Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Lai paplašinātu loģistikas iespējas Eiropā, automašīnu transporta un loģistikas uzņēmums Kurbads atvēris filiāli Vācijā, informē uzņēmumā.

"Kurbads loģistikas centra izveide Vācijā ir nākamais loģiskais solis uzņēmuma attīstībā un izaugsmē. Projekts tiek īstenots ar mērķi paplašināt loģistikas iespējas Eiropā, kā arī, lai attīstītu Kurbads zīmolu Vācijas tirgū. Atradīsimies tuvāk esošajiem sadarbības partneriem Vācijā, kā arī uzņemsim kontaktus ar jauniem partneriem," stāsta Latvijas uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Andis Pikāns.

Vācijas filiāle " Kurbads Gmbh" atrodas netālu no Berlīnes, pilsētā Genthin, stratēģiski svarīgā vietā, blakus A2 automaģistrālei. Uz vietas atrodas gan transporta bāze, gan noliktava un birojs, gan vieta, kur šoferiem atpūsties.

Šī gada augustā uzņēmums Kurbads svinēs savu 26 gadu dzimšanas dienu.

SIA "Kurbads un Ko" ("Kurbads") apgrozījums 2019.gadā bija 10,462 miljoni eiro, kas ir par 7,3% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa pieauga par 92,5%, sasniedzot 1,321 miljonu eiro. Uzņēmuma finanšu dati par 2020.gadu vēl nav publicēti.

"Kurbads" reģistrēta 1995.gadā, un tās pamatkapitāls ir 152 224 eiro. Uzņēmums pieder Andim Pikānam.

Komentāri

Pievienot komentāru