 1.00 % 1.50 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % Depozīta apjoms: 100 – 9999 EUR Aizkraukles banka 1.26 % 1.38 % 2.11 % 2.20 % 2.81 % Baltijas Tranzītu banka – 2.70 % 3.0

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Depozītnoguldījumu likmes Latvijas komercbankās

Valters Paiders [email protected], 17.10.2003

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

1 mēnesis 3 mēneši 6 mēneši 1 gads 2 gadi Depozīta apjoms: 100 - 9999 LVL Aizkraukles banka 2.50 % 3.32 % 3.59 % 4.31 % 4.57 % Baltijas Tranzītu banka - 3.30 % 3.70 % 4.50 % 4.80 % Hansabanka - 3.20 % 3.50 % 4.20 % 4.50 % Hipotēku banka 2.30% 3.25 % 3.80 % 4.60% 4.80 % Lateko banka 3.75 % 4.25 % 4.75 % 5.25 % 5.40 % Latvijas Krājbanka - 3.65 % 3.95 % 4.90 % 5.00 % Latvijas Unibanka - 3.50 % 3.80 % 4.30 % 4.50 % Māras banka - 3.50 % 3.75 % 4.75 % 5.00 % Multibanka 3.00 % 3.75 % 4.20 % 5.00 % 5.50 % Nordea banka 2.50 % 3.50 % 3.80 % 4.30 % 4.50 % Parekss banka 2.50 % 3.00 % 3.50 % 4.50 % 5.00 % NORD/LB Latvija 2.35 % 3.40 % 3.60 % 4.45 % 4.85 % Rietumu banka 2.50 % 3.30 % 3.50 % 4.25 % 4.65 % Trasta komercbanka 2.50 % 3.25 % 3.50 % 4.50 % 5.00 % Depozīta apjoms: 100 - 9999 USD Aizkraukles banka 0.32 % 0.44 % 1.18 % 1.43 % 2.64 % Baltijas Tranzītu banka - 1.50 % 1.60 % 2.20 % 2.60 % Hansabanka - 1.50 % 1.60 % 1.80 % 2.15 % Hipotēku banka - 1.75 % 1.85 % 2.10 % 2.50 % Lateko banka 1.40 % 1.80 % 2.20 % 2.75 % 3.10 % Latvijas Krājbanka - 1.85 % 2.05 % 2.55 % 3.25 % Latvijas Unibanka - 1.50 % 1.60 % 1.80 % 2.20 % Māras banka - 1.75 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % Multibanka 0.70 % 1.25 % 2.00 % 2.70 % 3.10 % Nordea banka 0.60 % 0.65 % 0.70 % 0.80 % 1.15 % Parekss banka 1.10 % 1.30 % 1.50 % 2.10 % 2.50 % NORD/LB Latvija 1.25 % 1.50 % 1.65 % 1.90 % 2.45 % Rietumu banka 0.65 % 0.90 % 1.10 % 1.65 % 2.10 % Trasta komercbanka 1.00 % 1.50 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % Depozīta apjoms: 100 - 9999 EUR Aizkraukles banka 1.32 % 1.45 % 2.19 % 2.30 % 2.89 % Baltijas Tranzītu banka - 2.80 %

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Depozītnoguldījumu likmes Latvijas komercbankās

