Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Lietuvas trikotāžas ražošanas uzņēmums AB Utenos trikotažas veikalu skaits nākamā gada sākumā sasniegs 15, tādējādi divu gadu laikā tas dubultojies, liecina kompānijas paziņojums Nasdaq Vilnius.

Pēdējo mēnešu laikā uzņēmums atvēris trīs veikalus – Mažeiķos, Alitā un Tauraģē, un lielākās izmaiņas veikala dizainā notikušas veikalam Kauņā. Pirms gada Kauņas tirdzniecības centrā Mega tika atvērts jauns veikals, kas atbilst jaunākajam uzņēmuma konceptam. Savukārt šā gada decembrī Kauņās atvērti vēl divi pilnībā rekonstruēti veikali.

2015.gada beigās uzņēmumam bija septiņi veikali. Aktīva veikalu tīkla paplašināšana sākās saskaņā ar preču zīmes atjaunošanas stratēģiju un uzņēmums pakāpeniski maina arī veikalu vizuālo konceptu.

Uzņēmums gada sākumā atklāja arī pilnībā pārveidotu interneta veikalu, un kopš tā laika klientu skaits audzis par vairāk nekā trešdaļu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Lietuvā strādājošās SBA grupas uzņēmums "Utenos trikotažas" Latvijā atvēris pirmo specializēto veikalu. Tas ir pirmais uzņēmuma franšīzes veikals ārpus Lietuvas.

Daugavpilī atvērtajā veikalā tiks pārdoti uzņēmumā radītie un Lietuvā ražotie "UTENOS" un "ABOUT" preču zīmju apģērbi.

"Līdz šim Utenā, no kurienes nākam un kur strādā ne tikai mūsu fabrika, bet arī apģērbu veikals, esam sagaidījuši daudz pircēju no Latvijas – mūsu apģērbus Latvijā jau pazīst. Daugavpilī esam atraduši entuziasma pilnus partnerus, kuri iegādājās "Utenos trikotažas" franšīzi un kļuva par mūsu karognesējiem Latvijā," stāsta Petrs Jašinsks, "Utenos trikotažas" ģenerāldirektors.

Pēdējos dažos gados "Utenos trikotažas" ir attīstījis franšīzes paku – saskaņā ar starptautiskajiem tirgus standartiem atjauninājis preču zīmi, kardināli mainījis veikalu interjera koncepciju, pilnveidojis biznesa modeli un mārketinga pasākumu paku.

Komentāri

Pievienot komentāru