Finanses

Baltijas Tranzītu banka piedāvā investīciju piesaistes pakalpojumus

Inguna Šķepaste [email protected], 08.01.2004

Jaunākais izdevums

Līdz ar Latvijas iestāšanos Eiropas Savienībā (ES) Latvija no ES struktūrfondiem 2004. — 2006. gadā varētu saņemt līdz pat 1.112 miljardiem eiro. Lai šo naudu varētu piesaistīt, ir nepieciešami kvalitatīvi izstrādāti projektu pieteikumi, kā arī iespēja nodrošināt nepieciešamo līdzfinansējumu. Ņemot vērā šī jautājuma nozīmību, Baltijas Tranzītu banka (BTB) ir uzsākusi aktīvu darbu pie savu jau esošo pakalpojumu optimizācijas un investīciju piesaistes pakalpojumu ieviešanas, lai palīdzētu bankas esošajiem un jaunajiem klientiem piesaistīt ES struktūrfondu līdzekļus projektu realizācijai, informē bankā. Aizvadītā gada decembra sākumā BTB valde apstiprināja bankas stratēģiju, kas ir saistīta ar ES struktūrfondu apgūšanu, kā arī investīciju piesaistes pakalpojumus un to izcenojumus. Pašlaik tiek izstrādāta bankas jauno pakalpojumu iekšējie normatīvie dokumenti, tai skaitā, arī kredītu piešķiršanas nosacījumi (ar konkurētspējīgām procentu likmēm) projektu līdzfinansējuma nodrošināšanai. BTB investīciju piesaistes pakalpojumi ietver konsultācijas par pieejamiem fondiem, to apgūšanas nosacījumiem, ideju identificēšanu un piemērotāko finansējuma avotu noteikšanu, projektu izstrādes un iesniegšanas jautājumiem, kā arī pašu projekta pieteikumu izstrādi. Novembra beigās BTB bija 11. lielākā Latvijas komercbanka pēc aktīvu apjoma.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Biežāk uzdotie jautājumi

Latvijas Banka / eiro.lv, 03.09.2013

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Kad Latvijā ieviesīs eiro?

Oficiālais eiro ieviešanas mērķa datums ir 2014. gada 1. janvāris. Šobrīd Latvijas valsts iestādes veic visus sagatavošanās darbus, kas nepieciešami eiro ieviešanas nodrošināšanai, un tā ieteicams rīkoties arī uzņēmējiem.

Kā naudas maiņu padarīt sev vieglāku un ērtāku?

Visērtākais veids - bezskaidras naudas maiņa. Tādēļ vēl pirms eiro ieviešanas ieteicams latu skaidrās naudas uzkrājumus pārskaitīt bankas kontā. Visa latu kontos noguldītā vai uzkrātā nauda eiro ieviešanas dienā automātiski un bez maksas tiks konvertēta eiro.

Vai saistībā ar latu nomaiņu pret eiro ir sagaidāma cenu celšanās?

Komentāri

Pievienot komentāru
Eksperti

Jāatver "zaļais koridors" stratēģiskas nozīmes investīcijām

Kaspars Rožkalns, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras direktors, 14.12.2020

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Par Latviju kā ārvalstu uzņēmējiem pievilcīgu valsti liecina ik gadu augošās uzkrātās investīcijas, kas šogad sasniegušas 16,35 miljardus eiro.

Izmērā un ekonomikas apjoma ziņā nelielām valstīm – tādām kā Latvija – investīciju piesaiste ir izšķiroši svarīga, lai nodrošinātu izaugsmi. Mums nav spēcīga vietējā patēriņa vai citu faktoru, kas varētu stimulēt attīstību neatkarīgi no piesaistīto investīciju apjoma.

Arvien vairāk valstu, tostarp arī Lietuva, ir pārskatījusi savu investīciju piesaistes stratēģiju, veidojot tā sauktos "zaļos koridorus" augstas pievienotās vērtības investīciju projektiem. Lietuva jau ir pieņēmusi lēmumu ar 2021.gada janvāri būtiski uzlabot savu piedāvājumu stratēģiskajiem investīciju projektiem, paredzot virkni priekšrocību. Šādu lēmumu Lietuva pieņēma pēc tam, kad Latvija bija izstrādājusi ātrās relokācijas piedāvājumu Baltkrievijas uzņēmējiem. Latvija šo investīciju piesaistes aktivitāšu kopumu balstīja uz "zaļā koridora" principu imigrācijas jautājumos. Salīdzinoši īsā laikā mums izdevās piesaistīt 17 IT vai augsto tehnoloģiju jomā strādājošus uzņēmumus, kuri pārskatāmā nākotnē mūsu valstī izveidos aptuveni 1000 labi apmaksātas darba vietas. Šis piemērs apliecina, ka Latvijai ir jāpārskata investīciju piesaistes stratēģija arī ikdienas režīmā, mobilizējot visus spēkus stratēģiski nozīmīgu investīciju projektu realizācijai.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Deklarācija par Krišjāņa Kariņa (JV) topošā Ministru kabineta iecerēto darbību, par ko vienojušās koalīcijas partijas.

Saeima šodien lems, vai apstiprināt jauno valdību, kuru veidotu partiju apvienība "Jaunā Vienotība", partiju apvienība "Apvienotais saraksts" un Nacionālā apvienība.

Ievads

Krišjāņa Kariņa valdības mērķis: Latvijas ekonomikas transformācija labākai dzīvei Latvijā

Kopš Latvijas valsts neatkarības atgūšanas valsts un tās iedzīvotāji ir piedzīvojuši milzu pārmaiņas - pāreju no komandekonomikas uz tirgus ekonomiku, valsts un pašvaldību īpašuma privatizāciju, demokrātisko institūciju izveidošanu un nostiprināšanos, naudas un zemes reformas īstenošanu, pievienošanos Eiropas Savienībai (ES) un NATO militārajai aliansei.Šajā ceļā ir pārvarēti dažādi izaicinājumi, šobrīd sastopamies ar Krievijas agresīvo karadarbību Ukrainā, kura grauj likuma varā balstīto starptautisko kārtību un ir lielākais drošības apdraudējums Eiropai, radot milzīgas cilvēku ciešanas. Karadarbība ir izraisīju

Komentāri

Pievienot komentāru
Eksperti

Investīcijas – atskats un perspektīva

Latvijas Bankas ekonomisti Gintars Bušs un Ieva Opmane, 14.02.2018

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

2017. gads noslēdzies ar Latvijas tautsaimniecības izaugsmi, kur svarīgu lomu ieņem investīciju aktivitātes pieaugums. Kādēļ līdzšinējos gados investīciju aktivitāte ir bijusi zema?

Vai šis ir īstermiņa uzrāviens, vai arī sākums straujākai attīstībai ilgtermiņā? Lai atbildētu uz šiem jautājumiem, apskatīsim investīciju struktūru un tendenci, noteiksim galvenos uzņēmumu investīciju ietekmējošos faktorus, t.sk. Eiropas Savienības (ES) struktūrfondu lomu investīciju dinamikā.

1. Pamatfakti par investīcijāmInvestīciju dinamika Latvijā atgādina amerikāņu kalniņus - strauju izaugsmi pirmskrīzes periodā nomainīja vēl straujāks kritums recesijas periodā. Tam sekoja palēciens 2011. gadā, mērens kritums 2013.-2016. gadu periodā un atkal uzrāviens pagājušajā gadā (1. attēls).

