Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pēdējā laikā ir notikušas izmaiņas Baltijā vadošā medikamentu vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības uzņēmuma Tamro Baltics vadībā. B2C kanāla un komercdirektors Kristers Tamms (Krister Tamm) iecelts par Tamro Baltics izpilddirektora vietnieku, kā arī valdei pievienojušies trīs jauni dalībnieki – Aleksejs Boroduļins, Uldis Priekulis un Inese Žēpere.

Pēc līdzšinējā Tamro Baltics B2B kanālu un piegādes ķēdes direktora Kestuta Dubinkas lēmuma aiziet no uzņēmuma pēc 20 gadu darba, tostarp pēdējos trīs gadus strādājot Baltijas valdes sastāvā, tika nolemts paplašināt Baltijas valdes sastāvu.

“Paplašinātā komanda ļaus mums vairāk koncentrēties uz iespējām Baltijas veselības aprūpes tirgū, kā arī izmantot iekšējo efektivitāti Baltijas valstīs kopā ar mūsu spēcīgajām vietējām vadības komandām Igaunijā, Latvijā un Lietuvā. Būdami lielākais farmācijas vairumtirgotājs Baltijā un vadošais aptieku tīkls, esam apņēmušies rūpēties par pacientiem un klientiem visās Baltijas valstīs,” par izmaiņām uzņēmuma valdē saka Tamro Baltics izpilddirektors Leons Jankelevičs.

Kristers Tamms (Krister Tamm), kas iepriekš uzņēmuma valdē veica B2C kanālu direktora un komercdirektora pienākumus, iecelts par Tamro Baltics izpilddirektora vietnieku. K. Tamms darbu uzņēmumā sāka 2014. gadā, bet 2017. gadā iecelts uzņēmuma valdē. Savā jaunajā amatā K. Tamms uzņemsies vispārējo atbildību par Tamro Baltics, kā arī turpinās atbildēt par tirdzniecības un mārketinga, mazumtirdzniecības jomu un attiecībām ar piegādātājiem.

Aleksejs Boroduļins, kas pēdējos trīs gadus veicis Tamro Latvija vadītāja un vairumtirdzniecības direktora pienākumus, pievienojies Tamro Baltics valdei un kļuvis par B2B kanālu un pirmsvairumtirdzniecības direktoru Baltijā. A. Boroduļins darbu uzņēmumā uzsāka 2007. gadā kā tirdzniecības pārstāvis un 2014. gadā tika paaugstināts pārdošanas vadītāja amatā. Šobrīd A. Boroduļins turpinās darbu kā Tamro Latvija vadītājs un vairumtirdzniecības direktors, vienlaikus pārvaldot B2B tirdzniecības, pirmsvairumtirdzniecības un pārstāvniecību jomu visās trīs Baltijas valstīs.

Uldis Priekulis pievienojas Tamro Baltics valdei kā IT un loģistikas direktors Baltijā. U. Priekulis pievienojās uzņēmumam pirms gandrīz sešiem gadiem kā projektu vadības direktors. Pirms trim gadiem viņš uzņēmās atbildību par IT, bet tagad papildus uzņemas arī loģistikas un piegādes ķēdes vadību.

Inese Žēpere pievienojas Tamro Baltics valdei kā kvalitātes un procesu direktore Baltijā. I. Žēpere darbu uzņēmumā sāka pirms astoņiem gadiem kā kvalitātes vadītāja Latvijā un jau drīz vien uzņēmās atbildību par kvalitāti Baltijas līmenī. Jaunajā amatā I. Žēpere būs atbildīga par kvalitāti, procesu vadību un automatizāciju, LEAN procesu ieviešanu, kā arī par ilgtspējas kursa īstenošanu.

Ņemot vērā veiktās izmaiņas, turpmāk Tamro Baltics valdē darbu turpinās Tamro Baltics izpilddirektors Leons Jankelevičs (Leon Jankelevitsh), Tamro Baltics finanšu direktors Aruns Leonavičus (Arunas Leonavicius), Tamro Baltics izpilddirektora vietnieks Kristers Tamms (Krister Tamm), B2B kanālu un pirmsvairumtirdzniecības direktors Baltijā Aleksejs Boroduļins, IT un loģistikas direktors Baltijā Uldis Priekulis un kvalitātes un procesu direktore Baltijā Inese Žēpere.

Tamro Baltics ir lielākais medikamentu un veselības preču vairumtirgotājs Baltijas reģionā, kā arī vadošais Baltijā mazumtirdzniecības sektorā, kas nodarbina 1200 profesionāļus. Baltijas valstīs ir gandrīz 450 aptiekas, kuras vai nu pieder Tamro grupai, vai arī darbojas uz sadarbības vienošanās pamata, izmantojot BENU Aptieka vai aptieka1 zīmolu. Tamro Baltics ietilpst PHOENIX koncernā, kas darbojas 29 Eiropas valstīs.

Komentāri

Pievienot komentāru