Finanses

LATEKO BANKA sāk darbu Ogrē

Ainars Sedlenieks [email protected], 03.10.2005

Jaunākais izdevums

LATEKO BANKA 3.oktobrī atver pirmo norēķinu grupu Ogrē, (t.c.”ELVI”). LATEKO BANKAS Mārketinga un darba ar klientu pārvaldes vadītājs teic: “Uzsākot darbu Ogrē, ceram gūt tikpat lielu popularitāti ogrēniešu un pilsētas viesu vidū, kā tas ir citviet Latvijā, kur piedāvāto pakalpojumu klāstu un demokrātiskos tarifus ir augstu novērtējuši gan esošie bankas klienti, gan apmeklētāji, kuri LATEKO BANKĀ iegriežas regulāri, kārtojot nepieciešamās finanšu un darījumu operācijas.” Ogres norēķinu grupā apmeklētāji varēs norēķināties par komunālajiem pakalpojumiem, mainīt valūtu, kārtot muitas, nodokļu un LATEKO Līzinga maksājumus, veikt pārskaitījumus, norēķinu karšu lietotāji varēs izņemt skaidru naudu. Tuvākā mēneša laikā piedāvājamo pakalpojumu klāsts tiks paplašināts – uzsākta norēķinu kontu atvēršana un apkalpošana, depozītnoguldījumu pieņemšana. u.c. uzņēmēju un iedzīvotāju pieprasīti pakalpojumi. Ogres iedzīvotājiem LATEKO BANKA ir sarūpējusi īpašu dāvanu un informē, ka pirmo mēnesi Ogres norēķinu grupā Lattelekom, TELE2, LMT, Latvenergo un Latvijas Gāzes rēķinus varēs apmaksāt bez bankas komisijas maksas.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Lateko Bankas darba rezultāti 2005.gada pirmajā pusgadā

Valters Paiders [email protected], 21.07.2005

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

AS LATEKO BANKA šā gada pirmā pusgada peļņa bija 3,530 milj. latu, kas ir 1.99 reizes vairāk kā aizvadītā gada pirmā pusgada laikā. Bankas aktīvi jūnija beigās bija 247,225 milj.latu, aktīvi pārvaldīšanā – 94,205 milj.latu. Noguldījumu apjoms bija 165,833 milj. latu, kredītu – 106,125 milj. latu. Bankas kapitāls un rezerves sasniedza 19,047 milj. latu.

LATEKO BANKA piedāvā norēķinu un finanšu pakalpojumus iedzīvotājiem un uzņēmējiem visā Latvijā 60 norēķinu grupās un 6 filiālēs, kā arī attālināti, izmantojot interneta un mūsdienu tehnoloģiju iespējas. Tuvāka informācija par LATEKO BANKU pieejama: http://www.lateko.lv .

Nozīmīgāko 2005.gada 1.pusgada notikumu apskats

• Pieņemts lēmums par AS “LATEKO BANKA” pamatkapitāla palielināšanu.
• Starptautiskais banku nozares žurnāls “The Banker” otro gadu pēc kārtas LATEKO BANKU ir iekļāvis starp 50 straujāk augošām bankām Centrāleiropas reģionā. LATEKO BANKA ir ieņēmusi visaugstāko rādītāju no Latvijas bankām, ierindojoties 25 vietā.
• LATEKO BANKA uzsāka piedāvāt automātisko rēķinu apmaksu (tiešo debetu) dažādu regulāru maksājumu veikšanai.
• LATEKO BANKA atvēra jaunas norēķinu grupas Rīgā un Liepājā.
• LATEKO BANKA sāka piedāvāt privātpersonām VIVA karti – maksājumu karti ar kredītu preču un pakalpojumu iegādei.
• LATEKO BANKA uzsāka norēķinu karšu - debetkaršu Maestro un kredītkaršu MasterCard Standard, Gold un Bussiness – izsniegšanu Lielbritānijas sterliņu mārciņās.
• LATEKO BANKA paplašināja elektroniskās valūtas maiņas un tirdzniecības sistēmas LATEKO Trade iespējas un tagad piedāvā slēgt valūtas maiņas darījumus maržinālajos kontos.
• LATEKO BANKA pofesionālajiem valūtas tirgus dalībniekiem sāka piedāvāt jaunu tirdzniecības platforma LATEKO PRIME FOREX.
• LATEKO BANKA atvēra pārstāvniecību Baltkrievijā.

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

LATEKO BANKAS provizoriskā peļņa pērn - 5,795 milj. LsLs

Ieva Mārtiņa [email protected], 17.01.2006

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

LATEKO BANKA 2005.gada provizoriskā peļņa bija 5,795 milj. latu, Db informēja bankā. Tādējādi provizoriski, pērnā gada peļņa ir nedaudz lielāka kā gadu iepriekš. Bankas auditētā 2004.gada peļņa bija 5,203 milj.latu. Bankas aktīvi decembra beigās bija 264,991 milj.latu, aktīvi pārvaldīšanā – 58,378 milj.latu. Noguldījumu apjoms bija 172,855 milj. latu, kredītu – 109,336 milj. latu. Bankas kapitāls un rezerves sasniedza 21,068 milj. latu. Pērn bankas nozīmīgākie notikumu vidū bija pamatkapitāla palielināšana no 12 249 928 Ls līdz 15 499 928 Ls. LATEKO BANKA uzsāka piedāvāt automātisko rēķinu apmaksu (tiešo debetu) dažādu regulāru maksājumu veikšanai, banka atvēra jaunas norēķinu grupas un filiāles Rīgā, Jūrmalā, Jelgavā, Liepājā, Ogrē, kā arī pārstāvniecību Baltkrievijā. Kopumā LATEKO BANKA piedāvā norēķinu un finanšu pakalpojumus iedzīvotājiem un uzņēmējiem visā Latvijā 67 norēķinu grupās un 9 filiālēs. LATEKO BANKA sāka piedāvāt privātpersonām VIVA karti – maksājumu karti ar kredītu preču un pakalpojumu iegādei, uzsāka norēķinu karšu - debetkaršu Maestro un kredītkaršu MasterCard Standard, Gold un Bussiness – izsniegšanu Lielbritānijas sterliņu mārciņās. LATEKO BANKA pērn novembra beigās bija 11. vietā 23 banku vidū.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Biežāk uzdotie jautājumi

Latvijas Banka / eiro.lv, 03.09.2013

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Kad Latvijā ieviesīs eiro?

Oficiālais eiro ieviešanas mērķa datums ir 2014. gada 1. janvāris. Šobrīd Latvijas valsts iestādes veic visus sagatavošanās darbus, kas nepieciešami eiro ieviešanas nodrošināšanai, un tā ieteicams rīkoties arī uzņēmējiem.

Kā naudas maiņu padarīt sev vieglāku un ērtāku?

Visērtākais veids - bezskaidras naudas maiņa. Tādēļ vēl pirms eiro ieviešanas ieteicams latu skaidrās naudas uzkrājumus pārskaitīt bankas kontā. Visa latu kontos noguldītā vai uzkrātā nauda eiro ieviešanas dienā automātiski un bez maksas tiks konvertēta eiro.

Vai saistībā ar latu nomaiņu pret eiro ir sagaidāma cenu celšanās?

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

LATEKO un Parex līdzdarbojas Ukrainas Nadra bankas obligāciju emisijas organizēšanā

Ieva Mārtiņa [email protected], 01.11.2005

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

“LATEKO BANKA” kopā ar divām investīciju bankām Dresdner Kleinwort Wasserstein un UBS ir piedalījusies Ukrainas Nadra bankas obligāciju emisijas organizēšanā un izplatīšanā kā emisijas līdzorganizators, Db informēja LATEKO BANKĀ. Emisijas līdzorganizatoru vidū bija arī Latvijas "Parex Banka" un Grieķijas Alpha Bank. Emisijas apjoms ir 100 miljoni ASV dolāri, termiņš līdz obligāciju dzēšanai – 3 gadi, ienesīgums 9.5%. „Mēs šo piedāvājumu pieņēmām, tā kā mūsu starptautiskajos tirgos strādājošie klienti ir ieinteresēti augsta ienākuma finanšu instrumentu iegādē. Saņemot šai darījumā līdzorganizatora (co-manager) statusu, LATEKO BANKA nostiprina savas pozīcijas starptautiskajā jaunemitēto vērtspapīru tirgū," saka Sergejs Gusarovs, LATEKO BANKAS Valdes priekšsēdētājs. „Ukraina pēdējā gada laikā ir piesaistījusi lielu starptautisku interesi finanšu aprindās. Nesen sekmīgi notika Krivorozstal privatizācija. To Indijas investori nopirka par 4.79 miljardiem USD, kā rezultātā valsts budžeta ieņēmumi palielinājās 1.5 reizes. Ukrainas lielākās kompānijas, tai skaitā komercbankas, ir guvušas iespēju piesaistīt finansējumu starptautiskajos kapitāla tirgos. Nadra bankas emisija ir viens no sekmīgajiem piemēriem, kurš apliecina ārzemju investoru ieinteresētību ieguldīt Ukrainas ekonomikā,” atzīmē LATEKO BANKAS Investīciju pārvaldes vadītājs Pēteris Antropovs.