Lai saprastu šo izmaiņu cēloņus, pētīsim investīciju struktūru. Vispirms pirmskrīzes mājokļu burbuļa dēļ bruto pamatkapitāla veidošanā [1] no pārējām investīcijām nodalīsim investīcijas mājokļos. Redzam, ka investīcijas mājokļos svārstās vidēji 2-3% apmērā no iekšzemes kopprodukta (IKP), izņemot mājokļu burbuļa periodu, kad šis īpatsvars trīskāršojās (2. attēls). Pēckrīzes periodā mājokļu investīciju īpatsvars ir bijis stabils; pieprasījumu pēc mājokļiem daļēji uzturēja valdības atbalsta programmas (atbalsts ģimenēm ar bērniem [2] un iespēja ārvalstniekiem iegūt uzturēšanās atļauju par ieguldījumiem nekustamajā īpašumā [3]).

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Investori ir apliecinājuši interesi gan kļūt par AS Citadele banka stratēģiskajiem ieguldītājiem, akcijas iegādājoties tiešā pārdošanas darījumā, gan arī investoriem ir interese par akciju sākotnējo publisko piedāvājumu (IPO), akcijas iegādājoties biržā.

Veikt abu iespējamo scenāriju izpēti paredzēja iepriekš valdības apstiprinātā investoru piesaistes stratēģija.

Valdība otrdien iepazinās ar VAS Privatizācijas aģentūra (PA) un konsultanta Societe Generale ziņojumu par bankas Citadele investoru piesaistes stratēģijas ieviešanas gaitu.

Saskaņā ar apstiprināto stratēģiju, konsultants Société Générale uzrunāja gandrīz 100 investorus, kas varētu kļūt par bankas Citadele stratēģiskajiem ieguldītājiem. Pēc iepazīšanās ar informācijas memorandu vairāki investori ir iesnieguši nesaistošos piedāvājums. Potenciālo interesentu vidū ir gan bankas, gan finanšu investori.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Deklarācija par Ministru kabineta iecerēto darbību - Nacionālajai izaugsmei un vienotībai

Mēs esam vienojušies strādāt Latvijas nacionālajai vienotībai un izaugsmei. Veidot Latviju, kuras sabiedrība ir izglītota, vesela, pārtikusi un droša par nākotni. Nostiprināt Latviju kā nacionālu, eiropeisku un demokrātisku valsti, kuru raksturo laba pārvaldība, cilvēktiesību un pamatbrīvību ievērošana, tiesiskums un sociālais atbildīgums, kas ietver arī rūpes par cilvēkresursu atjaunošanu un tautas ataudzi.

Mūsu pienākums ir nostiprināt latviešu valodu, latvisko kultūrtelpu un nacionālo identitāti, vienlaikus esot tolerantiem un rūpējoties par visu Latvijā dzīvojošo tautību kultūras pienesumu, jo daudzveidība ir bagātība.

Komentāri

Pievienot komentāru
Signet Bank Kapitāla tirgus akadēmija

Obligāciju emisija dos iespēju būvēt modernāko noliktavu Latvijā

Jānis Goldbergs, 01.03.2023

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Amber Beverage Group ir strauji augošs uzņēmums, kas nolēmis būvēt pilnībā automatizētu noliktavu Latvijā, par finansējuma piesaistes mehānismu izvēloties obligāciju emisiju ar Signet Bank atbalstu.

Par grupu, tās izaugsmi, projektu un finansējuma piesaistes mehānisma izvēli Dienas Bizness izjautāja grupas valdes priekšsēdētāju Jekaterinu Stuģi.

Pastāstiet, lūdzu, īsumā par Amber Beverage Group pamatbiznesu, vēsturisko izaugsmi.

Amber Beverage Group tika izveidota 2014. gadā kā daļa no SPI Group. Šobrīd bez mums SPI grupā ietilpst arī stipro alkoholisko dzērienu koncerns Stoli Group, vīna koncerns Tenute del Mondo un nekustamo īpašumu kompānija Towers Construction Management, kuru zināmākais objekts ir Zunda Torņi Rīgā, Raņķa dambī.2014. gadā izveidojot Amber Beverage Group, koncernā tika apvienoti četri Baltijas uzņēmumi – trīs no tiem pārstāvēja alkoholisko dzērienu vairumtirdzniecības segmentu, savukārt Latvijas balzams - ražošanu. Veidojot vienotu uzņēmumu grupu, visas atbalsta funkcijas centralizējām vienkopus un koncentrējām uzņēmumu darbību uz pamatbiznesu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Investīciju fonds A3E Capital dibināts 2012. gadā Maltā, bet tā pamatlicēji ir latvieši, un fonds līdztekus investīcijām jaunattīstības valstīs investē arī Latvijā.

Kādēļ tieši obligācijas, kāds labums no fonda darbības ir investoriem un kāds ir tā ienesīgums, Dienas Bizness jautāja vienam no fonda dibinātājiem Aldim Reimam.

Kā nolēmāt izveidot savu ieguldījumu fondu? Iepriekš esat vadījis banku, tās arī ir investīcijas, ieguldījumi.

Es darbojos finanšu pasaulē jau vairāk nekā 30 gadus. Pirmos 20 gadus aizvadīju Latvijas banku sektorā. Pats savām rokām izveidoju pašreizējās BluOr Bank priekšteci Baltikums banku un vadīju to 10 gadus līdz 2011. gadam. Tad kopā ar bijušajiem bankas kolēģiem nolēmām izveidot savu investīciju fondu. Galvenā argumentācija bija tāda, ka pat bankas prezidents nav tās īpašnieks, bet ir tikai algots darbinieks, savukārt man bija vēlme izveidot savu biznesu jomā, kuru ļoti labi pārzinu. Banku bizness pēc 2008. gada krīzes kļuva aizvien garlaicīgāks, regulācijas un prasības pieauga. Esmu matemātiķis, beidzu LU Fizikas un matemātikas fakultāti, un tādēļ finanšu tirgi man vienmēr ir likusies ļoti interesanta sfēra. Salīdzinot ar galvenajām banku aktivitātēm, tādām kā, piemēram, klientu piesaiste un kreditēšanas bizness, kas ir zema riska, tomēr garlaicīgs process, investīcijas finanšu tirgos ir daudz aizraujošāka nodarbe. Ideja par fondu mums ar kolēģiem brieda jau ilgstoši, bet pie idejas realizācijas mēs ķērāmies 2011. gadā. Uzskatu, ka finansista karjerā kļūt par investīciju fonda, kaut neliela, īpašnieku noteikti ir solis augšup. Es pats šobrīd esmu profesionāli ļoti apmierināts, jo daru to, kas man patīk, kopā ar kolēģiem, kuri man patīk, un esmu vidē, kas man patīk. Būtiski, ka neesmu ne no viena atkarīgs, un savs fonds ir daudzu finansistu un baņķieru sapnis, ko nereti dzirdu no ārvalstu kolēģiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Bankas Citadele pārdošanā panāktie nosacījumi ļaus valstij atgūt vairāk līdzekļu, nekā 2010. gadā ieguldīts bankā sniedzot valsts atbalstu, informē VAS Privatziācijas aģentūra (PA).

Pašlaik PA ieguldījums bankas Citadele subordinētajā kapitālā ir 64,33 miljoni eiro. Darījuma ietvaros banka Citadele atmaksās 18,4 miljonus eiro no šī aizdevuma, savukārt ERAB pārfinansēs daļu no subordinētā aizdevuma 11,21 miljonu eiro apmērā. Atlikušo aizdevuma daļu 34,72 miljonu eiro apmērā saskaņā ar esošo līgumu banka Citadele atmaksās līdz 2017.gada beigām un par šo aizdevumu valsts saņems procentu maksājumus pilnā apmērā.

