Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Darbu Latvijā sākusi Lietuvas vadošā līzinga kompānija Mokilizingas, kas Latvijā būs pazīstama ar nosaukumu Mokilīzings, informē kompānijas pārstāvji.

Lietuvā uzņēmums darbojas jau 16 gadus, un šobrīd tam ir vairāk nekā 800 tūkstoši klientu. Sākotnēji uzņēmums piedāvās patēriņa līzingu, kam sekos arī citi pakapojumi.

«Savas ilgstošās darbības laikā Lietuvā esam parakstījuši vairāk nekā divus miljonus līgumu. Esam gatavi dalīties ar savu pieredzi citās valstīs, un es uzskatu, ka tā lieti noderēs gan mūsu pašreizējiem klientiem, gan jauniem klientiem Latvijā. Pateicoties Latvijas augošajai ekonomikai, mēs šeit saskatām lielu potenciālu,» uzsver AS Mokilizingas izpilddirektors Jurģis Rubaževičs (Jurgis Rubaževičius).

AS Mokilizingas filiāli Latvijā vadīs Sauļus Kuļešus (Saulius Kuliešius), kuram ir vairāk nekā 10 gadu pieredze finanšu pakalpojumu sniegšanā. «Sākotnēji Latvijā piedāvāsim patēriņa līzingu, kam sekos arī citi pakalpojumi, kurus mēs veiksmīgi sniedzam Lietuvā. Mokilīzinga mērķis ir kļūt par vienu no vadošajām līzinga kompānijām arī Latvijas tirgū,» norāda Sauļus Kuļešus.

Kopējā AS Mokilizingas izsniegto aizdevumu vērtība 2014.gadā sasniedza 39 miljonus eiro, kas bija par 28% vairāk nekā gadu iepriekš.

Komentāri

Pievienot komentāru