Valters Paiders [email protected], 29.09.2003

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

1 mēnesis 3 mēneši 6 mēneši 1 gads 2 gadi Depozīta apjoms: 100 - 9999 LVL Aizkraukles banka 2.50 % 3.30 % 3.57 % 4.31 % 4.57 % Baltijas Tranzītu banka - 3.30 % 3.70 % 4.50 % 4.80 % Hansabanka - 3.20 % 3.50 % 4.20 % 4.50 % Hipotēku banka 2.10% 3.20 % 3.60 % 4.40% 4.75 % Lateko banka 3.75 % 4.25 % 4.75 % 5.25 % 5.40 % Latvijas Krājbanka 3.00 % 3.75 % 4.10 % 4.90 % 5.20 % Latvijas Unibanka - 3.45 % 3.75 % 4.25 % 4.40 % Māras banka - 3.50 % 3.75 % 4.75 % 5.00 % Multibanka 3.00 % 3.75 % 4.20 % 5.00 % 5.50 % Nordea banka 2.50 % 3.50 % 3.80 % 4.30 % 4.50 % Parekss banka 2.50 % 3.00 % 3.50 % 4.50 % 5.00 % NORD/LB Latvija 2.35 % 3.40 % 3.60 % 4.45 % 4.85 % Rietumu banka 2.50 % 3.00 % 3.50 % 4.10 % 4.75 % Trasta komercbanka 2.50 % 3.25 % 3.50 % 4.50 % 5.00 % Depozīta apjoms: 100 - 9999 USD Aizkraukles banka 0.31 % 0.43 % 1.19 % 1.48 % 2.83 % Baltijas Tranzītu banka - 1.50 % 1.60 % 2.20 % 2.60 % Hansabanka - 1.50 % 1.60 % 1.80 % 2.15 % Hipotēku banka - 1.50 % 1.70 % 2.00 % 2.50 % Lateko banka 1.40 % 1.80 % 2.20 % 2.75 % 3.10 % Latvijas Krājbanka - 2.15 % 2.15 % 2.70 % 2.80 % Latvijas Unibanka - 1.50 % 1.60 % 1.80 % 2.10 % Māras banka - 1.75 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % Multibanka 0.70 % 1.25 % 2.00 % 2.70 % 3.10 % Nordea banka 0.60 % 0.65 % 0.70 % 0.80 % 1.15 % Parekss banka 1.10 % 1.30 % 1.50 % 2.10 % 2.50 % NORD/LB Latvija 1.25 % 1.50 % 1.65 % 1.90 % 2.45 % Rietumu banka 0.65 % 0.80 % 1.00 % 1.50 % 2.00 % Trasta komercbanka 1.00 % 1.50 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % Depozīta apjoms: 100 - 9999 EUR Aizkraukles banka 1.32 % 1.44 % 2.17 % 2.32 % 2.95 % Baltijas Tranzītu banka

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Depozītnoguldījumu likmes Latvijas komercbankās

Valters Paiders [email protected], 13.10.2003

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

1 mēnesis 3 mēneši 6 mēneši 1 gads 2 gadi Depozīta apjoms: 100 - 9999 LVL Aizkraukles banka 2.50 % 3.32 % 3.59 % 4.31 % 4.57 % Baltijas Tranzītu banka - 3.30 % 3.70 % 4.50 % 4.80 % Hansabanka - 3.20 % 3.50 % 4.20 % 4.50 % Hipotēku banka 2.30% 3.25 % 3.80 % 4.60% 4.80 % Lateko banka 3.75 % 4.25 % 4.75 % 5.25 % 5.40 % Latvijas Krājbanka 3.00 % 3.75 % 4.10 % 4.90 % 5.20 % Latvijas Unibanka - 3.50 % 3.80 % 4.30 % 4.50 % Māras banka - 3.50 % 3.75 % 4.75 % 5.00 % Multibanka 3.00 % 3.75 % 4.20 % 5.00 % 5.50 % Nordea banka 2.50 % 3.50 % 3.80 % 4.30 % 4.50 % Parekss banka 2.50 % 3.00 % 3.50 % 4.50 % 5.00 % NORD/LB Latvija 2.35 % 3.40 % 3.60 % 4.45 % 4.85 % Rietumu banka 2.50 % 3.30 % 3.50 % 4.25 % 4.65 % Trasta komercbanka 2.50 % 3.25 % 3.50 % 4.50 % 5.00 % Depozīta apjoms: 100 - 9999 USD Aizkraukles banka 0.32 % 0.44 % 1.18 % 1.43 % 2.64 % Baltijas Tranzītu banka - 1.50 % 1.60 % 2.20 % 2.60 % Hansabanka - 1.50 % 1.60 % 1.80 % 2.15 % Hipotēku banka - 1.75 % 1.85 % 2.10 % 2.50 % Lateko banka 1.40 % 1.80 % 2.20 % 2.75 % 3.10 % Latvijas Krājbanka - 2.15 % 2.15 % 2.70 % 2.80 % Latvijas Unibanka - 1.50 % 1.60 % 1.80 % 2.20 % Māras banka - 1.75 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % Multibanka 0.70 % 1.25 % 2.00 % 2.70 % 3.10 % Nordea banka 0.60 % 0.65 % 0.70 % 0.80 % 1.15 % Parekss banka 1.10 % 1.30 % 1.50 % 2.10 % 2.50 % NORD/LB Latvija 1.25 % 1.50 % 1.65 % 1.90 % 2.45 % Rietumu banka 0.65 % 0.90 % 1.10 % 1.65 % 2.10 % Trasta komercbanka 1.00 % 1.50 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % Depozīta apjoms: 100 - 9999 EUR Aizkraukles banka 1.32 % 1.45 % 2.19 % 2.30 % 2.89 % Baltijas Tranzītu banka - 2.80 % 3.00 %