«Līdz ar to panāktie darījuma nosacījumi ļaus valstij atgūt vairāk līdzekļu, nekā 2010.gadā bankai Citadele tika sniegts valsts atbalsts. Kopumā banka Citadele saņēma valsts atbalstu 377,91 miljonu eiro apmērā. Saņemot maksu par akcijām, atmaksājot subordinēto aizdevumu, kā arī pieskaitot līdz šim atmaksāto valsts atbalstu un samaksātos procentu maksājumus par valsts atbalsta izmantošanu, valsts būs atguvusi visus bankas izveidē ieguldītos līdzekļus,» norāda PA.

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Depozītnoguldījumu likmes Latvijas komercbankās

Valters Paiders [email protected], 15.11.2003

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

1 mēnesis 3 mēneši 6 mēneši 1 gads 2 gadi DEPOZĪTA APJOMS: 100 – 9999 LVL Aizkraukles banka 2.50 % 3.32 % 3.59 % 4.31 % 4.57 % Baltijas Tranzītu banka – 3.20 % 3.50 % 3.90 % 4.20 % Hansabanka – 3.40 % 3.70 % 4.30 % 4.50 % Hipotēku banka 2.30% 3.25 % 3.80 % 4.60 % 4.80 % Lateko banka 3.75 % 4.25 % 4.75 % 5.25 % 5.40 % Latvijas Krājbanka – 3.65 % 3.95 % 4.90 % 5.00 % Latvijas Unibanka – 3.50 % 3.80 % 4.30 % 4.50 % Māras banka – 3.50 % 3.75 % 4.75 % 5.00 % Multibanka 3.00 % 3.75 % 4.20 % 5.00 % 5.50 % Nordea banka* 2.50 % 3.50 % 3.80 % 4.30 % 4.50 % Parekss banka 2.80 % 3.20 % 3.50 % 3.50 % 5.00 % NORD/LB Latvija 2.35 % 3.40 % 3.60 % 4.45 % 4.85 % Rietumu banka 2.50 % 3.30 % 3.50 % 4.25 % 4.65 % Trasta komercbanka 2.50 % 3.25 % 3.50 % 4.50 % 5.00 % DEPOZĪTA APJOMS: 100 – 9999 USD Aizkraukles banka 0.32 % 0.44 % 1.18 % 1.43 % 2.64 % Baltijas Tranzītu banka – 1.50 % 1.60 % 1.90 % 2.30 % Hansabanka – 1.55 % 1.65 % 1.85 % 2.30 % Hipotēku banka – 1.75 % 1.85 % 2.10 % 2.50 % Lateko banka 1.40 % 1.80 % 2.20 % 2.75 % 3.10 % Latvijas Krājbanka – 1.85 % 2.05 % 2.55 % 3.25 % Latvijas Unibanka – 1.50 % 1.60 % 1.80 % 2.20 % Māras banka – 1.75 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % Multibanka 0.70 % 1.25 % 2.00 % 2.70 % 3.10 % Nordea banka* 0.60 % 0.65 % 0.70 % 0.80 % 1.15 % Parekss banka 1.10 % 1.30 % 1.50 % 2.00 % 2.50 % NORD/LB Latvija 1.25 % 1.50 % 1.65 % 1.90 % 2.45 % Rietumu banka 0.65 % 0.90 % 1.10 % 1.65 % 2.10 % Trasta komercbanka 1.00 % 1.50 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % DEPOZĪTA APJOMS: 100 – 9999 EUR Aizkraukles banka 1.32 % 1.45 % 2.19 % 2.30 % 2.89 % Baltijas Tranzītu banka –

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Depozītnoguldījumu likmes Latvijas komercbankās

Valters Paiders [email protected], 12.03.2004

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

1 mēnesis 3 mēneši 6 mēneši 1 gads 2 gadi Depozīta apjoms: 100 – 9999 LVL Aizkraukles banka 2.61 % 3.35 % 3.63 % 4.33 % 4.57 % Baltijas Tranzītu banka – 3.20 % 4.00 % 4.80 % 4.90 % Hansabanka 2.30 3.20 % 3.50 % 4.20 % 4.50 % Hipotēku banka 2.30% 3.25 % 3.65 % 4.50 % 4.85 % Lateko banka 3.75 % 4.25 % 4.75 % 5.25 % 5.40 % Latvijas Krājbanka – 3.66 % 3.98 % 4.70 % 5.03 % Latvijas Unibanka – 3.60 % 3.90 % 4.30 % 4.50 % Māras banka – 3.50 % 3.75 % 4.75 % 5.00 % Multibanka 3.00 % 3.75 % 4.20 % 5.00 % 5.50 % Nordea banka* 2.50 % 3.50 % 3.70 % 4.00 % 4.20 % Parekss banka 2.80 % 3.20 % 3.50 % 3.50 % 5.00 % NORD/LB Latvija 2.35 % 3.40 % 3.60 % 4.45 % 4.85 % Rietumu banka 2.50 % 3.30 % 3.50 % 4.25 % 4.65 % Trasta komercbanka 2.50 % 3.25 % 3.50 % 4.50 % 5.00 % Depozīta apjoms: 100 – 9999 USD Aizkraukles banka 0.30 % 0.42 % 1.17 % 1.45 % 2.65 % Baltijas Tranzītu banka – 1.50 % 1.80 % 2.10 % 2.40 % Hansabanka 1.00 1.30 % 1.40 % 1.60 % 2.15 % Hipotēku banka – 1.65 % 1.75 % 2.05 % 2.25 % Lateko banka 1.40 % 1.75 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % Latvijas Krājbanka – 1.85 % 1.91 % 2.22 % 2.77 % Latvijas Unibanka – 1.30 % 1.35 % 1.60 % 2.25 % Māras banka – 1.75 % 2.00 % 2.25 % 2.75 % Multibanka 0.70 % 1.25 % 2.00 % 2.70 % 3.10 % Nordea banka* 0.60 % 0.65 % 0.70 % 0.80 % 1.15 % Parekss banka 1.10 % 1.30 % 1.50 % 2.00 % 2.50 % NORD/LB Latvija 1.25 % 1.50 % 1.65 % 1.90 % 2.45 % Rietumu banka 0.65 % 0.90 % 1.10 % 1.65 % 2.10 % Trasta komercbanka 1.00 % 1.50 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % Depozīta apjoms: 100 – 9999 EUR Aizkraukles banka 1.26 % 1.38 % 2.11 % 2.20 % 2.81 % Baltijas Tranzītu banka – 2.70 %

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Depozītnoguldījumu likmes Latvijas komercbankās