Komentāri

Pievienot komentāru
Foto

Ogres trikotāžai parādā arī pazīstami zīmoli

Vēsma Lēvalde, 02.04.2014

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Bijušā lielražotāja Ogres trikotāža maksātnespējas iemesls ir debitoru parādi, tostarp parādā palikuši arī pazīstamu zīmolu turētāji .

Paredzama gadiem ilga tiesvedība ar ārzemju debitoriem, prognozē SIA Ogres trikotāža maksātnespējas administrators Edgars Karelis. Viens no lielākajiem nozares ražotājiem un eksportētājiem, kas restrukturizācijas rezultātā bija sadalīts divos uzņēmumos – SIA Ogres trikotāža (Ogrē) un SIA Ogres trikotāža D (Daugavpilī) –, ražošanu pārtrauca jau pērn decembra beigās. Par spīti tam, ka šā uzņēmuma noieta tirgus bija rietumu, ne austrumu virzienā, maksātnespējas process sākts gan Ogres, gan Daugavpils uzņēmumā.

Rietumnieki nemaksā

No darba Ogrē administratoram nācies atbrīvot aptuveni 250 darbinieku. Daugavpils uzņēmumā administrators atbrīvojis 39 cilvēkus. «Ražotne ir pilnībā saglabāta, bet darbs pārtraukts 2013. gada decembrī, jo ir izveidojušās lielas sadarbības partneru parādsaistības pret Ogres trikotāžu – pārsvarā ārzemju debitori,» situāciju skaidro SIA Ogres trikotāža maksātnespējas procesa administrators Edgars Karelis. Maksājumu kavēšana sākusies ilgi pirms Ukrainas un Krievijas krīzes, noieta tirgus daļa uz šīm valstīm nebija būtiska. Ogres uzņēmumā ir palicis ievērojams produkcijas atlikums, lielākā tā daļa ir saražota pēc pasūtījuma.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

1991. gadā dibinātais uzņēmums Miandum no bišu produkcijas ražotāja kļuvis par vienu no pamanāmākajiem transporta un loģistikas pakalpojumu sniedzējiem Latvijā.

Sākumā SIA Miandum nedarbojās loģistikas jomā, jo atjaunotās Latvijas neatkarības pirmajos gados šādas nozares īsti nemaz nebija. Tagad Miandum autoparku veido gandrīz 90 kravas automašīnu, lai gan uzņēmumu tā tagadējā vadītāja Didža Miža vecāki dibināja pavisam citā jomā. Bišu produktu ražošanas un pārstrādes uzņēmums salto kūleņus starp nozarēm veica īsi pirms jaunās tūkstošgades, no bitēm un medus pievēršoties automašīnām un pārvadājumiem.

Rīgas magnēts

Blakus Miandum darbojas maizes Fazer Latvija industriālā maizes ceptuve. Somijas kompānijai ienākot Latvijas tirgū, viņi pirka ārpakalpojumu savas produkcijas piegādei, un tepat blakus bija Miandum. Skandināvu uzņēmums nāca ar augstām prasībām, kas Miandum bija laba skola, palīdzot kompānijai arī turpmāk. Līdz ar Fazer izaugsmi gan Ogrē, gan Latvijā un Baltijā Miandum turpināja augt līdzi šim uzņēmumam. Sadarbība gan Latvijas, gan visas Baltijas mērogā turpinās joprojām. Fazer Latvija apkalpošana nodrošina aptuveni trešo daļu uzņēmuma darba. Pateicoties ievērojamajam un ilggadējajam sadarbības partnerim, Miandum joprojām par savām mājām sauc Druvas ielu Ogrē. «Tajā pašā laikā Rīgā gan uzņēmumu skaita ziņā, gan darbaspēka pieejamības ziņā koncentrējas aptuveni 70% valsts ekonomikas. Diemžēl reģionu uzņēmējiem ar to ir jārēķinās – tirgus un bizness tomēr veidojas ap Rīgu, kas faktiski veidojas par Baltijas ekonomikas metropoli,» vērtē Didzis. Tajā pašā laikā Ogrē ir lētāk īrēt telpas, arī darbaspēks ir nedaudz lētāks, nav mazsvarīgi, ka šeit ir pieejamas stāvvietas un ikdiena rit bez satiksmes sastrēgumiem. Pašlaik Ogrē atrodas ne tikai Miandum centrālais birojs, bet arī servisa zona, kas apkalpo lielāko daļu uzņēmuma autoparka. Kompānijā pašlaik strādā 90 darbinieku, Ogrē – aptuveni 45, un lielākā daļa ir ogrēnieši vai apkaimes iedzīvotāji. Kompānijai augot, tai Ogrē kļuvis par šauru, tāpēc uzņēmums gatavojas sekot biznesa straumei un meklēt jaunu bāzes vietu tuvāk galvaspilsētai. Attīstīties pašreizējā teritorijā vairs nav iespējams, taču Ogrē paliks uzņēmuma filiāle.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Lētākais, taču nepopulārākais risinājums

www.daugavasbalss.lv, 29.01.2015

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Plūdi Ogres upē laiku pa laikam ogrēniešiem liek pārdomāt pašu drošību, pašvaldības spēju rūpēties par šo drošību un lieku reizi pārbauda arī operatīvo dienestu gatavību ārkārtas situācijām. Kā uz visiem laikiem pasargāt Ogres lejteces iedzīvotājus no nepatīkamām situācijām, kad pie mājas palodzes klauvē ledi? To, sarunā ar pieredzējušu hidroenerģētiķi un upju «rakstura» pazinēju Hariju Jaunzemu no Ķeguma novada, skaidroja portāls www.daugavasbalss. Izrādās, risinājums šai problēmai noformulēts jau Rīgas HES nodošanas aktā. Tas ir salīdzinoši lēts, taču nepopulārs.

— Interneta vietnēs lasāmi satrauktu iedzīvotāji viedokļi par to, ka Ogres upē aizsprostam pie hidroelektrostacijas saliktas atpakaļ slūžas un pacelts ūdenslīmenis. Vai šāda rīcība, zinot, ka pavasarī atkal gaidāmi plūdi, ir pamatota?

— Ja upē ir aizsprosts, tad labāk, lai ledus izveidojas pie augstāka ūdenslīmeņa. Biezāks ūdens slānis neizsals cauri un, ja būs nepieciešams, plūdu laikā upē varēs nodrošināt pietiekamu ūdens caurplūdi. Ledus nav nosēdies uz upes gultnes un, operatīvi rīkojoties, cilvēkus var pasargāt.

Protams, ir dzirdēti arī viedokļi, ka dambi vajadzētu nojaukt pavisam. Mēs, cerot uz labāku iznākumu, jau daudz ko esam Latvijā nojaukuši un cerētā ieguvuma vietā ir tikai papildu problēmas. Līdzīgi būtu arī ar spēkstacijas dambi. Tā tomēr ir iespēja kaut nedaudz, tomēr ietekmēt upes plūdumu.