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Depozītnoguldījumu likmes Latvijas komercbankās

Valters Paiders [email protected], 08.12.2003

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

1 mēnesis 3 mēneši 6 mēneši 1 gads 2 gadi Depozīta apjoms: 100 – 9999 LVL Aizkraukles banka 2.50 % 3.32 % 3.59 % 4.31 % 4.57 % Baltijas Tranzītu banka – 3.20 % 3.50 % 3.90 % 4.20 % Hansabanka – 3.40 % 3.70 % 4.30 % 4.50 % Hipotēku banka 2.30% 3.25 % 3.80 % 4.60 % 4.80 % Lateko banka 3.75 % 4.25 % 4.75 % 5.25 % 5.40 % Latvijas Krājbanka – 3.65 % 3.95 % 4.90 % 5.00 % Latvijas Unibanka – 3.50 % 3.80 % 4.30 % 4.50 % Māras banka – 3.50 % 3.75 % 4.75 % 5.00 % Multibanka 3.00 % 3.75 % 4.20 % 5.00 % 5.50 % Nordea banka* 2.50 % 3.50 % 3.70 % 4.00 % 4.20 % Parekss banka 2.80 % 3.20 % 3.50 % 3.50 % 5.00 % NORD/LB Latvija 2.35 % 3.40 % 3.60 % 4.45 % 4.85 % Rietumu banka 2.50 % 3.30 % 3.50 % 4.25 % 4.65 % Trasta komercbanka 2.50 % 3.25 % 3.50 % 4.50 % 5.00 % Depozīta apjoms: 100 – 9999 USD Aizkraukles banka 0.32 % 0.44 % 1.18 % 1.43 % 2.64 % Baltijas Tranzītu banka – 1.50 % 1.60 % 1.90 % 2.30 % Hansabanka – 1.55 % 1.65 % 1.85 % 2.30 % Hipotēku banka – 1.75 % 1.85 % 2.10 % 2.50 % Lateko banka 1.40 % 1.80 % 2.20 % 2.75 % 3.10 % Latvijas Krājbanka – 1.85 % 2.05 % 2.55 % 3.25 % Latvijas Unibanka – 1.50 % 1.60 % 1.80 % 2.20 % Māras banka – 1.75 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % Multibanka 0.70 % 1.25 % 2.00 % 2.70 % 3.10 % Nordea banka* 0.60 % 0.65 % 0.70 % 0.80 % 1.15 % Parekss banka 1.10 % 1.30 % 1.50 % 2.00 % 2.50 % NORD/LB Latvija 1.25 % 1.50 % 1.65 % 1.90 % 2.45 % Rietumu banka 0.65 % 0.90 % 1.10 % 1.65 % 2.10 % Trasta komercbanka 1.00 % 1.50 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % Depozīta apjoms: 100 – 9999 EUR Aizkraukles banka 1.32 % 1.45 % 2.19 % 2.30 % 2.89 % Baltijas Tranzītu banka – 2.70 %

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Depozītnoguldījumu likmes Latvijas komercbankās 4. jūlijā