Valters Paiders [email protected], 08.03.2004

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

1 mēnesis 3 mēneši 6 mēneši 1 gads 2 gadi Depozīta apjoms: 100 – 9999 LVL Aizkraukles banka 2.61 % 3.35 % 3.63 % 4.33 % 4.57 % Baltijas Tranzītu banka – 3.20 % 4.00 % 4.80 % 4.90 % Hansabanka 2.30 3.20 % 3.50 % 4.20 % 4.50 % Hipotēku banka 2.30% 3.25 % 3.65 % 4.50 % 4.85 % Lateko banka 3.75 % 4.25 % 4.75 % 5.25 % 5.40 % Latvijas Krājbanka – 3.66 % 3.98 % 4.70 % 5.03 % Latvijas Unibanka – 3.60 % 3.90 % 4.30 % 4.50 % Māras banka – 3.50 % 3.75 % 4.75 % 5.00 % Multibanka 3.00 % 3.75 % 4.20 % 5.00 % 5.50 % Nordea banka* 2.50 % 3.50 % 3.70 % 4.00 % 4.20 % Parekss banka 2.80 % 3.20 % 3.50 % 3.50 % 5.00 % NORD/LB Latvija 2.35 % 3.40 % 3.60 % 4.45 % 4.85 % Rietumu banka 2.50 % 3.30 % 3.50 % 4.25 % 4.65 % Trasta komercbanka 2.50 % 3.25 % 3.50 % 4.50 % 5.00 % Depozīta apjoms: 100 – 9999 USD Aizkraukles banka 0.30 % 0.42 % 1.17 % 1.45 % 2.65 % Baltijas Tranzītu banka – 1.50 % 1.80 % 2.10 % 2.40 % Hansabanka 1.00 1.30 % 1.40 % 1.60 % 2.15 % Hipotēku banka – 1.65 % 1.75 % 2.05 % 2.25 % Lateko banka 1.40 % 1.75 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % Latvijas Krājbanka – 1.85 % 1.91 % 2.22 % 2.77 % Latvijas Unibanka – 1.30 % 1.35 % 1.60 % 2.25 % Māras banka – 1.75 % 2.00 % 2.25 % 2.75 % Multibanka 0.70 % 1.25 % 2.00 % 2.70 % 3.10 % Nordea banka* 0.60 % 0.65 % 0.70 % 0.80 % 1.15 % Parekss banka 1.10 % 1.30 % 1.50 % 2.00 % 2.50 % NORD/LB Latvija 1.25 % 1.50 % 1.65 % 1.90 % 2.45 % Rietumu banka 0.65 % 0.90 % 1.10 % 1.65 % 2.10 % Trasta komercbanka 1.00 % 1.50 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % Depozīta apjoms: 100 – 9999 EUR Aizkraukles banka 1.26 % 1.38 % 2.11 % 2.20 % 2.81 % Baltijas Tranzītu banka – 2.70 %

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Depozītnoguldījumu likmes Latvijas komercbankās

Valters Paiders [email protected], 10.11.2003

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

1 mēnesis 3 mēneši 6 mēneši 1 gads 2 gadi DEPOZĪTA APJOMS: 100 – 9999 LVL Aizkraukles banka 2.50 % 3.32 % 3.59 % 4.31 % 4.57 % Baltijas Tranzītu banka – 3.20 % 3.50 % 3.90 % 4.20 % Hansabanka – 3.20 % 3.50 % 4.20 % 4.50 % Hipotēku banka 2.30% 3.25 % 3.80 % 4.60 % 4.80 % Lateko banka 3.75 % 4.25 % 4.75 % 5.25 % 5.40 % Latvijas Krājbanka – 3.65 % 3.95 % 4.90 % 5.00 % Latvijas Unibanka – 3.50 % 3.80 % 4.30 % 4.50 % Māras banka – 3.50 % 3.75 % 4.75 % 5.00 % Multibanka 3.00 % 3.75 % 4.20 % 5.00 % 5.50 % Nordea banka 2.50 % 3.50 % 3.80 % 4.30 % 4.50 % Parekss banka 2.80 % 3.20 % 3.50 % 3.50 % 5.00 % NORD/LB Latvija 2.35 % 3.40 % 3.60 % 4.45 % 4.85 % Rietumu banka 2.50 % 3.30 % 3.50 % 4.25 % 4.65 % Trasta komercbanka 2.50 % 3.25 % 3.50 % 4.50 % 5.00 % DEPOZĪTA APJOMS: 100 – 9999 USD Aizkraukles banka 0.32 % 0.44 % 1.18 % 1.43 % 2.64 % Baltijas Tranzītu banka – 1.50 % 1.60 % 1.90 % 2.30 % Hansabanka – 1.50 % 1.60 % 1.80 % 2.15 % Hipotēku banka – 1.75 % 1.85 % 2.10 % 2.50 % Lateko banka 1.40 % 1.80 % 2.20 % 2.75 % 3.10 % Latvijas Krājbanka – 1.85 % 2.05 % 2.55 % 3.25 % Latvijas Unibanka – 1.50 % 1.60 % 1.80 % 2.20 % Māras banka – 1.75 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % Multibanka 0.70 % 1.25 % 2.00 % 2.70 % 3.10 % Nordea banka 0.60 % 0.65 % 0.70 % 0.80 % 1.15 % Parekss banka 1.10 % 1.30 % 1.50 % 2.00 % 2.50 % NORD/LB Latvija 1.25 % 1.50 % 1.65 % 1.90 % 2.45 % Rietumu banka 0.65 % 0.90 % 1.10 % 1.65 % 2.10 % Trasta komercbanka 1.00 % 1.50 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % DEPOZĪTA APJOMS: 100 – 9999 EUR Aizkraukles banka 1.32 % 1.45 % 2.19 % 2.30 % 2.89 % Baltijas Tranzītu banka –

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Depozītnoguldījumu likmes Latvijas komercbankās

Valters Paiders [email protected], 27.02.2004

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

1 mēnesis 3 mēneši 6 mēneši 1 gads 2 gadi DEPOZĪTA APJOMS: 100 – 9999 LVL Aizkraukles banka 2.61 % 3.35 % 3.63 % 4.33 % 4.57 % Baltijas Tranzītu banka – 3.20 % 4.00 % 4.80 % 4.90 % Hansabanka – 3.40 % 3.70 % 4.30 % 4.50 % Hipotēku banka 2.30% 3.25 % 3.80 % 4.60 % 4.80 % Lateko banka 3.75 % 4.25 % 4.75 % 5.25 % 5.40 % Latvijas Krājbanka – 3.66 % 3.98 % 4.70 % 5.03 % Latvijas Unibanka – 3.60 % 3.90 % 4.30 % 4.50 % Māras banka – 3.50 % 3.75 % 4.75 % 5.00 % Multibanka 3.00 % 3.75 % 4.20 % 5.00 % 5.50 % Nordea banka* 2.50 % 3.50 % 3.70 % 4.00 % 4.20 % Parekss banka 2.80 % 3.20 % 3.50 % 3.50 % 5.00 % NORD/LB Latvija 2.35 % 3.40 % 3.60 % 4.45 % 4.85 % Rietumu banka 2.50 % 3.30 % 3.50 % 4.25 % 4.65 % Trasta komercbanka 2.50 % 3.25 % 3.50 % 4.50 % 5.00 % DEPOZĪTA APJOMS: 100 – 9999 USD Aizkraukles banka 0.30 % 0.42 % 1.17 % 1.45 % 2.65 % Baltijas Tranzītu banka – 1.50 % 1.80 % 2.10 % 2.40 % Hansabanka – 1.55 % 1.65 % 1.85 % 2.30 % Hipotēku banka – 1.75 % 1.85 % 2.10 % 2.50 % Lateko banka 1.40 % 1.75 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % Latvijas Krājbanka – 1.85 % 1.91 % 2.22 % 2.77 % Latvijas Unibanka – 1.30 % 1.35 % 1.60 % 2.25 % Māras banka – 1.75 % 2.00 % 2.25 % 2.75 % Multibanka 0.70 % 1.25 % 2.00 % 2.70 % 3.10 % Nordea banka* 0.60 % 0.65 % 0.70 % 0.80 % 1.15 % Parekss banka 1.10 % 1.30 % 1.50 % 2.00 % 2.50 % NORD/LB Latvija 1.25 % 1.50 % 1.65 % 1.90 % 2.45 % Rietumu banka 0.65 % 0.90 % 1.10 % 1.65 % 2.10 % Trasta komercbanka 1.00 % 1.50 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % DEPOZĪTA APJOMS: 100 – 9999 EUR Aizkraukles banka 1.26 % 1.38 % 2.11 % 2.20 % 2.81 % Baltijas Tranzītu banka –