Komentāri

Pievienot komentāru
Transports un loģistika

16. un 17.novembrī mainīts Aizkraukles virziena vilcienu saraksts

Db Online [email protected], 14.11.2005

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Akciju sabiedrība “Pasažieru vilciens” atkārtoti informē, ka trešdien un ceturtdien, 16. un 17.novembrī, sliežu remontdarbu dēļ dzelzceļa posmā Lielvārde–Ogre laikā no plkst.10:30 līdz 16:40 būs izmaiņas daudzu Aizkraukles, Rēzeknes un Daugavpils virziena vilcienu kustības sarakstā. Vairāki elektrovilcieni būs atcelti visā maršrutā vai atsevišķos dzelzceļa iecirkņos. Lai nodrošinātu pasažieru pārvadājumus minētajās dienās, vairāku elektrovilcienu un dīzeļvilcienu kustības sarakstos tiks noteiktas papildu pieturas un ieviestas kursēšanas laiku izmaiņas. 16. un 17.novembrī nekursēs vilcieni • Nr.604 Rīga-Rēzekne, kas no Rīgas atiet plkst.8:00 un Rēzeknē pienāk plkst.12:01; • Nr.603 Rēzekne (plkst.12:25)-Rīga (16:18); • Nr.6226 Rīga (plkst.13:20)-Aizkraukle (14:50); • Nr.6227** Lielvārde (plkst.13:27)-Rīga (14:33); • Nr.6233 Aizkraukle (plkst.15:02)-Rīga (16:36). Dīzeļvilciens Nr.608 Rīga (plkst.10:10)-Zilupe (15:06) 16. un 17.novembrī no Rīgas izbrauks 2 stundas agrāk - plkst.8:00 un līdz Rēzeknei kursēs atceltā vilciena Nr.604 Rīga (plkst.8:00)-Rēzekne (plkst.12:01) saraksta laikā. No Rēzeknes 2.stacijas tas aties plkst.12:03, no Taudejāņiem – plkst.12:13, no Cirmas – 12:20, no Ludzas - 12:32, no Istalsnas – 12:41, no Nerzas – 12:51, no Briģiem – 12:59 un Zilupē pienāks plkst.13:05. Tikai līdz Ogrei šajās dienās kursēs vilcieni Nr.6220 Rīga (plkst.10:45)-Aizkraukle, kā arī Nr.6218, Nr.6222**, Nr.6224** un Nr.6232 Rīga-Lielvārde, kuri no Rīgas atiet plkst.9:48, 11:50, 12:40 un plkst.14:48. Minētais vilciens Nr.6222** Rīga (plkst.11:50)-Ogre 17.novembrī no Rīgas izbrauks plkst.12:00, arī no visām pārējām maršruta pieturām līdz Ogrei aties 10 minūtes vēlāk nekā parasti un Ogrē pienāks plkst.12:46. Elektrovilcieni Nr.6223, Nr.6229** un Nr.6235 Lielvārde-Rīga, kas no Lielvārdes pēc saraksta atiet plkst.11:56, 14:11 un plkst.16:12, 16. un 17.novembrī būs atcelti iecirknī Lielvārde-Ogre un kursēs maršrutā Ogre-Rīga. Minētais vilciens Nr.6223 Lielvārde (plkst.11:56)-Rīga (13:01) 17.novembrī kursēs no Ogres plkst.12:37 (nevis 12:17), arī no pārējām maršruta pieturām aties 20 – 22 minūtes vēlāk nekā ierasts un līdz ar to Rīgā pienāks plkst.13:23. Vilciens Nr.6229 Lielvārde (plkst.14:11)-Rīga (15:13) 16. un 17.novembrī kursēs no Ogres plkst.14:27 (nevis 14:32). No pārējām posma Ogre-Salaspils pieturām tas izbrauks 4 minūtes agrāk un papildus apstāsies arī Dārziņos, Rumbulā un Gaismā. No Šķirotavas līdz Rīgai vilciens kursēs saskaņā ar noteikto sarakstu. Elektrovilciens Nr.6225 Aizkraukle-Rīga, kas no Aizkraukles atiet plkst.12:30 un Rīgā pienāk plkst.14:03, 16. un 17.novembrī būs atcelts iecirknī Aizkraukle-Ogre un kursēs tikai no Ogres plkst.13:17 (nevis plkst.13:23). No citām posma Ogre-Salaspils stacijām vilciens aties 5 minūtes agrāk un papildus pieturēs arī Dolē, Dārziņos, Rumbulā un Gaismā, savukārt no Šķirotavas līdz Rīgai kursēs atbilstoši sarakstam. 16. un 17.novembrī tiks mainīts arī vairāku citu vilcienu kustības saraksts. Dīzeļvilciens Nr.610 Rīga (plkst.13:10)-Daugavpils (16:48) no Rīgas līdz Ogrei kursēs atbilstoši sarakstam un papildus pieturēs Ķegumā (plkst.13:57), Jumpravā (plkst.14:14) un Skrīveros (plkst.14:24), tādēļ no Aizkraukles un Kokneses izbrauks 3 – 5 minūtes vēlāk. No Pļaviņām līdz Daugavpilij vilciens kursēs sarakstā noteiktajā laikā. Dīzeļvilciens Nr.601 Daugavpils (plkst.13:10)-Rīga (16:50) minētajās dienās no Daugavpils izbrauks 2 stundas vēlāk – plkst.15:12 un nepieturēs Ozolsalā un Alotenē. No Līksnas tas aties plkst.15:27, no Vaboles – 15:34, no Nīcgales – 15:46, no Jersikas – 16:02, no Līvāniem – 16:13, no Trepes – 16:25, no Krustpils – 16:42, no Pļaviņām – 16:58, no Kokneses – 17:33, no Aizkraukles – 17:49, no Lielvārdes – 18:16, no Ogres – 18:34, no Salaspils – 18:47, no Jāņavārtiem – 18:59 un Rīgā pienāks plkst.19:08. Dīzeļvilciens Nr.605** Krustpils (plkst.11:48)-Rīga (14:11) 16. un 17.novembrī no Krustpils izbrauks plkst.11:40, arī no pārējām stacijām līdz Lielvārdei aties 7 - 13 minūtes agrāk un papildus a

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Depozītnoguldījumu likmes

Velta Dzene [email protected], 11.07.2006

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Banka 1 mēnesis 3 mēneši 6 mēneši 1 gads 2 gadi Depozīta apjoms: 100 – 9999 LVL Aizkraukles banka 3.38 % 3.56 % 4.33 % 4.65 % 5.21 % Baltic Trust Bank 3.20 % 3.40 % 3.90 % 4.15 % 4.20 % Hansabanka 2.00 % 2.75 % 2.80 % 2.90 % 3.10 % Hipotēku banka 3.65 % 3.85 % 3.90 % 4.05 % 4.25 % Komercbanka Baltikums*** – 2.70 % 2.95 % 4.35 % 4.65 % LATEKO banka 3.10 % 3.85 % 4.10 % 4.40 % 4.50 % Latvijas Biznesa banka** – 3.80 % 4.10 % 4.90 % 5.00 % Latvijas Krājbanka – 3.81 % 3.93 % 4.18 % 4.42 % Multibanka 3.00 % 3.50 % 4.00 % 4.50 % 5.00 % Nordea banka* – 2.80 % 2.90 % 3.00 % – DnB NORD banka 3.85 % 3.95 % 4.05 % 4.15 % 4.20 % Parex banka 3.00 % 3.40 % 3.60 % 4.00 % 4.00 % Paritāte banka 3.00 % 3.30 % 3.70 % 4.30 % 4.60 % Reģionālā investīciju banka 3.80 % 4.00 % 4.25 % 4.75 % 5.00 % Rietumu banka*** – 3.35 % 3.50 % 3.70 % 4.00 % Sampo Banka – 3.30 % 3.40 % 3.60 % – SEB Unibanka – 3.75 % 3.80 % 3.92 % 4.10 % Trasta komercbanka 3.75 % 3.95 % 4.15 % 4.50 % 4.75 % VEF banka – 3.20 % 3.50 % 4.25 % 4.75 % Depozīta apjoms: 100 – 9999 USD Aizkraukles banka 4.45 % 4.70 % 5.42 % 5.63 % 5.87 % Baltic Trust Bank 5.00 % 5.20 % 5.30 % 5.50 % 5.65 % Hansabanka 3.40 % 3.65 % 3.80 % 4.00 % 4.10 % Hipotēku banka 5.00 % 5.15 % 5.25 % 5.45 % 5.55 % Komercbanka Baltikums*** – 5.10 % 5.35 % 5.45 % 5.75 % LATEKO banka 4.25 % 4.60 % 5.10 % 5.35 % 5.45 % Latvijas Biznesa banka** – 4.90 % 5.25 % 5.70 % 5.80 % Latvijas Krājbanka – 4.82 % 5.20 % 5.53 % 5.91 % Multibanka 0.70 % 1.25 % 2.00 % 2.70 % 3.10 % Nordea banka* – 3.90 % 4.10 % 4.30 % – DnB NORD banka 4.80 % 5.00 % 5.10 % 5.20 % 5.25 % Parex banka 4.80 %