Valters Paiders [email protected], 04.07.2003

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

1 mēnesis 3 mēneši 6 mēneši 1 gads 2 gadi Depozīta apjoms: 100 - 9999 LVL Aizkraukles banka 2.65% 3.52% 3.74% 4.52% 4.92% Baltijas Tranzītu banka - 3.55% 3.85% 4.60% 5.05% Hansabanka - 3.15% 3.45% 4.20% 4.50% Hipotēku banka - 3.75% 4.10% 5.00% 5.40% Lateko banka 3.75% 4.25% 4.75% 5.00% 5.25% Latvijas Krājbanka 3.00% 3.75% 4.10% 4.90% 5.20% Latvijas Unibanka - 3.40% 3.70% 4.45% 4.60% Māras banka - 3.50% 3.75% 4.75% 5.00% Multibanka 3.25% 4.00% 4.75% 5.30% 5.75% Nordea banka 2.50% 3.00% 3.25% 3.50% 3.75% Parekss banka 3.00% 4.00% 4.10% 5.00% 5.30% NORD/LB Latvija 2.35% 3.40% 3.60% 4.45% 4.85% Rietumu banka 2.50% 3.00% 3.50% 4.20% 4.75% Trasta komercbanka 3.00% 3.50% 5.00% 6.25% 6.75% Depozīta apjoms: 100 - 9999 USD Aizkraukles banka 0.52% 0.59% 1.24% 1.36% 2.34% Baltijas Tranzītu banka - 1.60% 2.10% 2.50% 3.10% Hansabanka - 1.60% 1.70% 1.90% 2.75% Hipotēku banka - 2.10% 2.15% 2.70% 3.25% Lateko banka 1.40% 1.80% 2.20% 2.50% 2.75% Latvijas Krājbanka - 2.15% 2.15% 2.70% 2.80% Latvijas Unibanka - 1.70% 1.80% 2.10% 2.90% Māras banka - 1.75% 2.00% 2.50% 3.00% Multibanka 1.00% 1.25% 2.00% 3.00% 3.80% Nordea banka 0.45% 0.50% 0.55% 0.65% 1.05% Parekss banka 1.60% 2.00% 2.10% 2.50% 3.00% NORD/LB Latvija 1.25% 1.50% 1.65% 1.90% 2.45% Rietumu banka 0.85% 1.15% 1.45% 2.25% 3.00% Trasta komercbanka 1.30% 2.00% 3.25% 3.50% 4.50% Depozīta apjoms: 100 - 9999 EUR Aizkraukles banka 1.78% 1.72% 2.31% 2.29% 2.64% Baltijas Tranzītu banka - 3.15% 3.20% 3.70% 4.00% Hansabanka - 2.85%

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Depozītnoguldījumu likmes Latvijas komercbankās

Valters Paiders [email protected], 12.03.2004

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

1 mēnesis 3 mēneši 6 mēneši 1 gads 2 gadi Depozīta apjoms: 100 – 9999 LVL Aizkraukles banka 2.61 % 3.35 % 3.63 % 4.33 % 4.57 % Baltijas Tranzītu banka – 3.20 % 4.00 % 4.80 % 4.90 % Hansabanka 2.30 3.20 % 3.50 % 4.20 % 4.50 % Hipotēku banka 2.30% 3.25 % 3.65 % 4.50 % 4.85 % Lateko banka 3.75 % 4.25 % 4.75 % 5.25 % 5.40 % Latvijas Krājbanka – 3.66 % 3.98 % 4.70 % 5.03 % Latvijas Unibanka – 3.60 % 3.90 % 4.30 % 4.50 % Māras banka – 3.50 % 3.75 % 4.75 % 5.00 % Multibanka 3.00 % 3.75 % 4.20 % 5.00 % 5.50 % Nordea banka* 2.50 % 3.50 % 3.70 % 4.00 % 4.20 % Parekss banka 2.80 % 3.20 % 3.50 % 3.50 % 5.00 % NORD/LB Latvija 2.35 % 3.40 % 3.60 % 4.45 % 4.85 % Rietumu banka 2.50 % 3.30 % 3.50 % 4.25 % 4.65 % Trasta komercbanka 2.50 % 3.25 % 3.50 % 4.50 % 5.00 % Depozīta apjoms: 100 – 9999 USD Aizkraukles banka 0.30 % 0.42 % 1.17 % 1.45 % 2.65 % Baltijas Tranzītu banka – 1.50 % 1.80 % 2.10 % 2.40 % Hansabanka 1.00 1.30 % 1.40 % 1.60 % 2.15 % Hipotēku banka – 1.65 % 1.75 % 2.05 % 2.25 % Lateko banka 1.40 % 1.75 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % Latvijas Krājbanka – 1.85 % 1.91 % 2.22 % 2.77 % Latvijas Unibanka – 1.30 % 1.35 % 1.60 % 2.25 % Māras banka – 1.75 % 2.00 % 2.25 % 2.75 % Multibanka 0.70 % 1.25 % 2.00 % 2.70 % 3.10 % Nordea banka* 0.60 % 0.65 % 0.70 % 0.80 % 1.15 % Parekss banka 1.10 % 1.30 % 1.50 % 2.00 % 2.50 % NORD/LB Latvija 1.25 % 1.50 % 1.65 % 1.90 % 2.45 % Rietumu banka 0.65 % 0.90 % 1.10 % 1.65 % 2.10 % Trasta komercbanka 1.00 % 1.50 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % Depozīta apjoms: 100 – 9999 EUR Aizkraukles banka 1.26 % 1.38 % 2.11 % 2.20 % 2.81 % Baltijas Tranzītu banka – 2.70 %

