Būve

Trijos Re&Re būvobjektos konstatē neatbilstības dokumentos

Nozare.lv, 25.11.2013

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Rīgas pilsētas būvvalde ir konstatējusi neatbilstības dokumentācijā trijos būvkompānijas Re&Re būvobjektos, šodien preses konferencē teica būvvaldes vadītājs Inguss Vircavs.

Pārkāpumi dokumentācijā konstatēti trīs gadījumos - klīnikas Gaiļezers operāciju bloka rekonstrukcijas projektā Hipokrāta ielā 2, Latvijas Nacionālā mākslas muzeja ēkas Krišjāņa Valdemāra ielā 10A rekonstrukcijas, restaurācijas un jaunbūves projektā, kā arī trīs daudzdzīvokļu dzīvojamo ēku ar sociālajiem dzīvokļiem, veselības centru, Rīgas Sociālā dienesta teritoriālā centra un Rīgas Sociālā dienesta dienas centra projektā Imantas 8.līnijā 1a.

Savukārt ražošanas ēkas rekonstrukcijas par dzīvojamo māju ar birojiem un tirdzniecības telpām Brīvības ielā 193 būvdarbi nav uzsākti, bet daļa būvobjekta teritorijas nav nožogota.

Būvvalde uzdevusi būvniekam nepilnības līdz trešdienai novērst. Ja tas netiks izdarīts, tad tiks lemts par būvdarbu apturēšanu, teica Vircavs.

Rīgas pilsēta būvvaldes speciālisti ir veikuši pārbaudes 13 objektos. Vēl nav veikta pārbaude Latvijas Nacionālās bibliotēkas būvobjektā.

Komentāri

Pievienot komentāru