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Depozītnoguldījumu likmes

Velta Dzene [email protected], 29.05.2006

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Banka 1 mēnesis 3 mēneši 6 mēneši 1 gads 2 gadi Depozīta apjoms: 100 – 9999 LVL Aizkraukles banka 2.57 % 3.07 % 3.28 % 3.41 % 3.45 % Baltic Trust Bank 3.20 % 3.30 % 3.70 % 4.10 % 4.15 % Hansabanka 2.00 % 2.75 % 2.80 % 2.90 % 3.10 % Hipotēku banka 3.10 % 3.30 % 3.50 % 3.85 % 4.05 % Komercbanka Baltikums**** – 2.70 % 2.95 % 4.35 % 4.65 % LATEKO banka 3.10 % 3.85 % 4.10 % 4.40 % 4.50 % Latvijas Biznesa banka** 2.30 % 3.50 % 4.00 % 4.20 % 4.50 % Latvijas Krājbanka – 3.81 % 3.93 % 4.18 % 4.42 % Multibanka*** 3.00 % 3.50 % 4.00 % 4.80 % 5.00 % Nordea banka* – 2.80 % 2.90 % 3.00 % – DnB NORD banka 3.50 % 3.75 % 3.80 % 3.90 % 4.00 % Parex banka 2.80 % 3.30 % 3.40 % 3.50 % 3.60 % Paritāte banka 3.00 % 3.30 % 3.70 % 4.30 % 4.60 % Reģionālā investīciju banka 3.80 % 4.00 % 4.25 % 4.75 % 5.00 % Rietumu banka 3.00 % 3.25 % 3.35 % 3.50 % 4.00 % Sampo Banka – 3.30 % 3.40 % 3.60 % – SEB Unibanka – 3.15 % 3.20 % 3.30 % 3.51 % Trasta komercbanka 3.50 % 3.75 % 4.05 % 4.40 % 4.75 % VEF banka – 3.20 % 3.50 % 4.25 % 4.75 % Depozīta apjoms: 100 – 9999 USD Aizkraukles banka 3.17 % 3.45 % 4.24 % 4.58 % 4.98 % Baltic Trust Bank 4.30 % 4.70 % 4.95 % 5.15 % 5.20 % Hansabanka 3.40 % 3.65 % 3.80 % 4.00 % 4.10 % Hipotēku banka 4.75 % 4.95 % 5.10 % 5.25 % 5.25 % Komercbanka Baltikums**** – 5.10 % 5.35 % 5.45 % 5.75 % LATEKO banka 4.15 % 4.50 % 5.00 % 5.25 % 5.35 % Latvijas Biznesa banka** 2.00 % 2.50 % 3.00 % 4.00 % 4.50 % Latvijas Krājbanka – 4.82 % 5.20 % 5.53 % 5.91 % Multibanka 0.70 % 1.25 % 2.00 % 2.70 % 3.10 % Nordea banka* – 3.90 % 4.10 % 4.30 % – DnB NORD banka 4.75 % 4.90 % 5.00 % 5.10 % 5.15 % Parex banka 4.30 % 4.50

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

DEPOZĪTNOGULDĪJUMU LIKMES

Velta Dzene [email protected], 30.06.2006

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Banka 1 mēnesis 3 mēneši 6 mēneši 1 gads 2 gadi Depozīta apjoms: 100 – 9999 LVL Aizkraukles banka 2.57 % 3.07 % 3.28 % 3.41 % 3.45 % Baltic Trust Bank 3.20 % 3.40 % 3.90 % 4.15 % 4.20 % Hansabanka 2.00 % 2.75 % 2.80 % 2.90 % 3.10 % Hipotēku banka 3.65 % 3.85 % 3.90 % 4.05 % 4.25 % Komercbanka Baltikums*** – 2.70 % 2.95 % 4.35 % 4.65 % LATEKO banka 3.10 % 3.85 % 4.10 % 4.40 % 4.50 % Latvijas Biznesa banka** – 3.80 % 4.10 % 4.90 % 5.00 % Latvijas Krājbanka – 3.81 % 3.93 % 4.18 % 4.42 % Multibanka 3.00 % 3.50 % 4.00 % 4.50 % 5.00 % Nordea banka* – 2.80 % 2.90 % 3.00 % – DnB NORD banka 3.85 % 3.95 % 4.05 % 4.15 % 4.20 % Parex banka 3.00 % 3.40 % 3.60 % 4.00 % 4.00 % Paritāte banka 3.00 % 3.30 % 3.70 % 4.30 % 4.60 % Reģionālā investīciju banka 3.80 % 4.00 % 4.25 % 4.75 % 5.00 % Rietumu banka*** – 3.35 % 3.50 % 3.70 % 4.00 % Sampo Banka – 3.30 % 3.40 % 3.60 % – SEB Unibanka – 3.75 % 3.80 % 3.92 % 4.10 % Trasta komercbanka 3.75 % 3.95 % 4.15 % 4.50 % 4.75 % VEF banka – 3.20 % 3.50 % 4.25 % 4.75 % Depozīta apjoms: 100 – 9999 USD Aizkraukles banka 3.17 % 3.45 % 4.24 % 4.58 % 4.98 % Baltic Trust Bank 5.00 % 5.20 % 5.30 % 5.50 % 5.65 % Hansabanka 3.40 % 3.65 % 3.80 % 4.00 % 4.10 % Hipotēku banka 5.00 % 5.15 % 5.25 % 5.45 % 5.55 % Komercbanka Baltikums*** – 5.10 % 5.35 % 5.45 % 5.75 % LATEKO banka 4.25 % 4.60 % 5.10 % 5.35 % 5.45 % Latvijas Biznesa banka** – 4.90 % 5.25 % 5.70 % 5.80 % Latvijas Krājbanka – 4.82 % 5.20 % 5.53 % 5.91 % Multibanka 0.70 % 1.25 % 2.00 % 2.70 % 3.10 % Nordea banka* – 3.90 % 4.10 % 4.30 % – DnB NORD banka 4.80 % 5.00 % 5.10 % 5.20 % 5.25 % Parex banka 4.80 % 4.90 % 5.00 %

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Depozītnoguldījumu likmes

Velta Dzene [email protected], 14.07.2006

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Banka 1 mēnesis 3 mēneši 6 mēneši 1 gads 2 gadi Depozīta apjoms: 100 – 9999 LVL Aizkraukles banka 3.38 % 3.56 % 4.33 % 4.65 % 5.21 % Baltic Trust Bank 3.20 % 3.40 % 3.90 % 4.15 % 4.20 % Hansabanka 2.00 % 2.75 % 2.80 % 2.90 % 3.10 % Hipotēku banka 3.65 % 3.85 % 3.90 % 4.05 % 4.25 % Komercbanka Baltikums*** – 2.70 % 2.95 % 4.35 % 4.65 % LATEKO banka 3.10 % 3.85 % 4.10 % 4.40 % 4.50 % Latvijas Biznesa banka** – 3.80 % 4.10 % 4.90 % 5.00 % Latvijas Krājbanka – 3.81 % 3.93 % 4.18 % 4.42 % Multibanka 3.00 % 3.50 % 4.00 % 4.50 % 5.00 % Nordea banka* – 2.80 % 2.90 % 3.00 % – DnB NORD banka 3.85 % 3.95 % 4.05 % 4.15 % 4.20 % Parex banka 3.00 % 3.40 % 3.60 % 4.00 % 4.00 % Paritāte banka 3.00 % 3.30 % 3.70 % 4.30 % 4.60 % Reģionālā investīciju banka 3.80 % 4.00 % 4.25 % 4.75 % 5.00 % Rietumu banka*** – 3.35 % 3.50 % 3.70 % 4.00 % Sampo Banka – 3.30 % 3.40 % 3.60 % – SEB Unibanka – 3.75 % 3.80 % 3.92 % 4.10 % Trasta komercbanka 3.75 % 3.95 % 4.15 % 4.50 % 4.75 % VEF banka – 3.20 % 3.50 % 4.25 % 4.75 % Depozīta apjoms: 100 – 9999 USD Aizkraukles banka 4.45 % 4.70 % 5.42 % 5.63 % 5.87 % Baltic Trust Bank 5.00 % 5.20 % 5.30 % 5.50 % 5.65 % Hansabanka 3.40 % 3.65 % 3.80 % 4.00 % 4.10 % Hipotēku banka 5.00 % 5.15 % 5.25 % 5.45 % 5.55 % Komercbanka Baltikums*** – 5.10 % 5.35 % 5.45 % 5.75 % LATEKO banka 4.25 % 4.60 % 5.10 % 5.35 % 5.45 % Latvijas Biznesa banka** – 4.90 % 5.25 % 5.70 % 5.80 % Latvijas Krājbanka – 4.82 % 5.20 % 5.53 % 5.91 % Multibanka 0.70 % 1.25 % 2.00 % 2.70 % 3.10 % Nordea banka* – 3.90 % 4.10 % 4.30 % – DnB NORD banka 4.80 % 5.00 % 5.10 % 5.20 % 5.25 % Parex banka 4.80 % 4.90 % 5.00 %

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

A/s Lateko banka mainījusi nosaukumu un turpmāk tas būs - a/s Norvik banka, Db.lv informeja a/s Norvik banka Padomes priekšsēdētājs Andrejs Svirčenkovs. Bankas nosaukuma maiņa saistīta ar stratēģiskā investora piesaisti.

