Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Gandrīz dubultojot izsoles sākumcenu, - par 3,027 miljoniem latu - izsolīts Liepājas tirdzniecības nams Kurzeme.

Par īpašumu izsolē cīnījušies divi pretendenti, tomēr uzvarētājs pagaidām nav vēlējies, lai viņa vārdu publiskotu, Db.lv norādīja maksātnespējas administrators Ainars Kreics.

Līdz šim maksātnespējīgajai a/s Serviss RC (iepriekš a/s Mēs Liepājai) piederošais īpašums sastāv no zemesgabala 3544 kv.m platībā un apbūves - piecu stāvu tirdzniecības nama ar kopējo platību 9402,5 kv.m, kā arī inženierkomunikāciju un labiekārtojumu kopuma. Nekustamā īpašuma piespiedu pārdošanas vērtība un pirmās izsoles sākuma cena bija 1,827 miljoni latu. Piedzinējs bija hipotekārais kreditors - a/s Swedbank.

Db.lv rakstīja, ka izsolē tika pārdota arī a/s Serviss RC piederošā viesnīca Līva, ko par 1,248 miljoniem latu iegādājās SIA AN Projekts, kas par pirkumu jau norēķinājusies un īpašuma tiesības nostiprinātas zemesgrāmatā. Vēl atlikuši vairāk nekā desmit izsolāmi a/s Serviss RC īpašumi, kas savulaik ieķīlāti Pareks bankā, taču tie salīdzinoši nelieli, atzina A. Kreics.

DB jau rakstīja, ka 28.novembrī veiksmīgi izsolīja arī Liepājas viesnīcu Promenāde, ko par vairāk nekā diviem miljoniem latu nopirka viens no trim izsoles dalībniekiem.

Komentāri

Pievienot komentāru