Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Uzņēmēja gēns izraēliešiem ir «asinīs», un viņi nebaidās dalīties savās zināšanās un pieredzē ar citiem. Konkurss Start Tel Aviv notiek otro reizi, un Latvija tajā piedalās pirmoreiz. Pirms tā 14 valstīs notika vietējie konkursi startup jeb tehnoloģiju iesācējuzņēmumiem, kuru uzvarētāji devās piecas dienas ilgā pieredzes apmaiņas braucienā, apmeklējot Izraēlas inovāciju nedēļu. Latviju šajā pasākumā pārstāv Eldars Loginovs no kompānijas Fastr, kas piedāvā e-grāmatu lasīšanas rīku.

Starp daudziem citiem pasākumiem Start Tel Aviv 2013 uzvarētāji apmeklēja arī Google biroju Telavivā. Sākot rakstīt kādu apzīmējumu Google interneta meklētājā, tas uzreiz piedāvā vairākus variantus, kas cilvēku varētu interesēt. Šī iespēja tika izstrādāta tieši Izraēlas Google ofisā, kur strādā starptautiskā Google inženieru komanda.

Vērojot Telavivas startup komūnu, Izraēlas Google birojs domāja, kā palīdzēt tai attīstīties. Rezultātā uzņēmums sāka rīkot bezmaksas pasākumus. Sākotnēji tie bija divi pasākumi mēnesī, tagad – 17 nedēļā, no kuriem tikai divus organizē Google pārstāvji.

Google biroju iespējams aplūkot galerijā.

Komentāri

Pievienot komentāru