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Depozītnoguldījumu likmes Latvijas komercbankās

Valters Paiders [email protected], 27.10.2003

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

1 mēnesis 3 mēneši 6 mēneši 1 gads 2 gadi Depozīta apjoms: 100 - 9999 LVL Aizkraukles banka 2.50 % 3.32 % 3.59 % 4.31 % 4.57 % Baltijas Tranzītu banka - 3.30 % 3.70 % 4.50 % 4.80 % Hansabanka - 3.20 % 3.50 % 4.20 % 4.50 % Hipotēku banka 2.30% 3.25 % 3.80 % 4.60% 4.80 % Lateko banka 3.75 % 4.25 % 4.75 % 5.25 % 5.40 % Latvijas Krājbanka - 3.65 % 3.95 % 4.90 % 5.00 % Latvijas Unibanka - 3.50 % 3.80 % 4.30 % 4.50 % Māras banka - 3.50 % 3.75 % 4.75 % 5.00 % Multibanka 3.00 % 3.75 % 4.20 % 5.00 % 5.50 % Nordea banka 2.50 % 3.50 % 3.80 % 4.30 % 4.50 % Parekss banka 2.50 % 3.00 % 3.50 % 4.50 % 5.00 % NORD/LB Latvija 2.35 % 3.40 % 3.60 % 4.45 % 4.85 % Rietumu banka 2.50 % 3.30 % 3.50 % 4.25 % 4.65 % Trasta komercbanka 2.50 % 3.25 % 3.50 % 4.50 % 5.00 % Depozīta apjoms: 100 - 9999 USD Aizkraukles banka 0.32 % 0.44 % 1.18 % 1.43 % 2.64 % Baltijas Tranzītu banka - 1.50 % 1.60 % 2.20 % 2.60 % Hansabanka - 1.50 % 1.60 % 1.80 % 2.15 % Hipotēku banka - 1.75 % 1.85 % 2.10 % 2.50 % Lateko banka 1.40 % 1.80 % 2.20 % 2.75 % 3.10 % Latvijas Krājbanka - 1.85 % 2.05 % 2.55 % 3.25 % Latvijas Unibanka - 1.50 % 1.60 % 1.80 % 2.20 % Māras banka - 1.75 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % Multibanka 0.70 % 1.25 % 2.00 % 2.70 % 3.10 % Nordea banka 0.60 % 0.65 % 0.70 % 0.80 % 1.15 % Parekss banka 1.10 % 1.30 % 1.50 % 2.10 % 2.50 % NORD/LB Latvija 1.25 % 1.50 % 1.65 % 1.90 % 2.45 % Rietumu banka 0.65 % 0.90 % 1.10 % 1.65 % 2.10 % Trasta komercbanka 1.00 % 1.50 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % Depozīta apjoms: 100 - 9999 EUR Aizkraukles banka 1.32 % 1.45 % 2.19 % 2.30 % 2.89 % Baltijas Tranzītu banka - 2.80 % 3.00 % 3

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Depozītnoguldījumu likmes Latvijas komercbankās

