Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

«Par konkrētiem konkurentiem nekomentējam. H&M redz sevi pašu kā lielāko konkurentu,» tā, vaicāta, kurus uzskata par lielākajiem konkurentiem Latvijas tirgū, biznesa portālam db.lv atbildēja Sanita Kalniņa, mazumtirgotāja pārstāve mūsu valstī. To nebaidot arī Jysk klātbūtne - jau tuvākajās dienās tiks atklāts jauns H&M veikals tirdzniecības centrā Rīga Plaza, kurā ietilps arī mājas preču nodaļa H&M Home.

Patlaban no Baltijas valstīm vēl H&M Home atrodams Lietuvā. Šis zīmola koncepts mazumtirgotājam ir jauns, un pašlaik nav informācijas, kad tas varētu tikt paplašināts Latvijas tirgū.

Biznesa portāls bija pirmais no medijiem, kuram tika ļauts ielūkoties aiz pašlaik restotajām veikala ieejas durvīm. Izmantojot šo izdevību, fotogrāfijās iemūžinājām arī preču cenas, tādējādi ļaujot lasītājiem nojaust, cik plaši maciņš būs jāver, ja būs vēlme tur iepirkties.

H&M veikals Rīga Plaza izvietots divos stāvos, un ar 2900 m2 platību ir viens no lielākajiem Latvijā. H&M Home veikalā atrodamas preces gan pieaugušajiem, gan bērniem, un mazumtirgotājs lēš, ka Latvijas iedzīvotājus varētu iepriecināt lina izstrādājumu piedāvājums. Kā stāstīja S. Kalniņa, arī jaunajā H&M veikalā paredzēts īstenot akciju, kad pircēji, atnesot uz veikalu un nododot savas vecās mājas lietas, pretī var saņemt atlaidi jaunu iegādei. Pašlaik šāda akcija attiecas uz apģērbiem. Tās esot zīmola rūpes par vidi, veicinot veco lietu pārstrādi. Šim mērķim izveidots arī ilgtspējīgo materiālu zīmols H&M Conscious.

H&M Home veikalā nav nopērkamas preces, kas ražotas Latvijā, bet tādas atrodamas starp apģērbiem. Ražotājs ir Rita.

Komentāri

Pievienot komentāru