Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Latvijas lietusmēteļu zīmols a'coat, kurš plašāku atpazīstamību ieguva Latvijas investīciju un attīstības aģentūras LIAA rīkotajās biznesa ideju sacensībās Firmas Noslēpums, prezentējis jauno kolekciju, kurā iekļauti lietusmēteļi arī vīriešiem.

Lietusmēteļu jaunajā kolekcijā ir 13 lietusmēteļi vīriešiem un sievietēm. «Šo kolekciju esam veidojuši mazliet piezemētāku - ne tik krāsainu un raibu,» atzīst uzņēmuma radītāja Annija Voiteka.

Ideja sākt arī vīriešu lietusmēteļu ražošanu radās, jo šajā nišā parādījās pieprasījums, Db.lv stāstīja A. Voiteka.

Uzņēmums joprojām klasificējas jauno uzņēmumu kategorijā – tā pastāvēšanas laiks ir vien divi ar pusi gadi. A. Voiteka atzīst, ka ik gadu vasaras lietus sezonā jeb laikā no maija līdz septembrim pieprasījums palielinās.

a'coat tiek ražoti Latvijā un to uzņēmums turpinās darīt arī nākotnē. «Par spīti «gudriem» ieteikumiem, lietusmēteļus turpinām ražot Latvijā un to darīsim arī turpmāk, lai ar lepnumu uz etiķetēm varam likt Made in Latvia,» norāda A. Voiteka.

Lielākā a'coat tirgošanas platforma ir interneta vietne Etsy. «Šobrīd, pateicoties šim interneta veikalam, esam lietusmēteļus pārdevuši uz vairāk nekā 13 dažādām valstīm,» stāsta A. Voiteka. Latvijā lietusmēteļi tiek pārdoti arī Paviljons veikalos.

Komentāri

Pievienot komentāru