Valters Paiders [email protected], 28.07.2003

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

1 mēnesis 3 mēneši 6 mēneši 1 gads 2 gadi Depozīta apjoms: 100 - 9999 LVL Aizkraukles banka 2.65 % 3.52 % 3.74 % 4.52 % 4.92 % Baltijas Tranzītu banka - 3.55 % 3.85 % 4.60 % 5.05 % Hansabanka - 3.15 % 3.45 % 4.20 % 4.50 % Hipotēku banka - 3.75 % 4.10 % 5.00% 5.40 % Lateko banka 3.75 % 4.25 % 4.75 % 5.00 % 5.25 % Latvijas Krājbanka 3.00 % 3.75 % 4.10 % 4.90 % 5.20 % Latvijas Unibanka - 3.45 % 3.75 % 4.25 % 4.40 % Māras banka - 3.50 % 3.75 % 4.75 % 5.00 % Multibanka 3.00 % 3.75 % 4.20 % 5.00 % 5.50 % Nordea banka 2.50 % 3.00 % 3.25 % 3.50 % 3.75 % Parekss banka 2.50 % 3.00 % 3.50 % 4.50 % 5.00 % NORD/LB Latvija 2.35 % 3.40 % 3.60 % 4.45 % 4.85 % Rietumu banka 2.50 % 3.00 % 3.50 % 4.20 % 4.75 % Trasta komercbanka 3.00 % 3.50 % 5.00 % 6.25 % 6.75 % Depozīta apjoms: 100 - 9999 USD Aizkraukles banka 0.52 % 0.59 % 1.24 % 1.36 % 2.34 % Baltijas Tranzītu banka - 1.60 % 2.10 % 2.50 % 3.10 % Hansabanka - 1.60 % 1.70 % 1.90 % 2.75 % Hipotēku banka - 2.10 % 2.15 % 2.70 % 3.25 % Lateko banka 1.40 % 1.80 % 2.20 % 2.50 % 2.75 % Latvijas Krājbanka - 2.15 % 2.15 % 2.70 % 2.80 % Latvijas Unibanka - 1.50 % 1.60 % 1.80 % 2.10 % Māras banka - 1.75 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % Multibanka 0.70 % 1.25 % 2.00 % 2.70 % 3.10 % Nordea banka 0.60 % 0.65 % 0.70 % 0.80 % 1.15 % Parekss banka 1.10 % 1.30 % 1.50 % 2.10 % 2.50 % NORD/LB Latvija 1.25 % 1.50 % 1.65 % 1.90 % 2.45 % Rietumu banka 0.65 % 0.80 % 1.00 % 1.75 % 2.50 % Trasta komercbanka 1.30 % 2.00 % 3.25 % 3.50 % 4.50 % Depozīta apjoms: 100 - 9999 EUR Aizkraukles banka 1.78 % 1.72 % 2.31 % 2.29 % 2.64 % Baltijas Tranzītu banka

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Depozītnoguldījumu likmes Latvijas komercbankās 18. jūlijā

Valters Paiders [email protected], 21.07.2003

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

1 mēnesis 3 mēneši 6 mēneši 1 gads 2 gadi Depozīta apjoms: 100 – 9999 LVL Aizkraukles banka 2.65 % 3.52 % 3.74 % 4.52 % 4.92 % Baltijas Tranzītu banka – 3.55 % 3.85 % 4.60 % 5.05 % Hansabanka – 3.15 % 3.45 % 4.20 % 4.50 % Hipotēku banka – 3.75 % 4.10 % 5.00% 5.40 % Lateko banka 3.75 % 4.25 % 4.75 % 5.00 % 5.25 % Latvijas Krājbanka 3.00 % 3.75 % 4.10 % 4.90 % 5.20 % Latvijas Unibanka – 3.40 % 3.70 % 4.45 % 4.60 % Māras banka – 3.50 % 3.75 % 4.75 % 5.00 % Multibanka 3.00 % 3.75 % 4.20 % 5.00 % 5.50 % Nordea banka 2.50 % 3.00 % 3.25 % 3.50 % 3.75 % Parekss banka 2.50 % 3.00 % 3.50 % 4.50 % 5.00 % NORD/LB Latvija 2.35 % 3.40 % 3.60 % 4.45 % 4.85 % Rietumu banka 2.50 % 3.00 % 3.50 % 4.20 % 4.75 % Trasta komercbanka 3.00 % 3.50 % 5.00 % 6.25 % 6.75 % Depozīta apjoms: 100 – 9999 USD Aizkraukles banka 0.52 % 0.59 % 1.24 % 1.36 % 2.34 % Baltijas Tranzītu banka – 1.60 % 2.10 % 2.50 % 3.10 % Hansabanka – 1.60 % 1.70 % 1.90 % 2.75 % Hipotēku banka – 2.10 % 2.15 % 2.70 % 3.25 % Lateko banka 1.40 % 1.80 % 2.20 % 2.50 % 2.75 % Latvijas Krājbanka – 2.15 % 2.15 % 2.70 % 2.80 % Latvijas Unibanka – 1.70 % 1.80 % 2.10 % 2.90 % Māras banka – 1.75 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % Multibanka 0.70 % 1.25 % 2.00 % 2.70 % 3.10 % Nordea banka 0.60 % 0.65 % 0.70 % 0.80 % 1.15 % Parekss banka 1.10 % 1.30 % 1.50 % 2.10 % 2.50 % NORD/LB Latvija 1.25 % 1.50 % 1.65 % 1.90 % 2.45 % Rietumu banka 0.65 % 0.80 % 1.00 % 1.75 % 2.50 % Trasta komercbanka 1.30 % 2.00 % 3.25 % 3.50 % 4.50 % Depozīta apjoms: 100 – 9999 EUR Aizkraukles banka 1.78 % 1.72 % 2.31 % 2.29 % 2.64 % Baltijas Tranzītu banka – 3.15 %