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Depozītnoguldījumu likmes Latvijas komercbankās

Valters Paiders [email protected], 02.02.2004

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

1 mēnesis 3 mēneši 6 mēneši 1 gads 2 gadi Depozīta apjoms: 100 – 9999 LVL Aizkraukles banka 2.61 % 3.35 % 3.63 % 4.33 % 4.57 % Baltijas Tranzītu banka – 3.20 % 4.00 % 4.80 % 4.90 % Hansabanka – 3.40 % 3.70 % 4.30 % 4.50 % Hipotēku banka 2.30% 3.25 % 3.80 % 4.60 % 4.80 % Lateko banka 3.75 % 4.25 % 4.75 % 5.25 % 5.40 % Latvijas Krājbanka – 3.66 % 3.98 % 4.70 % 5.03 % Latvijas Unibanka – 3.60 % 3.90 % 4.30 % 4.50 % Māras banka – 3.50 % 3.75 % 4.75 % 5.00 % Multibanka 3.00 % 3.75 % 4.20 % 5.00 % 5.50 % Nordea banka* 2.50 % 3.50 % 3.70 % 4.00 % 4.20 % Parekss banka 2.80 % 3.20 % 3.50 % 3.50 % 5.00 % NORD/LB Latvija 2.35 % 3.40 % 3.60 % 4.45 % 4.85 % Rietumu banka 2.50 % 3.30 % 3.50 % 4.25 % 4.65 % Trasta komercbanka 2.50 % 3.25 % 3.50 % 4.50 % 5.00 % Depozīta apjoms: 100 – 9999 USD Aizkraukles banka 0.30 % 0.42 % 1.17 % 1.45 % 2.65 % Baltijas Tranzītu banka – 1.50 % 1.80 % 2.10 % 2.40 % Hansabanka – 1.55 % 1.65 % 1.85 % 2.30 % Hipotēku banka – 1.75 % 1.85 % 2.10 % 2.50 % Lateko banka 1.40 % 1.80 % 2.20 % 2.75 % 3.10 % Latvijas Krājbanka – 1.85 % 1.91 % 2.22 % 2.77 % Latvijas Unibanka – 1.30 % 1.35 % 1.60 % 2.25 % Māras banka – 1.75 % 2.00 % 2.25 % 2.75 % Multibanka 0.70 % 1.25 % 2.00 % 2.70 % 3.10 % Nordea banka* 0.60 % 0.65 % 0.70 % 0.80 % 1.15 % Parekss banka 1.10 % 1.30 % 1.50 % 2.00 % 2.50 % NORD/LB Latvija 1.25 % 1.50 % 1.65 % 1.90 % 2.45 % Rietumu banka 0.65 % 0.90 % 1.10 % 1.65 % 2.10 % Trasta komercbanka 1.00 % 1.50 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % Depozīta apjoms: 100 – 9999 EUR Aizkraukles banka 1.26 % 1.38 % 2.11 % 2.20 % 2.81 % Baltijas Tranzītu banka – 2.70 % 3.0

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Depozītnoguldījumu likmes Latvijas komercbankās

Valters Paiders [email protected], 27.10.2003

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

1 mēnesis 3 mēneši 6 mēneši 1 gads 2 gadi Depozīta apjoms: 100 - 9999 LVL Aizkraukles banka 2.50 % 3.32 % 3.59 % 4.31 % 4.57 % Baltijas Tranzītu banka - 3.30 % 3.70 % 4.50 % 4.80 % Hansabanka - 3.20 % 3.50 % 4.20 % 4.50 % Hipotēku banka 2.30% 3.25 % 3.80 % 4.60% 4.80 % Lateko banka 3.75 % 4.25 % 4.75 % 5.25 % 5.40 % Latvijas Krājbanka - 3.65 % 3.95 % 4.90 % 5.00 % Latvijas Unibanka - 3.50 % 3.80 % 4.30 % 4.50 % Māras banka - 3.50 % 3.75 % 4.75 % 5.00 % Multibanka 3.00 % 3.75 % 4.20 % 5.00 % 5.50 % Nordea banka 2.50 % 3.50 % 3.80 % 4.30 % 4.50 % Parekss banka 2.50 % 3.00 % 3.50 % 4.50 % 5.00 % NORD/LB Latvija 2.35 % 3.40 % 3.60 % 4.45 % 4.85 % Rietumu banka 2.50 % 3.30 % 3.50 % 4.25 % 4.65 % Trasta komercbanka 2.50 % 3.25 % 3.50 % 4.50 % 5.00 % Depozīta apjoms: 100 - 9999 USD Aizkraukles banka 0.32 % 0.44 % 1.18 % 1.43 % 2.64 % Baltijas Tranzītu banka - 1.50 % 1.60 % 2.20 % 2.60 % Hansabanka - 1.50 % 1.60 % 1.80 % 2.15 % Hipotēku banka - 1.75 % 1.85 % 2.10 % 2.50 % Lateko banka 1.40 % 1.80 % 2.20 % 2.75 % 3.10 % Latvijas Krājbanka - 1.85 % 2.05 % 2.55 % 3.25 % Latvijas Unibanka - 1.50 % 1.60 % 1.80 % 2.20 % Māras banka - 1.75 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % Multibanka 0.70 % 1.25 % 2.00 % 2.70 % 3.10 % Nordea banka 0.60 % 0.65 % 0.70 % 0.80 % 1.15 % Parekss banka 1.10 % 1.30 % 1.50 % 2.10 % 2.50 % NORD/LB Latvija 1.25 % 1.50 % 1.65 % 1.90 % 2.45 % Rietumu banka 0.65 % 0.90 % 1.10 % 1.65 % 2.10 % Trasta komercbanka 1.00 % 1.50 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % Depozīta apjoms: 100 - 9999 EUR Aizkraukles banka 1.32 % 1.45 % 2.19 % 2.30 % 2.89 % Baltijas Tranzītu banka - 2.80 % 3.00 % 3

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Depozītnoguldījumu likmes Latvijas komercbankās