Decembrī LR Uzņēmumu reģistrā banka piereģistrējusi jauno nosaukumu – a/s Norvik banka.

"Bankas nosaukuma maiņa – sekojošs loģisks solis procesā, kas tika uzsākts 2006.gada janvārī, kad banka piesaistīja stratēģiskos investorus no Islandes un par bankas akciju kontrolpaketes turētāju kļuva Jons Helgi Gudmundssons, vienas no lielākajām Islandes korporācijām – Norvik hf īpašnieks", liecina bankas paziņojums.

Sākot ar 2006.gada decembri, dažu mēnešu laikā, tiks mainīti bankas ārējie un iekšējie rekvizīti visā filiāļu tīklā. Bankas klientiem nosaukuma maiņa neradīs neērtības - visi līgumi, kas noslēgti uz iepriekšējo nosaukumu a/s Lateko banka, būs spēkā esoši, visi maksājumi pārejas posmā tiks pieņemti ar a/s Lateko banka rekvizītiem," informeja A. Svirčenkovs.

Komentāri

Pievienot komentāru
Ražošana

Ogre taustās identitātes meklējumos un sliecas atgriezties pie saknēm

Lāsma Vaivare, 28.08.2015

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Izbaudījusi kūrorta un trikotāžas ražošanas lielpilsētas slavu, Rīgai tuvā Ogre taustās identitātes meklējumos un sliecas atgriezties pie saknēm.

Laba vieta dzīvošanai, Rīgas guļamrajons, zaļa pilsēta – tie ir biežāki apzīmējumi, kas dzirdami, vietējiem jautājot, kas Ogre ir šodien. «Es teiktu, ka ir identitātes meklējumi, bet nav skaidras, nolasāmas virzības. Sava identitāte ir jāatrod un pie tās jāturas. Tas ir tāpat kā biznesā – ir jābūt skaidri zināmam, ko gribi panākt un tikai tad tu vari kaut ko ticamu izdarīt, pretējā gadījumā tikai pagrāb kaut ko no viena, kaut ko no otra,» saka Iveta Zāģere, kuras lolojumā – M. Pūres beķerejā pilsētas centrā – jūtams senās kūrortpilsētas šarms. Kafejnīca ne vien valda retro noskaņas ar Ulmaņlaika mēbelēm interjerā un aizgājušiem laikiem atbilstīgu mūziku, bet tā arī nes pirmskara Latvijas laikos Ogrē pazīstama beķera Mārtiņa Pūres vārdu.

Komentāri

Pievienot komentāru
Transports un loģistika

Remonta dēļ maina Lielvārdes virziena elektrovilcienu sarakstu

Gunta Kursiša, 23.03.2012

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Dzelzceļa posmā Ogre-Lielvārde paredzēts veikt sliežu ceļa remontu, tādēļ aprīļa sākumā gaidāmas izmaiņas vairāku Lielvārdes virziena elektrovilcienu kustības sarakstos.

Izmaiņas vilcienu sarakstos būs 2., 3., 5., 10., 12., un 13. aprīlī.

Vilciens Rīga (plkst. 12:07)-Aizkraukle (13:38) kursēs tikai līdz Ogrei, bet vilciens Aizkraukle (plkst.13:57)-Rīga (15:29) - no Ogres stacijas plkst. 14:46, saskaņā ar noteikto sarakstu maršrutā Ogre-Rīga.

Vilciens Lielvārde (plkst.15:35)-Rīga (16:36) būs atcelts posmā Lielvārde-Ogre un kursēs no Ogres stacijas plkst.16:04 (nevis 15:53). No visām maršruta Ogre-Rīga pieturvietām vilciens aties 12 minūtes vēlāk nekā parasti, tādēļ Rīgā pienāks plkst. 16:48.

Atceltā vilciena vietā posmā Lielvārde-Ogre tiks norīkots vilciens Ogre (plkst.16:33)-Rīga (17:17), kas no Lielvārdes stacijas izbrauks plkst.16:15, no Ķeguma - 16:21, no Ciemupes - 16:26, no Pārogres - 16:30, un tālāk no Ogres (plkst.16:33) līdz Rīgai kursēs atbilstoši sarakstam.

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Depozītnoguldījumu likmes

Velta Dzene [email protected], 08.05.2006

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Banka 1 mēnesis 3 mēneši 6 mēneši 1 gads 2 gadi Depozīta apjoms: 100 – 9999 LVL Aizkraukles banka 2.57 % 3.07 % 3.28 % 3.41 % 3.45 % Baltic Trust Bank 3.20 % 3.30 % 3.70 % 4.10 % 4.15 % Hansabanka 2.00 % 2.75 % 2.80 % 2.90 % 3.10 % Hipotēku banka 3.10 % 3.30 % 3.50 % 3.85 % 4.05 % Komercbanka Baltikums 1.96 % 2.21 % 2.46 % 2.71 % 4.51 % LATEKO banka 3.10 % 3.85 % 4.10 % 4.40 % 4.50 % Latvijas Biznesa banka** 2.30 % 3.50 % 4.30 % 4.80 % 5.10 % Latvijas Krājbanka – 3.84 % 4.09 % 4.38 % 4.84 % Multibanka*** 3.00 % 3.50 % 4.00 % 4.80 % 5.00 % Nordea banka* – 2.80 % 2.90 % 3.00 % – NORD/LB Latvija 3.30 % 3.75 % 3.80 % 3.90 % 4.00 % Parex banka 2.80 % 3.30 % 3.40 % 3.50 % 3.60 % Paritāte banka 3.00 % 3.30 % 3.70 % 4.30 % 4.60 % Reģionālā investīciju banka 3.80 % 4.00 % 4.25 % 4.75 % 5.00 % Rietumu banka 3.00 % 3.25 % 3.35 % 3.50 % 4.00 % Sampo Banka – 3.30 % 3.40 % 3.60 % – SEB Unibanka – 3.15 % 3.20 % 3.30 % 3.51 % Trasta komercbanka 3.50 % 3.75 % 4.05 % 4.40 % 4.75 % VEF banka – 3.20 % 3.50 % 4.25 % 4.75 % Depozīta apjoms: 100 – 9999 USD Aizkraukles banka 3.17 % 3.45 % 4.24 % 4.58 % 4.98 % Baltic Trust Bank 4.30 % 4.70 % 4.95 % 5.15 % 5.20 % Hansabanka 3.40 % 3.65 % 3.80 % 4.00 % 4.10 % Hipotēku banka 4.75 % 4.95 % 5.10 % 5.25 % 5.25 % Komercbanka Baltikums 3.06 % 3.11 % 3.16 % 3.56 % 5.06 % LATEKO banka 4.15 % 4.50 % 5.00 % 5.25 % 5.35 % Latvijas Biznesa banka** 2.00 % 2.50 % 4.00 % 5.00 % 5.10 % Latvijas Krājbanka – 5.00 % 5.25 % 5.50 % 6.00 % Multibanka 0.70 % 1.25 % 2.00 % 2.70 % 3.10 % Nordea banka* – 3.90 % 4.10 % 4.30 % – NORD/LB Latvija 4.25 % 4.45 % 4.50 % 4.70 % 4.80 % Parex banka 4.

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Depozītnoguldījumu likmes Latvijas komercbankās

