Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Lai atgūtu un vairotu klientus pašmāju tirgū, Ogres trikotāža saistītais uzņēmums OT Stils sācis sadarbību ar pašmāju modes māksliniekiem un veikalu tīkla attīstību.

Savulaik leģendārās Ogres trikotāžas ražotne šobrīd izgatavojot aptuveni desmit reizes mazāk produkcijas nekā tās ziedu laikos, tomēr uzņēmums pastāv un turpina attīstīties. Šobrīd no visas saražotās produkcijas apjoma aptuveni 90% ir eksports, stāsta Aivars Veiss, Ogres trikotāža valdes priekšsēdētājs.

Eksporta un inovācijas balvas kategorijā Eksportspējīgākais uzņēmums šis ražotājs nestartē. Toties māsas kompānija SIA OT Stils pieteikusi Latvijas dizaineru Natālijas Jansones, Irīnas Košakovas, Annas Ledskalniņas veidotās kolekcijas kategorijā Rūpnieciskais dizains.

Sadarbība ar dizaineriem varētu palīdzēt ne tikai palielināt noietu, bet attīstīs Ogres trikotāžai savu pieprasījumu. «Vienu brīdi Latvijā tas bija zudis. Mēs plānojam attīstīt tirdzniecības tīklu – mums šobrīd ir 11 veikali, bet tuvākajā gadā plānojam atvērt vēl desmit, tostarp kaimiņvalstīs – Lietuvā un Igaunijā, tāpēc mums ir vajadzīgs paplašinātais sortiments,» stāsta OT Stils komercdirektore Dzintra Muižniece

Komentāri

Pievienot komentāru