Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Jaunie Apple viedtālruņi iPhone 5s un iPhone 5c Latvijā būs oficiāli pieejami sākot no 25. oktobra, liecina uzņēmuma paziņojums.

Šajā datumā uzņēmums jaunos iPhone sāks tirgot vairāk nekā 25 valstīs, starp kurām ir arī Latvija. Tālruņus Latvijā tirgo LMT.

Db.lv jau vēstīja, ka pirmajās trijās tirdzniecības dienās Apple izdevās pārdot deviņus miljonus jauno modeļu iPhone. Saskaņā ar kompānijas vēstīto iPhone 5S un 5C pārdošanas apjomi pārspējuši iepriekšējo jauno tālruņu sniegumu, tos laižot tirgū.

Apple iPhone 5C aprīkots ar iOS 7 operētājsistēmu, retina četru collu platekrāna multi – touch displeju ar 1136x640 izšķirtspēju, A6 procesoru, 8MP kameru un 16Gb iebūvēto atmiņu. Savukārt iPhone 5s aprīkots ar iOS 7, retina 4 platekrāna multi-touch ekrānu ar 1136x640 izšķirtspēju, A6 procesoru ar 64-bitu arhitektūru, 8MP kameru un 16GB/64GB iebūvēto atmiņu.

Jaunos viedtālruņus Apple prezentēja septembrī. Kā vienu nu jaunieviesumiem Apple minēja iPhone 5s pirkstu nospiedumu atpazīšanas drošības sistēmu. Divas dienas vēlāk gan izskanēja, ka to uzlauzuši Vācijas hakeri.

Pagājušajā nedēļā jaunos viedtālruņus ierobežotā skaitā sāka tirgot uzņēmums a/s Capital, tos piedāvājot par cenu sākot no 579 latiem.

Komentāri

Pievienot komentāru