Laura Hofmane, 28.10.2005

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Banka 1 mēnesis 3 mēneši 6 mēneši 1 gads 2 gadi Depozīta apjoms: 100 – 9999 LVL Aizkraukles banka 2.56 % 3.14 % 3.37 % 3.48 % 3.53 % Baltic Trust Bank 3.15 % 3.50 % 3.80 % 4.20 % 4.30 % Hansabanka 2.00 % 2.75 % 2.80 % 2.90 % 3.10 % Hipotēku banka 2.55 % 2.90 % 3.10 % 3.25 % 3.40 % Komercbanka Baltikums 2.05 % 2.90 % 3.15 % 3.40 % 3.90 LATEKO banka – 3.85 % 4.10 % 4.55 % – Latvijas Biznesa banka 2.30 % 3.50 % 4.00 % 4.20 % 4.50 % Latvijas Krājbanka – 3.36 % 3.73 % 4.07 % 4.26 % Multibanka 3.00 % 3.50 % 4.00 % 4.50 % 5.00 % Nordea banka* – 2.70 % 2.75 % 2.85 % – NORD/LB Latvija 2.40 % 3.10 % 3.25 % 3.35 % 3.45 % Parex banka 2.50 % 3.50 % 3.80 % 4.00 % 4.00 % Paritāte banka 3.00 % 3.30 % 3.70 % 4.30 % 4.60 % Reģionālā investīciju banka 3.80 % 4.00 % 4.25 % 4.75 % 5.00 % Rietumu banka 1.75 % 2.00 % 2.25 % 2.50 % 3.00 % Sampo Banka – 3.30 % 3.40 % 3.60 % – SEB Unibanka – 2.90 % 3.00 % 3.14 % 3.30 % Trasta komercbanka 3.25 % 3.75 % 4.05 % 4.40 % 4.75 % VEF banka – 3.20 % 3.50 % 4.25 % 4.75 % Depozīta apjoms: 100 – 9999 USD Aizkraukles banka 2.97 % 3.17 % 3.91 % 4.16 % 4.55 % Baltic Trust Bank 3.15 % 3.50 % 3.80 % 4.25 % 4.60 % Hansabanka 3.40 % 3.65 % 3.80 % 4.00 % 4.10 % Hipotēku banka 3.60 % 3.75 % 3.95 % 4.25 % 4.55 % Komercbanka Baltikums 1.90 % 2.10 % 2.40 % 3.15 % 4.15 % LATEKO banka – 3.65 % 3.90 % 4.35 % – Latvijas Biznesa banka 2.00 % 2.50 % 3.00 % 4.00 % 4.50 % Latvijas Krājbanka – 3.76 % 3.83 % 4.07 % 4.48 % Multibanka 0.70 % 1.25 % 2.00 % 2.70 % 3.10 % Nordea banka* – 3.73 % 3.92 % 4.13 % – NORD/LB Latvija 3.25 % 3.60 % 3.80 % 4.15 % 4.30 % Parex banka 3.00 % 3.20 % 3.50 % 4.0

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Depozītnoguldījumu likmes Latvijas komercbankās

Laura Hofmane, 17.11.2005

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Banka 1 mēnesis 3 mēneši 6 mēneši 1 gads 2 gadi Depozīta apjoms: 100 – 9999 LVL Aizkraukles banka 2.57 % 3.07 % 3.28 % 3.41 % 3.45 % Baltic Trust Bank 3.15 % 3.50 % 3.80 % 4.20 % 4.30 % Hansabanka 2.00 % 2.75 % 2.80 % 2.90 % 3.10 % Hipotēku banka 2.75 % 3.00 % 3.15 % 3.35 % 3.45 % Komercbanka Baltikums 1.96 % 2.21 % 2.46 % 2.71 % 4.51 % LATEKO banka – 3.85 % 4.10 % 4.55 % – Latvijas Biznesa banka 2.30 % 3.50 % 4.00 % 4.20 % 4.50 % Latvijas Krājbanka – 3.36 % 4.73 % 4.07 % 4.26 % Multibanka 3.00 % 3.50 % 4.00 % 4.50 % 5.00 % Nordea banka* – 2.70 % 2.75 % 2.85 % – NORD/LB Latvija – 3.00 % 3.10 % 3.25 % 3.30 % Parex banka 2.50 % 3.20 % 3.30 % 3.40 % 3.50 % Paritāte banka 3.00 % 3.30 % 3.70 % 4.30 % 4.60 % Reģionālā investīciju banka 3.80 % 4.00 % 4.25 % 4.75 % 5.00 % Rietumu banka 1.75 % 2.00 % 2.25 % 2.50 % 3.00 % Sampo Banka – 3.30 % 3.40 % 3.60 % – SEB Unibanka – 2.90 % 3.00 % 3.14 % 3.30 % Trasta komercbanka 3.25 % 3.75 % 4.05 % 4.40 % 4.75 % VEF banka – 3.20 % 3.50 % 4.25 % 4.75 % Depozīta apjoms: 100 – 9999 USD Aizkraukles banka 3.17 % 3.45 % 4.24 % 4.58 % 4.98 % Baltic Trust Bank 3.15 % 3.50 % 3.80 % 4.25 % 4.60 % Hansabanka 3.40 % 3.65 % 3.80 % 4.00 % 4.10 % Hipotēku banka 3.95 % 4.15 % 4.35 % 4.60 % 4.80 % Komercbanka Baltikums 3.06 % 3.11 % 3.16 % 3.56 % 5.06 % LATEKO banka – 3.65 % 3.90 % 4.35 % – Latvijas Biznesa banka 2.00 % 2.50 % 3.00 % 4.00 % 4.50 % Latvijas Krājbanka – 4.06 % 4.31 % 4.56 % 5.05 % Multibanka 0.70 % 1.25 % 2.00 % 2.70 % 3.10 % Nordea banka* – 3.73 % 3.92 % 4.13 % – NORD/LB Latvija – 4.10 % 4.20 % 4.40 % 4.60 % Parex banka 4.00 % 4.10 % 4.30 % 4.50 %

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Depozītnoguldījumu likmes

Velta Dzene [email protected], 21.07.2006

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Banka 1 mēnesis 3 mēneši 6 mēneši 1 gads 2 gadi Depozīta apjoms: 100 – 9999 LVL Aizkraukles banka 3.38 % 3.56 % 4.33 % 4.65 % 5.21 % Baltic International Bank*** 3.00 % 3.55 % 3.75 % 4.25 % 4.45 % Baltic Trust Bank 3.20 % 3.40 % 3.90 % 4.15 % 4.20 % Hansabanka 2.00 % 2.75 % 2.80 % 2.90 % 3.10 % Hipotēku banka 3.65 % 3.85 % 3.90 % 4.05 % 4.25 % Komercbanka Baltikums*** – 2.70 % 2.95 % 4.35 % 4.65 % LATEKO banka 3.10 % 3.85 % 4.10 % 4.40 % 4.50 % Latvijas Biznesa banka** – 3.80 % 4.10 % 4.90 % 5.00 % Latvijas Krājbanka – 3.53 % 3.78 % 4.12 % 4.53 % Multibanka 3.00 % 3.50 % 4.00 % 4.80 % 5.00 % Nordea banka* – 2.80 % 2.90 % 3.00 % – DnB NORD banka 3.85 % 3.95 % 4.05 % 4.15 % 4.20 % Parex banka 3.00 % 3.40 % 3.60 % 4.00 % 4.00 % Paritāte banka 3.00 % 3.30 % 3.70 % 4.30 % 4.60 % Reģionālā investīciju banka 3.80 % 4.00 % 4.25 % 4.75 % 5.00 % Rietumu banka*** – 3.35 % 3.50 % 3.70 % 4.00 % Sampo Banka – 3.30 % 3.40 % 3.60 % – SEB Unibanka – 3.75 % 3.80 % 3.92 % 4.10 % Trasta komercbanka 3.75 % 3.95 % 4.15 % 4.50 % 4.75 % VEF banka – 3.20 % 3.50 % 4.25 % 4.75 % Depozīta apjoms: 100 – 9999 USD Aizkraukles banka 4.45 % 4.70 % 5.42 % 5.63 % 5.87 % Baltic International Bank*** 3.40 % 4.00 % 4.30 % 4.60 % 4.25 % Baltic Trust Bank 5.00 % 5.20 % 5.30 % 5.50 % 5.65 % Hansabanka 3.40 % 3.65 % 3.80 % 4.00 % 4.10 % Hipotēku banka 5.00 % 5.15 % 5.25 % 5.45 % 5.55 % Komercbanka Baltikums*** – 5.10 % 5.35 % 5.45 % 5.75 % LATEKO banka 4.25 % 4.60 % 5.10 % 5.35 % 5.45 % Latvijas Biznesa banka** – 4.90 % 5.25 % 5.70 % 5.80 % Latvijas Krājbanka – 5.51 % 5.76 % 6.01 % 6.51 % Multibanka 0.70 % 1.25 % 2.00 % 2.70 % 3.10 % Nordea banka*

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Depozītnoguldījumu likmes Latvijas komercbankās

