Foto

Māmiņa no Latvijas kļūst par veļas zīmola CHANGE Lingerie reklāmas seju

Dienas Bizness, 20.08.2015

Jaunākais izdevums

Šovasar starptautiskā sieviešu veļas ražotāja CHANGE Lingerie kampaņas Model for a Day jeb Modele uz dienu ietvaros latviete Elita Šahtarina ir kļuvusi par starptautiskā zīmola apakšveļas modeli un jau sākot no septembra beigām rotās jaunās sezonas reklāmas plakātus, teikts paziņojumā medijiem.

Kampaņas mērķis bija no dažādām Eiropas valstīm izvēlēties sievietes, kuras ikdienā nav modeles, un dot tām iespēju stāties profesionālu fotogrāfu priekšā, lai parādītu, ka ikviena sieviete ir neatkārtojami skaista un unikāla.

Projekts norisinājās Kopenhāgenā, kas ir zīmola mājvieta. Jaunās modeles ne tikai piedalījās profesionālā fotosesijā, bet arī visas kopā devās apskatīt skaisto pilsētu, kur redzēja gan leģendām apvīto mazo nāriņu, gan raudzījās uz pilsētas panorāmu no slavenā Tivoli parka.

Elita atklāj, ka fotosesija, lai gan noritēja visas dienas garumā, pagāja ātri un bez pūlēm, arī satraukums par pieredzes trūkumu kameras priekšā pagaisis kā nebijis, tiklīdz tā sākusies. Vispirms katras valsts modelei bijis jāpozē vienai, taču lielākais izaicinājums bija kopbilžu uzņemšana, kad visām meitenēm vienlaicīgi bija jābūt ar nevainojamām pozām un sejas izteiksmi, ko bez iepriekšējas pieredzes nav nemaz tik viegli izdarīt.

Septembra nogalē projekta laikā tapušās fotogrāfijas tiks izmantotas zīmola reklāmas kampaņas ietvaros visā pasaulē. Elitas bildes varēs aplūkot Latvijas CHANGE Lingerie veikalu skatlogos.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Dandy Model Management telpās norisinājās Riga Fashion Week programmas ietvaros organizētā dāņu veļas zīmola Change prezentācija, kuras laikā tika izrādītas jaunākās 2015. gada pavasara-vasaras sezonas veļas, mājas tērpu, nakts tērpu un peldkostīmu kolekcijas, kā arī The Intimate Britney Spears veļas līnija, kas tapusi sadarbībā ar popdīvu Britniju Spīrsu.

«Lai arī The Intimate Britney Spears veļas līnija Latvijas tirgū ir pārstāvēta tikai pusgadu, interese par to ir bijusi milzīga jau kopš pirmajām tās parādīšanās dienām, turklāt tā aizvien turpina pieaugt. Tas, protams, šķiet gluži vai pašsaprotami, ņemot vērā Britnijas Spīrsas milzīgo fanu pulku.

Šobrīd abiem vietējiem Change veikaliem jau ir noformējusies stabila pastāvīgo klientu bāze,» komentē Change Lingerie pārstāve Baltijas valstīs Ulla Sarapu (Ülla Sarapuu).

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Tirdzniecības centra "Spice" veikalu kopējais apgrozījums pagājušajā gadā pieaudzis par 44,8% un bija 140,1 miljons eiro bez pievienotā vērtības nodokļa, teikts tirdzniecības centra pārvaldītāja SIA "Tirdzniecības centrs Pleskodāle" pagājušā gada pārskatā.

Kopumā 2022.gadā tirdzniecības centru "Spice" apmeklēja 5,8 miljoni apmeklētāju, kas ir par 26% vairāk nekā 2021.gadā. Vienlaikus gada pārskata vadības ziņojumā atzīmēts, ka vēl joprojām nav sasniegts apmeklētāju skaits, kāds tas bija pirms Covid-19 pandēmijas.

"Tirdzniecības centrs Pleskodāle" pagājušajā gadā strādāja ar 13,565 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 31,6% vairāk nekā gadu iepriekš, kā arī kompānija guva peļņu 1,542 miljonu eiro apmērā pretstatā zaudējumiem gadu iepriekš.

Gada pārskata vadības ziņojumā pausts, ka pērn gada sākumā kompānijas darbību ietekmēja Covid-19 pandēmijas ierobežojumi, savukārt pēcāk arī Krievijas sāktā karadarbība Ukrainā, kas sekmēja energoresursu cenu kāpumu.

Komentāri

Pievienot komentāru