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Depozītnoguldījumu likmes Latvijas komercbankās

Valters Paiders [email protected], 27.02.2004

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

1 mēnesis 3 mēneši 6 mēneši 1 gads 2 gadi DEPOZĪTA APJOMS: 100 – 9999 LVL Aizkraukles banka 2.61 % 3.35 % 3.63 % 4.33 % 4.57 % Baltijas Tranzītu banka – 3.20 % 4.00 % 4.80 % 4.90 % Hansabanka – 3.40 % 3.70 % 4.30 % 4.50 % Hipotēku banka 2.30% 3.25 % 3.80 % 4.60 % 4.80 % Lateko banka 3.75 % 4.25 % 4.75 % 5.25 % 5.40 % Latvijas Krājbanka – 3.66 % 3.98 % 4.70 % 5.03 % Latvijas Unibanka – 3.60 % 3.90 % 4.30 % 4.50 % Māras banka – 3.50 % 3.75 % 4.75 % 5.00 % Multibanka 3.00 % 3.75 % 4.20 % 5.00 % 5.50 % Nordea banka* 2.50 % 3.50 % 3.70 % 4.00 % 4.20 % Parekss banka 2.80 % 3.20 % 3.50 % 3.50 % 5.00 % NORD/LB Latvija 2.35 % 3.40 % 3.60 % 4.45 % 4.85 % Rietumu banka 2.50 % 3.30 % 3.50 % 4.25 % 4.65 % Trasta komercbanka 2.50 % 3.25 % 3.50 % 4.50 % 5.00 % DEPOZĪTA APJOMS: 100 – 9999 USD Aizkraukles banka 0.30 % 0.42 % 1.17 % 1.45 % 2.65 % Baltijas Tranzītu banka – 1.50 % 1.80 % 2.10 % 2.40 % Hansabanka – 1.55 % 1.65 % 1.85 % 2.30 % Hipotēku banka – 1.75 % 1.85 % 2.10 % 2.50 % Lateko banka 1.40 % 1.75 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % Latvijas Krājbanka – 1.85 % 1.91 % 2.22 % 2.77 % Latvijas Unibanka – 1.30 % 1.35 % 1.60 % 2.25 % Māras banka – 1.75 % 2.00 % 2.25 % 2.75 % Multibanka 0.70 % 1.25 % 2.00 % 2.70 % 3.10 % Nordea banka* 0.60 % 0.65 % 0.70 % 0.80 % 1.15 % Parekss banka 1.10 % 1.30 % 1.50 % 2.00 % 2.50 % NORD/LB Latvija 1.25 % 1.50 % 1.65 % 1.90 % 2.45 % Rietumu banka 0.65 % 0.90 % 1.10 % 1.65 % 2.10 % Trasta komercbanka 1.00 % 1.50 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % DEPOZĪTA APJOMS: 100 – 9999 EUR Aizkraukles banka 1.26 % 1.38 % 2.11 % 2.20 % 2.81 % Baltijas Tranzītu banka –

Komentāri

Pievienot komentāru