Finanses

Modus Energija pievienojas First North

Žanete Hāka, 12.06.2015

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

First North parāda vērtspapīru tirgū tiks iekļautas enerģētikas nozares uzņēmuma AB Modus Energija obligācijas, liecina paziņojums biržā.

Tirdzniecība tiek uzsākta šā gada 17.jūnijā līdz ar parāda vērtspapīru iekļaušanu Nasdaq Vilnius biržas First North parāda vērtspapīru sarakstā.

Modus Energija obligāciju emisijas kopējais apjoms ir 1,723 miljoni eiro. Vienas obligācijas nominālā vērtība ir 1000 eiro. Gada kupona likme ir 6%, obligāciju dzēšanas datums ir 2018.gada 20.aprīlis. Modus Energija pieder 14 saules elektrostacijas ar kopējo uzstādīto jaudu 4,9 MW un 3 biogāzes elektrostacijas ar uzstādīto jaudu 2,6 MW, kas ražo elektrību un siltumu. Modus Energija ir UAB Modus Group meitas uzņēmums.

«Mēs sadarbojamies ar vairākām bankām Lietuvā, vienlaikus arī kapitāla tirgus sniedz pievilcīgu kapitāla piesaistes alternatīvu,» skaidro Modus Energija vadītājs Nikolajs Martiņuks. «Obligāciju iekļaušana Nasdaq First North tirgū nodrošina kompānijai caurskatāmību un lielāku atpazīstamību investoru lokā, kas ir svarīgi mūsu biznesa attīstībai un izaugsmei.»

Nasdaq Baltic Biržas pakalpojumu vadītāja Daiga Auziņa-Melalksne skaidro, ka First North ir piemērots inovatīviem, augošiem uzņēmumiem, kas biznesa attīstībai nepieciešamo finansējumu izvēlas piesaistīt kapitāla tirgū, tādējādi iegūstot plašāku publicitāti, uzņēmuma zīmola atpazīstamību un caurspīdīgumu.

Par savu First North Sertificēto konsultantu kompānija Modus Energija ir izvēlējusies UAB FMĮ Orion Securities.

Komentāri

Pievienot komentāru