Laura Hofmane, 03.10.2005

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Banka 1 mēnesis 3 mēneši 6 mēneši 1 gads 2 gadi Depozīta apjoms: 100 – 9999 LVL Aizkraukles banka 2.56 % 3.14 % 3.37 % 3.48 % 3.53 % Baltic Trust Bank 3.15 % 3.50 % 3.80 % 4.20 % 4.30 % Hansabanka 2.00 % 2.75 % 2.80 % 2.90 % 3.10 % Hipotēku banka 2.55 % 2.90 % 3.10 % 3.25 % 3.40 % Komercbanka Baltikums 2.05 % 2.90 % 3.15 % 3.40 % 3.90% LATEKO banka 3.10 % 3.65 % 3.90 % 4.25 % 4.50 % Latvijas Biznesa banka 2.30 % 3.50 % 4.00 % 4.20 % 4.50 % Latvijas Krājbanka – 3.31 % 3.68 % 3.87 % 4.05 % Multibanka 3.00 % 3.50 % 4.00 % 4.50 % 5.00 % Nordea banka* – 2.85 % 2.90 % 3.00 % – NORD/LB Latvija 2.40 % 3.10 % 3.25 % 3.35 % 3.45 % Parex banka 2.50 % 3.50 % 3.80 % 4.00 % 4.00 % Paritāte banka 3.00 % 3.30 % 3.70 % 4.30 % 4.60 % Rietumu banka 1.75 % 2.00 % 2.25 % 2.50 % 3.00 % Sampo Banka – 3.30 % 3.40 % 3.60 % – SEB Unibanka – 2.90 % 3.00 % 3.14 % 3.30 % Trasta komercbanka 3.20 % 3.70 % 4.00 % 4.25 % 4.50 % VEF banka – 3.20 % 3.50 % 4.25 % 4.75 % Depozīta apjoms: 100 – 9999 USD Aizkraukles banka 2.78 % 3.10 % 3.93 % 4.30 % 4.74 % Baltic Trust Bank 3.15 % 3.50 % 3.80 % 4.25 % 4.60 % Hansabanka 3.40 % 3.65 % 3.80 % 4.00 % 4.10 % Hipotēku banka 3.60 % 3.75 % 3.95 % 4.25 % 4.55 % Komercbanka Baltikums 1.90 % 2.10 % 2.40 % 3.15 % 4.15 % LATEKO banka 3.25 % 3.65 % 3.90 % 4.35 % 4.90 % Latvijas Biznesa banka 2.00 % 2.50 % 3.00 % 4.00 % 4.50 % Latvijas Krājbanka – 3.31 % 3.58 % 4.07 % 4.42 % Multibanka 0.70 % 1.25 % 2.00 % 2.70 % 3.10 % Nordea banka* – 3.35 % 3.50 % 3.80 % – NORD/LB Latvija 3.25 % 3.60 % 3.80 % 4.15 % 4.30 % Parex banka 3.00 % 3.20 % 3.50 % 4.00 % 4.30 % Paritāte banka 2.60 % 3.50 % 4.00 % 4.

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Depozītnoguldījumu likmes Latvijas komercbankās

Laura Hofmane, 14.11.2005

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Banka 1 mēnesis 3 mēneši 6 mēneši 1 gads 2 gadi Depozīta apjoms: 100 – 9999 LVL Aizkraukles banka 2.57 % 3.07 % 3.28 % 3.41 % 3.45 % Baltic Trust Bank 3.15 % 3.50 % 3.80 % 4.20 % 4.30 % Hansabanka 2.00 % 2.75 % 2.80 % 2.90 % 3.10 % Hipotēku banka 2.75 % 3.00 % 3.15 % 3.35 % 3.45 % Komercbanka Baltikums 1.96 % 2.21 % 2.46 % 2.71 % 4.51 % LATEKO banka – 3.85 % 4.10 % 4.55 % – Latvijas Biznesa banka 2.30 % 3.50 % 4.00 % 4.20 % 4.50 % Latvijas Krājbanka – 3.36 % 4.73 % 4.07 % 4.26 % Multibanka 3.00 % 3.50 % 4.00 % 4.50 % 5.00 % Nordea banka* – 2.70 % 2.75 % 2.85 % – NORD/LB Latvija – 3.00 % 3.10 % 3.25 % 3.30 % Parex banka 2.50 % 3.20 % 3.30 % 3.40 % 3.50 % Paritāte banka 3.00 % 3.30 % 3.70 % 4.30 % 4.60 % Reģionālā investīciju banka 3.80 % 4.00 % 4.25 % 4.75 % 5.00 % Rietumu banka 1.75 % 2.00 % 2.25 % 2.50 % 3.00 % Sampo Banka – 3.30 % 3.40 % 3.60 % – SEB Unibanka – 2.90 % 3.00 % 3.14 % 3.30 % Trasta komercbanka 3.25 % 3.75 % 4.05 % 4.40 % 4.75 % VEF banka – 3.20 % 3.50 % 4.25 % 4.75 % Depozīta apjoms: 100 – 9999 USD Aizkraukles banka 3.17 % 3.45 % 4.24 % 4.58 % 4.98 % Baltic Trust Bank 3.15 % 3.50 % 3.80 % 4.25 % 4.60 % Hansabanka 3.40 % 3.65 % 3.80 % 4.00 % 4.10 % Hipotēku banka 3.95 % 4.15 % 4.35 % 4.60 % 4.80 % Komercbanka Baltikums 3.06 % 3.11 % 3.16 % 3.56 % 5.06 % LATEKO banka – 3.65 % 3.90 % 4.35 % – Latvijas Biznesa banka 2.00 % 2.50 % 3.00 % 4.00 % 4.50 % Latvijas Krājbanka – 4.06 % 4.31 % 4.56 % 5.05 % Multibanka 0.70 % 1.25 % 2.00 % 2.70 % 3.10 % Nordea banka* – 3.73 % 3.92 % 4.13 % – NORD/LB Latvija – 4.10 % 4.20 % 4.40 % 4.60 % Parex banka 4.00 % 4.10 % 4.30 % 4.50 % 4.60

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Depozītnoguldījumu likmes

Velta Dzene [email protected], 20.03.2006

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Banka 1 mēnesis 3 mēneši 6 mēneši 1 gads 2 gadi Depozīta apjoms: 100 – 9999 LVL Aizkraukles banka 2.57 % 3.07 % 3.28 % 3.41 % 3.45 % Baltic Trust Bank 3.20 % 3.30 % 3.70 % 4.10 % 4.15 % Hansabanka 2.00 % 2.75 % 2.80 % 2.90 % 3.10 % Hipotēku banka 3.20 % 3.30 % 3.40 % 3.55 % 3.65 % Komercbanka Baltikums 1.96 % 2.21 % 2.46 % 2.71 % 4.51 % LATEKO banka 3.10 % 3.85 % 4.10 % 4.40 % 4.50 % Latvijas Biznesa banka** 2.30 % 3.50 % 4.30 % 4.80 % 5.10 % Latvijas Krājbanka – 3.36 % 3.78 % 4.38 % 4.59 % Multibanka*** 3.00 % 3.50 % 4.00 % 4.80 % 5.00 % Nordea banka* – 2.80 % 2.90 % 3.00 % – NORD/LB Latvija 3.10 % 3.25 % 3.30 % 3.50 % 3.55 % Parex banka 2.50 % 3.20 % 3.30 % 3.40 % 3.50 % Paritāte banka 3.00 % 3.30 % 3.70 % 4.30 % 4.60 % Reģionālā investīciju banka 3.80 % 4.00 % 4.25 % 4.75 % 5.00 % Rietumu banka 3.00 % 3.25 % 3.35 % 3.50 % 4.00 % Sampo Banka – 3.30 % 3.40 % 3.60 % – SEB Unibanka – 2.90 % 2.95 % 3.04 % 3.25 % Trasta komercbanka 3.20 % 3.70 % 4.00 % 4.25 % 4.50 % VEF banka – 3.20 % 3.50 % 4.25 % 4.75 % Depozīta apjoms: 100 – 9999 USD Aizkraukles banka 3.17 % 3.45 % 4.24 % 4.58 % 4.98 % Baltic Trust Bank 4.30 % 4.70 % 4.95 % 5.15 % 5.20 % Hansabanka 3.40 % 3.65 % 3.80 % 4.00 % 4.10 % Hipotēku banka 4.15 % 4.35 % 4.50 % 4.70 % 4.85 % Komercbanka Baltikums 3.06 % 3.11 % 3.16 % 3.56 % 5.06 % LATEKO banka 4.15 % 4.25 % 4.45 % 4.80 % 4.95 % Latvijas Biznesa banka** 2.00 % 2.50 % 4.00 % 5.00 % 5.10 % Latvijas Krājbanka – 4.92 % 5.10 % 5.32 % 5.57 % Multibanka*** 0.70 % 1.25 % 2.00 % 4.00 % 4.25 % Nordea banka* – 3.90 % 4.10 % 4.30 % – NORD/LB Latvija 4.10 % 4.20 % 4.30 % 4.50 % 4.60 % Parex banka 4.00 %

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Depozītnoguldījumu likmes Latvijas komercbankās