Valters Paiders [email protected], 17.10.2003

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

1 mēnesis 3 mēneši 6 mēneši 1 gads 2 gadi Depozīta apjoms: 100 - 9999 LVL Aizkraukles banka 2.50 % 3.32 % 3.59 % 4.31 % 4.57 % Baltijas Tranzītu banka - 3.30 % 3.70 % 4.50 % 4.80 % Hansabanka - 3.20 % 3.50 % 4.20 % 4.50 % Hipotēku banka 2.30% 3.25 % 3.80 % 4.60% 4.80 % Lateko banka 3.75 % 4.25 % 4.75 % 5.25 % 5.40 % Latvijas Krājbanka - 3.65 % 3.95 % 4.90 % 5.00 % Latvijas Unibanka - 3.50 % 3.80 % 4.30 % 4.50 % Māras banka - 3.50 % 3.75 % 4.75 % 5.00 % Multibanka 3.00 % 3.75 % 4.20 % 5.00 % 5.50 % Nordea banka 2.50 % 3.50 % 3.80 % 4.30 % 4.50 % Parekss banka 2.50 % 3.00 % 3.50 % 4.50 % 5.00 % NORD/LB Latvija 2.35 % 3.40 % 3.60 % 4.45 % 4.85 % Rietumu banka 2.50 % 3.30 % 3.50 % 4.25 % 4.65 % Trasta komercbanka 2.50 % 3.25 % 3.50 % 4.50 % 5.00 % Depozīta apjoms: 100 - 9999 USD Aizkraukles banka 0.32 % 0.44 % 1.18 % 1.43 % 2.64 % Baltijas Tranzītu banka - 1.50 % 1.60 % 2.20 % 2.60 % Hansabanka - 1.50 % 1.60 % 1.80 % 2.15 % Hipotēku banka - 1.75 % 1.85 % 2.10 % 2.50 % Lateko banka 1.40 % 1.80 % 2.20 % 2.75 % 3.10 % Latvijas Krājbanka - 1.85 % 2.05 % 2.55 % 3.25 % Latvijas Unibanka - 1.50 % 1.60 % 1.80 % 2.20 % Māras banka - 1.75 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % Multibanka 0.70 % 1.25 % 2.00 % 2.70 % 3.10 % Nordea banka 0.60 % 0.65 % 0.70 % 0.80 % 1.15 % Parekss banka 1.10 % 1.30 % 1.50 % 2.10 % 2.50 % NORD/LB Latvija 1.25 % 1.50 % 1.65 % 1.90 % 2.45 % Rietumu banka 0.65 % 0.90 % 1.10 % 1.65 % 2.10 % Trasta komercbanka 1.00 % 1.50 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % Depozīta apjoms: 100 - 9999 EUR Aizkraukles banka 1.32 % 1.45 % 2.19 % 2.30 % 2.89 % Baltijas Tranzītu banka - 2.80 %

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Depozītnoguldījumu likmes Latvijas komercbankās

Valters Paiders [email protected], 13.10.2003

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

1 mēnesis 3 mēneši 6 mēneši 1 gads 2 gadi Depozīta apjoms: 100 - 9999 LVL Aizkraukles banka 2.50 % 3.32 % 3.59 % 4.31 % 4.57 % Baltijas Tranzītu banka - 3.30 % 3.70 % 4.50 % 4.80 % Hansabanka - 3.20 % 3.50 % 4.20 % 4.50 % Hipotēku banka 2.30% 3.25 % 3.80 % 4.60% 4.80 % Lateko banka 3.75 % 4.25 % 4.75 % 5.25 % 5.40 % Latvijas Krājbanka 3.00 % 3.75 % 4.10 % 4.90 % 5.20 % Latvijas Unibanka - 3.50 % 3.80 % 4.30 % 4.50 % Māras banka - 3.50 % 3.75 % 4.75 % 5.00 % Multibanka 3.00 % 3.75 % 4.20 % 5.00 % 5.50 % Nordea banka 2.50 % 3.50 % 3.80 % 4.30 % 4.50 % Parekss banka 2.50 % 3.00 % 3.50 % 4.50 % 5.00 % NORD/LB Latvija 2.35 % 3.40 % 3.60 % 4.45 % 4.85 % Rietumu banka 2.50 % 3.30 % 3.50 % 4.25 % 4.65 % Trasta komercbanka 2.50 % 3.25 % 3.50 % 4.50 % 5.00 % Depozīta apjoms: 100 - 9999 USD Aizkraukles banka 0.32 % 0.44 % 1.18 % 1.43 % 2.64 % Baltijas Tranzītu banka - 1.50 % 1.60 % 2.20 % 2.60 % Hansabanka - 1.50 % 1.60 % 1.80 % 2.15 % Hipotēku banka - 1.75 % 1.85 % 2.10 % 2.50 % Lateko banka 1.40 % 1.80 % 2.20 % 2.75 % 3.10 % Latvijas Krājbanka - 2.15 % 2.15 % 2.70 % 2.80 % Latvijas Unibanka - 1.50 % 1.60 % 1.80 % 2.20 % Māras banka - 1.75 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % Multibanka 0.70 % 1.25 % 2.00 % 2.70 % 3.10 % Nordea banka 0.60 % 0.65 % 0.70 % 0.80 % 1.15 % Parekss banka 1.10 % 1.30 % 1.50 % 2.10 % 2.50 % NORD/LB Latvija 1.25 % 1.50 % 1.65 % 1.90 % 2.45 % Rietumu banka 0.65 % 0.90 % 1.10 % 1.65 % 2.10 % Trasta komercbanka 1.00 % 1.50 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % Depozīta apjoms: 100 - 9999 EUR Aizkraukles banka 1.32 % 1.45 % 2.19 % 2.30 % 2.89 % Baltijas Tranzītu banka - 2.80 % 3.00 %

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Depozītnoguldījumu likmes Latvijas komercbankās

Valters Paiders [email protected], 23.02.2004

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

1 mēnesis 3 mēneši 6 mēneši 1 gads 2 gadi Depozīta apjoms: 100 – 9999 LVL Aizkraukles banka 2.61 % 3.35 % 3.63 % 4.33 % 4.57 % Baltijas Tranzītu banka – 3.20 % 4.00 % 4.80 % 4.90 % Hansabanka – 3.40 % 3.70 % 4.30 % 4.50 % Hipotēku banka 2.30% 3.25 % 3.80 % 4.60 % 4.80 % Lateko banka 3.75 % 4.25 % 4.75 % 5.25 % 5.40 % Latvijas Krājbanka – 3.66 % 3.98 % 4.70 % 5.03 % Latvijas Unibanka – 3.60 % 3.90 % 4.30 % 4.50 % Māras banka – 3.50 % 3.75 % 4.75 % 5.00 % Multibanka 3.00 % 3.75 % 4.20 % 5.00 % 5.50 % Nordea banka* 2.50 % 3.50 % 3.70 % 4.00 % 4.20 % Parekss banka 2.80 % 3.20 % 3.50 % 3.50 % 5.00 % NORD/LB Latvija 2.35 % 3.40 % 3.60 % 4.45 % 4.85 % Rietumu banka 2.50 % 3.30 % 3.50 % 4.25 % 4.65 % Trasta komercbanka 2.50 % 3.25 % 3.50 % 4.50 % 5.00 % Depozīta apjoms: 100 – 9999 USD Aizkraukles banka 0.30 % 0.42 % 1.17 % 1.45 % 2.65 % Baltijas Tranzītu banka – 1.50 % 1.80 % 2.10 % 2.40 % Hansabanka – 1.55 % 1.65 % 1.85 % 2.30 % Hipotēku banka – 1.75 % 1.85 % 2.10 % 2.50 % Lateko banka 1.40 % 1.75 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % Latvijas Krājbanka – 1.85 % 1.91 % 2.22 % 2.77 % Latvijas Unibanka – 1.30 % 1.35 % 1.60 % 2.25 % Māras banka – 1.75 % 2.00 % 2.25 % 2.75 % Multibanka 0.70 % 1.25 % 2.00 % 2.70 % 3.10 % Nordea banka* 0.60 % 0.65 % 0.70 % 0.80 % 1.15 % Parekss banka 1.10 % 1.30 % 1.50 % 2.00 % 2.50 % NORD/LB Latvija 1.25 % 1.50 % 1.65 % 1.90 % 2.45 % Rietumu banka 0.65 % 0.90 % 1.10 % 1.65 % 2.10 % Trasta komercbanka 1.00 % 1.50 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % Depozīta apjoms: 100 – 9999 EUR Aizkraukles banka 1.26 % 1.38 % 2.11 % 2.20 % 2.81 % Baltijas Tranzītu banka –

