Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Dienvidkorejas kompānija LG Electronic prezentējusi viedtālruni LG G2, kas ir pirmā jaunās G Premium sērijas ierīce. Izgatavojot ierīci, LG atteicies no ierastā viedtālruņu dizaina, pārvietojot visas pogas uz ierīces aizmugurējo paneli, tādējādi LG G2 kļuvis par pirmo viedtālruni, kura sānos nav izvietota neviena poga.

Kompānija norāda, ka šāds koncepts (Rear Key) izstrādāts, vadoties pēc aptaujāto lietotāju atzinumiem, ka, palielinoties viedtālruņa izmēriem, kļūst sarežģītāk izmantot ierīces sānos izvietotās pogas. Pārvietojot pogas uz viedtālruņa aizmuguri, kompānija, atsaucoties pētījumu, skaidro, ka lietotājiem tādējādi tiks nodrošināta lielāka kontrole un būs samazināta ierīces nomešanas gadījumu iespējamība.

Viedtālrunis aprīkots ar 2,26 GHz Qualcomm Snapdragon 800 četru kodolu procesoru, 5,2 collu skārienjūtīgu ekrānu, 2Gb RAM, 32GB/16GB iebūvēto atmiņu, 13MP aizmugurējo un 2,1MP priekšējo kameru un Android 4.2.2 Jelly Bean operatīvo atmiņu.

LG jaunajam viedtālrunim pievienojusi arī citas funkcijas, kurām būtu jāatvieglo ierīces lietošana. LG G2 aprīkots ar KnockON funkciju, kas ļauj ieslēgt telefonu, divreiz pieskaroties ekrānam, gadījumos, ja ierīce ir novietota uz virsmas ar ekrānu uz augšu. Tāpat viedtālrunis aprīkots ar Graphic RAM (GRAM), kas, saskaņā ar kompānijas aprēķiniem, samazina ekrāna enerģijas izmantošanu līdz pat 26% un palielina kopējo ierīces izmantošanas laiku par aptuveni 10%.

Paredzēts, ka viedtālrunis tirdzniecībā pasaulē nonāks nākamo astoņu nedēļu laikā, sākot ar Dienvidkoreju, tad Ziemeļameriku, Eiropu un citiem lielākajiem tirgiem. Konkrēti datumi tirdzniecības sākšanai atšķirsies atkarībā no reģiona un telekomunikāciju operatora, norāda kompānija.

Komentāri

Pievienot komentāru