Laura Hofmane, 04.11.2005

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Banka 1 mēnesis 3 mēneši 6 mēneši 1 gads 2 gadi Depozīta apjoms: 100 – 9999 LVL Aizkraukles banka 2.57 % 3.07 % 3.28 % 3.41 % 3.45 % Baltic Trust Bank 3.15 % 3.50 % 3.80 % 4.20 % 4.30 % Hansabanka 2.00 % 2.75 % 2.80 % 2.90 % 3.10 % Hipotēku banka 2.55 % 2.90 % 3.10 % 3.25 % 3.40 % Komercbanka Baltikums 2.05 % 2.90 % 3.15 % 3.40 % 3.90 % LATEKO banka – 3.85 % 4.10 % 4.55 % – Latvijas Biznesa banka 2.30 % 3.50 % 4.00 % 4.20 % 4.50 % Latvijas Krājbanka – 3.36 % 3.73 % 4.07 % 4.26 % Multibanka 3.00 % 3.50 % 4.00 % 4.50 % 5.00 % Nordea banka* – 2.70 % 2.75 % 2.85 % – NORD/LB Latvija 2.40 % 3.10 % 3.25 % 3.35 % 3.45 % Parex banka 2.50 % 3.20 % 3.30 % 3.40 % 3.50 % Paritāte banka 3.00 % 3.30 % 3.70 % 4.30 % 4.60 % Reģionālā investīciju banka 3.80 % 4.00 % 4.25 % 4.75 % 5.00 % Rietumu banka 1.75 % 2.00 % 2.25 % 2.50 % 3.00 % Sampo Banka – 3.30 % 3.40 % 3.60 % – SEB Unibanka – 2.90 % 3.00 % 3.14 % 3.30 % Trasta komercbanka 3.25 % 3.75 % 4.05 % 4.40 % 4.75 % VEF banka – 3.20 % 3.50 % 4.25 % 4.75 % Depozīta apjoms: 100 – 9999 USD Aizkraukles banka 3.17 % 3.45 % 4.24 % 4.58 % 4.98 % Baltic Trust Bank 3.15 % 3.50 % 3.80 % 4.25 % 4.60 % Hansabanka 3.40 % 3.65 % 3.80 % 4.00 % 4.10 % Hipotēku banka 3.60 % 3.75 % 3.95 % 4.25 % 4.55 % Komercbanka Baltikums 1.90 % 2.10 % 2.40 % 3.15 % 4.15 % LATEKO banka – 3.65 % 3.90 % 4.35 % – Latvijas Biznesa banka 2.00 % 2.50 % 3.00 % 4.00 % 4.50 % Latvijas Krājbanka – 4.06 % 4.31 % 4.56 % 5.05 % Multibanka 0.70 % 1.25 % 2.00 % 2.70 % 3.10 % Nordea banka* – 3.73 % 3.92 % 4.13 % – NORD/LB Latvija 3.25 % 3.60 % 3.80 % 4.15 % 4.30 % Parex banka 4.00 % 4.10 % 4.30 % 4

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Depozītnoguldījumu likmes Latvijas komercbankās

Laura Hofmane, 23.09.2005

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Banka 1 mēnesis 3 mēneši 6 mēneši 1 gads 2 gadi Depozīta apjoms: 100 – 9999 LVL Aizkraukles banka 2.56 % 3.14 % 3.37 % 3.48 % 3.53 % Baltic Trust Bank 3.15 % 3.50 % 3.80 % 4.20 % 4.30 % Hansabanka 2.25 % 3.05 % 3.15 % 3.30 % 3.50 % Hipotēku banka 2.55 % 2.90 % 3.10 % 3.25 % 3.40 % Komercbanka Baltikums 2.05 % 2.90 % 3.15 % 3.40 % 3.90% LATEKO banka 3.10 % 3.65 % 3.90 % 4.25 % 4.50 % Latvijas Biznesa banka 2.30 % 3.50 % 4.00 % 4.20 % 4.50 % Latvijas Krājbanka – 3.31 % 3.68 % 3.87 % 4.05 % Multibanka 3.00 % 3.50 % 4.00 % 4.50 % 5.00 % Nordea banka* – 2.85 % 2.90 % 3.00 % – NORD/LB Latvija 2.40 % 3.10 % 3.25 % 3.35 % 3.45 % Parex banka 2.50 % 3.50 % 3.80 % 4.00 % 4.00 % Paritāte banka 3.00 % 3.30 % 3.70 % 4.30 % 4.60 % Rietumu banka 1.75 % 2.00 % 2.25 % 2.50 % 3.00 % Sampo Banka – 3.30 % 3.40 % 3.60 % – SEB Unibanka – 2.90 % 3.00 % 3.14 % 3.30 % Trasta komercbanka 3.20 % 3.70 % 4.00 % 4.25 % 4.50 % VEF banka – 3.20 % 3.50 % 4.25 % 4.75 % Depozīta apjoms: 100 – 9999 USD Aizkraukles banka 2.78 % 3.10 % 3.93 % 4.30 % 4.74 % Baltic Trust Bank 3.15 % 3.50 % 3.80 % 4.25 % 4.60 % Hansabanka 3.05 % 3.15 % 3.35 % 3.70 % 4.05 % Hipotēku banka 3.60 % 3.75 % 3.95 % 4.25 % 4.55 % Komercbanka Baltikums 1.90 % 2.10 % 2.40 % 3.15 % 4.15 % LATEKO banka 2.75 % 3.00 % 3.35 % 4.15 % 4.85 % Latvijas Biznesa banka 2.00 % 2.50 % 3.00 % 4.00 % 4.50 % Latvijas Krājbanka – 3.31 % 3.58 % 4.07 % 4.42 % Multibanka 0.70 % 1.25 % 2.00 % 2.70 % 3.10 % Nordea banka* – 3.35 % 3.50 % 3.80 % – NORD/LB Latvija 3.25 % 3.60 % 3.80 % 4.15 % 4.30 % Parex banka 3.00 % 3.20 % 3.50 % 4.00 % 4.30 % Paritāte banka 2.60 % 3.50 % 4.00 % 4.

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Depozītnoguldījumu likmes Latvijas komercbankās

Laura Hofmane, 09.09.2005

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Banka 1 mēnesis 3 mēneši 6 mēneši 1 gads 2 gadi Depozīta apjoms: 100 – 9999 LVL Aizkraukles banka 2.56 % 3.14 % 3.37 % 3.48 % 3.53 % Baltic Trust Bank 3.15 % 3.50 % 3.80 % 4.20 % 4.30 % Hansabanka 2.25 % 3.05 % 3.15 % 3.30 % 3.50 % Hipotēku banka 2.40 % 3.05 % 3.30 % 3.40 % 3.50 % Komercbanka Baltikums 2.05 % 2.90 % 3.15 % 3.40 % 3.90% LATEKO banka 3.10 % 3.65 % 3.90 % 4.25 % 4.50 % Latvijas Biznesa banka 2.30 % 3.50 % 4.00 % 4.20 % 4.50 % Latvijas Krājbanka – 3.31 % 3.68 % 3.87 % 4.05 % Multibanka 3.00 % 3.50 % 4.00 % 4.50 % 5.00 % Nordea banka* – 2.85 % 2.90 % 3.00 % – NORD/LB Latvija 2.40 % 3.10 % 3.25 % 3.35 % 3.45 % Parex banka 2.50 % 3.50 % 3.80 % 4.00 % 4.00 % Paritāte banka 3.00 % 3.30 % 3.70 % 4.30 % 4.60 % Rietumu banka 1.75 % 2.00 % 2.25 % 2.50 % 3.00 % Sampo Banka – 3.30 % 3.40 % 3.60 % – SEB Unibanka – 2.90 % 3.00 % 3.14 % 3.30 % Trasta komercbanka 3.20 % 3.70 % 4.00 % 4.25 % 4.50 % VEF banka – 3.20 % 3.50 % 4.25 % 4.75 % Depozīta apjoms: 100 – 9999 USD Aizkraukles banka 2.78 % 3.10 % 3.93 % 4.30 % 4.74 % Baltic Trust Bank 3.15 % 3.50 % 3.80 % 4.25 % 4.60 % Hansabanka 3.05 % 3.15 % 3.35 % 3.70 % 4.05 % Hipotēku banka 3.45 % 3.75 % 4.00 % 4.35 % 4.65 % Komercbanka Baltikums 1.90 % 2.10 % 2.40 % 3.15 % 4.15 % LATEKO banka 2.75 % 3.00 % 3.35 % 4.15 % 4.85 % Latvijas Biznesa banka 2.00 % 2.50 % 3.00 % 4.00 % 4.50 % Latvijas Krājbanka – 3.31 % 3.58 % 4.07 % 4.42 % Multibanka 0.70 % 1.25 % 2.00 % 2.70 % 3.10 % Nordea banka* – 3.35 % 3.50 % 3.80 % – NORD/LB Latvija 3.25 % 3.60 % 3.80 % 4.15 % 4.30 % Parex banka 3.00 % 3.20 % 3.50 % 4.00 % 4.30 % Paritāte banka 2.60 % 3.50 % 4.00 % 4.

Komentāri

Pievienot komentāru