Būvniecība un īpašums

Bijušais Latvijas Balzama ģenerāldirektors vadīs RERE GRUPU

Dienas Bizness, 31.08.2015

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

1. septembrī, savus darba pienākumus sāks pildīt jaunais AS RERE GRUPA valdes priekšsēdētājs Guntis Āboltiņš-Āboliņš, informē uzņēmumā.

G. Āboltiņš-Āboliņš atzīst, ka jaunais amats ir nopietns izaicinājums, «jo nenoliedzami RERE GRUPAI ir sarežģīts konteksts un nozare, kas atrodas smagā stāvoklī, nākotnes ekonomikas perspektīvas reģionā. Viss liecina par to, ka darbs būs ļoti smags, tomēr izaicinājums ir liels un interesants».

Pirms pievienošanās RERE GRUPA komandai, Guntis Āboltiņš-Āboliņš bija AS Latvijas Balzams ģenerāldirektors, un iepriekš savas karjeras laikā vairāk kā 15 gadus vienā no pasaules vadošajiem enerģētikas uzņēmumiem - Statoil - atbildējis par Statoil grupas mazumtirdzniecības tīklu attīstību.

No 2008. gada līdz 2012. gadam Guntis Āboltiņš-Āboliņš pildījis atjaunojamo enerģiju biznesa attīstības vadītāja pienākumus Statoil koncernā Norvēģijā.

G. Āboltiņa-Āboliņa pamata izglītība ir inženierzinātnes, kas iegūta Rīgas Tehniskajā universitātē, viņam ir arī biznesa (uzņēmējdarbības) vadības maģistra grāds, kas iegūts Rīgas Starptautiskajā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolā.

RERE GRUPU izveidojusi SIA RE&RE darbinieku un vadītāju komanda, kas RERE GRUPĀ attīsta jaunu būvniecības kompānijas korporatīvās pārvaldības modeli un augstus kvalitātes un drošības standartus.

RERE GRUPAS meitas sabiedrības nodrošina pakalpojumus tādās jomās kā ēku būvniecības, rekonstrukcijas un restaurācijas, infrastruktūras projekti (ūdens, ceļi, ielas), galdniecības izstrādājumu ražošana un restaurācija, iekšējā apdare, būvniecības garantijas pakalpojumi, kā arī būvniecības konsultācijas, kam RERE GRUPA nodrošina centralizētus biznesa vadības un administratīvos pakalpojumus.

Komentāri

Pievienot komentāru