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Depozītnoguldījumu likmes Latvijas komercbankās

Valters Paiders [email protected], 16.02.2004

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

1 mēnesis 3 mēneši 6 mēneši 1 gads 2 gadi Depozīta apjoms: 100 – 9999 LVL Aizkraukles banka 2.61 % 3.35 % 3.63 % 4.33 % 4.57 % Baltijas Tranzītu banka – 3.20 % 4.00 % 4.80 % 4.90 % Hansabanka – 3.40 % 3.70 % 4.30 % 4.50 % Hipotēku banka 2.30% 3.25 % 3.80 % 4.60 % 4.80 % Lateko banka 3.75 % 4.25 % 4.75 % 5.25 % 5.40 % Latvijas Krājbanka – 3.66 % 3.98 % 4.70 % 5.03 % Latvijas Unibanka – 3.60 % 3.90 % 4.30 % 4.50 % Māras banka – 3.50 % 3.75 % 4.75 % 5.00 % Multibanka 3.00 % 3.75 % 4.20 % 5.00 % 5.50 % Nordea banka* 2.50 % 3.50 % 3.70 % 4.00 % 4.20 % Parekss banka 2.80 % 3.20 % 3.50 % 3.50 % 5.00 % NORD/LB Latvija 2.35 % 3.40 % 3.60 % 4.45 % 4.85 % Rietumu banka 2.50 % 3.30 % 3.50 % 4.25 % 4.65 % Trasta komercbanka 2.50 % 3.25 % 3.50 % 4.50 % 5.00 % Depozīta apjoms: 100 – 9999 USD Aizkraukles banka 0.30 % 0.42 % 1.17 % 1.45 % 2.65 % Baltijas Tranzītu banka – 1.50 % 1.80 % 2.10 % 2.40 % Hansabanka – 1.55 % 1.65 % 1.85 % 2.30 % Hipotēku banka – 1.75 % 1.85 % 2.10 % 2.50 % Lateko banka 1.40 % 1.75 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % Latvijas Krājbanka – 1.85 % 1.91 % 2.22 % 2.77 % Latvijas Unibanka – 1.30 % 1.35 % 1.60 % 2.25 % Māras banka – 1.75 % 2.00 % 2.25 % 2.75 % Multibanka 0.70 % 1.25 % 2.00 % 2.70 % 3.10 % Nordea banka* 0.60 % 0.65 % 0.70 % 0.80 % 1.15 % Parekss banka 1.10 % 1.30 % 1.50 % 2.00 % 2.50 % NORD/LB Latvija 1.25 % 1.50 % 1.65 % 1.90 % 2.45 % Rietumu banka 0.65 % 0.90 % 1.10 % 1.65 % 2.10 % Trasta komercbanka 1.00 % 1.50 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % Depozīta apjoms: 100 – 9999 EUR Aizkraukles banka 1.26 % 1.38 % 2.11 % 2.20 % 2.81 % Baltijas Tranzītu banka – 2.70 % 3.0

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Depozītnoguldījumu likmes Latvijas komercbankās

Valters Paiders [email protected], 26.01.2004

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

1 mēnesis 3 mēneši 6 mēneši 1 gads 2 gadi Depozīta apjoms: 100 – 9999 LVL Aizkraukles banka 2.61 % 3.35 % 3.63 % 4.33 % 4.57 % Baltijas Tranzītu banka – 3.20 % 3.50 % 3.90 % 4.20 % Hansabanka – 3.40 % 3.70 % 4.30 % 4.50 % Hipotēku banka 2.30% 3.25 % 3.80 % 4.60 % 4.80 % Lateko banka 3.75 % 4.25 % 4.75 % 5.25 % 5.40 % Latvijas Krājbanka – 3.61 % 3.83 % 4.80 % 5.25 % Latvijas Unibanka – 3.60 % 3.90 % 4.30 % 4.50 % Māras banka – 3.50 % 3.75 % 4.75 % 5.00 % Multibanka 3.00 % 3.75 % 4.20 % 5.00 % 5.50 % Nordea banka* 2.50 % 3.50 % 3.70 % 4.00 % 4.20 % Parekss banka 2.80 % 3.20 % 3.50 % 3.50 % 5.00 % NORD/LB Latvija 2.35 % 3.40 % 3.60 % 4.45 % 4.85 % Rietumu banka 2.50 % 3.30 % 3.50 % 4.25 % 4.65 % Trasta komercbanka 2.50 % 3.25 % 3.50 % 4.50 % 5.00 % Depozīta apjoms: 100 – 9999 USD Aizkraukles banka 0.35 % 0.47 % 1.22 % 1.56 % 2.86 % Baltijas Tranzītu banka – 1.50 % 1.60 % 1.90 % 2.30 % Hansabanka – 1.55 % 1.65 % 1.85 % 2.30 % Hipotēku banka – 1.75 % 1.85 % 2.10 % 2.50 % Lateko banka 1.40 % 1.80 % 2.20 % 2.75 % 3.10 % Latvijas Krājbanka – 1.80 % 2.01 % 2.53 % 3.30 % Latvijas Unibanka – 1.30 % 1.35 % 1.60 % 2.25 % Māras banka – 1.75 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % Multibanka 0.70 % 1.25 % 2.00 % 2.70 % 3.10 % Nordea banka* 0.60 % 0.65 % 0.70 % 0.80 % 1.15 % Parekss banka 1.10 % 1.30 % 1.50 % 2.00 % 2.50 % NORD/LB Latvija 1.25 % 1.50 % 1.65 % 1.90 % 2.45 % Rietumu banka 0.65 % 0.90 % 1.10 % 1.65 % 2.10 % Trasta komercbanka 1.00 % 1.50 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % Depozīta apjoms: 100 – 9999 EUR Aizkraukles banka 1.33 % 1.45 % 2.21 % 2.37 % 3.04 % Baltijas Tranzītu banka – 2.70 %

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Depozītnoguldījumu likmes Latvijas komercbankās

Valters Paiders [email protected], 08.12.2003

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

1 mēnesis 3 mēneši 6 mēneši 1 gads 2 gadi Depozīta apjoms: 100 – 9999 LVL Aizkraukles banka 2.50 % 3.32 % 3.59 % 4.31 % 4.57 % Baltijas Tranzītu banka – 3.20 % 3.50 % 3.90 % 4.20 % Hansabanka – 3.40 % 3.70 % 4.30 % 4.50 % Hipotēku banka 2.30% 3.25 % 3.80 % 4.60 % 4.80 % Lateko banka 3.75 % 4.25 % 4.75 % 5.25 % 5.40 % Latvijas Krājbanka – 3.65 % 3.95 % 4.90 % 5.00 % Latvijas Unibanka – 3.50 % 3.80 % 4.30 % 4.50 % Māras banka – 3.50 % 3.75 % 4.75 % 5.00 % Multibanka 3.00 % 3.75 % 4.20 % 5.00 % 5.50 % Nordea banka* 2.50 % 3.50 % 3.70 % 4.00 % 4.20 % Parekss banka 2.80 % 3.20 % 3.50 % 3.50 % 5.00 % NORD/LB Latvija 2.35 % 3.40 % 3.60 % 4.45 % 4.85 % Rietumu banka 2.50 % 3.30 % 3.50 % 4.25 % 4.65 % Trasta komercbanka 2.50 % 3.25 % 3.50 % 4.50 % 5.00 % Depozīta apjoms: 100 – 9999 USD Aizkraukles banka 0.32 % 0.44 % 1.18 % 1.43 % 2.64 % Baltijas Tranzītu banka – 1.50 % 1.60 % 1.90 % 2.30 % Hansabanka – 1.55 % 1.65 % 1.85 % 2.30 % Hipotēku banka – 1.75 % 1.85 % 2.10 % 2.50 % Lateko banka 1.40 % 1.80 % 2.20 % 2.75 % 3.10 % Latvijas Krājbanka – 1.85 % 2.05 % 2.55 % 3.25 % Latvijas Unibanka – 1.50 % 1.60 % 1.80 % 2.20 % Māras banka – 1.75 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % Multibanka 0.70 % 1.25 % 2.00 % 2.70 % 3.10 % Nordea banka* 0.60 % 0.65 % 0.70 % 0.80 % 1.15 % Parekss banka 1.10 % 1.30 % 1.50 % 2.00 % 2.50 % NORD/LB Latvija 1.25 % 1.50 % 1.65 % 1.90 % 2.45 % Rietumu banka 0.65 % 0.90 % 1.10 % 1.65 % 2.10 % Trasta komercbanka 1.00 % 1.50 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % Depozīta apjoms: 100 – 9999 EUR Aizkraukles banka 1.32 % 1.45 % 2.19 % 2.30 % 2.89 % Baltijas Tranzītu banka – 2.70 %

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Depozītnoguldījumu likmes Latvijas komercbankās

Valters Paiders [email protected], 22.12.2003

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

1 mēnesis 3 mēneši 6 mēneši 1 gads 2 gadi DEPOZĪTA APJOMS: 100 – 9999 LVL Aizkraukles banka 2.50 % 3.32 % 3.59 % 4.31 % 4.57 % Baltijas Tranzītu banka – 3.20 % 3.50 % 3.90 % 4.20 % Hansabanka – 3.40 % 3.70 % 4.30 % 4.50 % Hipotēku banka 2.30% 3.25 % 3.80 % 4.60 % 4.80 % Lateko banka 3.75 % 4.25 % 4.75 % 5.25 % 5.40 % Latvijas Krājbanka – 3.65 % 3.95 % 4.90 % 5.00 % Latvijas Unibanka – 3.60 % 3.90 % 4.30 % 4.50 % Māras banka – 3.50 % 3.75 % 4.75 % 5.00 % Multibanka 3.00 % 3.75 % 4.20 % 5.00 % 5.50 % Nordea banka* 2.50 % 3.50 % 3.70 % 4.00 % 4.20 % Parekss banka 2.80 % 3.20 % 3.50 % 3.50 % 5.00 % NORD/LB Latvija 2.35 % 3.40 % 3.60 % 4.45 % 4.85 % Rietumu banka 2.50 % 3.30 % 3.50 % 4.25 % 4.65 % Trasta komercbanka 2.50 % 3.25 % 3.50 % 4.50 % 5.00 % DEPOZĪTA APJOMS: 100 – 9999 USD Aizkraukles banka 0.32 % 0.44 % 1.18 % 1.43 % 2.64 % Baltijas Tranzītu banka – 1.50 % 1.60 % 1.90 % 2.30 % Hansabanka – 1.55 % 1.65 % 1.85 % 2.30 % Hipotēku banka – 1.75 % 1.85 % 2.10 % 2.50 % Lateko banka 1.40 % 1.80 % 2.20 % 2.75 % 3.10 % Latvijas Krājbanka – 1.85 % 2.05 % 2.55 % 3.25 % Latvijas Unibanka – 1.50 % 1.60 % 1.80 % 2.20 % Māras banka – 1.75 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % Multibanka 0.70 % 1.25 % 2.00 % 2.70 % 3.10 % Nordea banka* 0.60 % 0.65 % 0.70 % 0.80 % 1.15 % Parekss banka 1.10 % 1.30 % 1.50 % 2.00 % 2.50 % NORD/LB Latvija 1.25 % 1.50 % 1.65 % 1.90 % 2.45 % Rietumu banka 0.65 % 0.90 % 1.10 % 1.65 % 2.10 % Trasta komercbanka 1.00 % 1.50 % 2.00 % 2.50 % 3.00 % DEPOZĪTA APJOMS: 100 – 9999 EUR Aizkraukles banka 1.32 % 1.45 % 2.19 % 2.30 % 2.89 % Baltijas Tranzītu banka

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Parex Asset Management - izplata fondus sadarbībā ar HSBC

, 19.03.2007

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Parex Asset Management (PAM) ir pirmā aktīvu pārvaldes kompānija no Baltijas valstīm, kas uzsākusi izplatīt savus investīciju fondus klientiem visā pasaulē, izmantojot HSBC Vācijas globālo fondu tirdzniecības platformu. Līdz ar to Parex Asset Management pārvaldītie fondi tiks piedāvāti plašākam investoru klāstam un būs pieejami globālās HSBC platformas klientiem visā pasaulē. HSBC ir viena no lielākajām finanšu un bankas pakalpojumu institūcijām pasaulē un tā ir pārstāvēta 82 valstīs.

Savukārt Parex Asset Management saviem klientiem varēs piedāvāt vairāk kā 11 000 globālo investīciju fondu, kas tiek tirgoti ar HSBC platformas starpniecību, kas ievērojami paplašinās investīciju iespējas un veicinās PAM investīciju pakalpojumu spektra attīstību.

Daniels Brukners (Daniel Brückner), HSBC Securities Services (Vācija), sacīja: “Minētais līgums starp HSBC un Parex Asset Management pierāda, ka mūsu piedāvātais pakalpojums saistībā ar investīciju fondu tirdzniecības organizēšanu ir ļoti veiksmīgs, un iespējams Eiropā tam nav līdzvērtīgu. Mums ir liels prieks, ka varam pievienot Parex fondus mūsu platformas produktu klāstam.”

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Ministru prezidenta amata kandidāta Krišjāņa Kariņa (JV) topošās valdības partneri šorīt parakstīja koalīcijas sadarbības līgumu, valdības deklarāciju un fiskālās disciplīnas līgumu.

Dokumentus parakstīja partiju un frakciju vadītāji, klātesot arī topošās valdības ministriem, kuri parakstīja valdības deklarāciju.

Parakstīšana notika Saeimas nama Sarkanajā zālē. Saeima šodien plkst.12 lems, vai apstiprināt jauno valdību, kuru vadītu Kariņš.

Savukārt pusstundu pēc Saeimas ārkārtas sēdes beigām Viesu zālē plānota Kariņa preses konference. Pēc valdības apstiprināšanas tā plānojusi arī pulcēties uz pirmo svinīgo sēdi valdības mājā.

Topošo valdību varētu atbalstīt 61 deputāts - tātad stabils labēji centrisks vairākums, iepriekš lēsa Kariņš.

Valdību veidos piecu politisko spēku pārstāvji - «Jaunā Vienotība» (JV), Jaunā konservatīvā partija (JKP), «KPV LV», «Attīstībai/Par» (AP) un «Visu Latvijai!»-«Tēvzemei un brīvībai»/LNNK (VL-TB/LNNK). Valdību vadīs politiķis no JV, lai arī šī partija vēlēšanās ieguva vismazāko mandātu skaitu Saeimā.

Komentāri

Pievienot komentāru