Jaunākais izdevums

Šonedēļ darbu blakus Zvaigzne ABC grāmatnīcai Valdemāra ielā 6 sākusi kafejnīca Zvaigzne Cafe.

Kafejnīcu izveidojis SIA Apgāds Zvaigzne ABC īpašnieces Vijas Kilblokas dēls Kristaps Kilbloks. Kā atklāšanā sacīja V. Kilbloka, ideja par kafejnīcu blakus grāmatnīcai dzimusi jau pirms vairākiem gadiem un tagad tā ir īstenojusies. Iepriekš kafejnīcas vietā atradās kancelejas preču veikals.

K. Kilbloks kādu laiku dzīvojis Anglijā, Lankasterā, un viņa mājoklis atradies virs kafijas veikala un grauzdētavas, un ar laiku sācis tajā apgūt profesijas noslēpumus. Atbraucot mājās viņš mēģina šo ideju īstenot arī Rīgā.

Varbūt tālā nākotnē varēsim redzēt veselu kafejnīcu ķēdi, sacīja V. Kilbloka.

Ieskats jaunajā kafejnīcā - galerijā augstāk!

Komentāri

Pievienot komentāru
Signet Bank Kapitāla tirgus akadēmija

Obligāciju emisija dos iespēju būvēt modernāko noliktavu Latvijā

Jānis Goldbergs, 01.03.2023

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Amber Beverage Group ir strauji augošs uzņēmums, kas nolēmis būvēt pilnībā automatizētu noliktavu Latvijā, par finansējuma piesaistes mehānismu izvēloties obligāciju emisiju ar Signet Bank atbalstu.

Par grupu, tās izaugsmi, projektu un finansējuma piesaistes mehānisma izvēli Dienas Bizness izjautāja grupas valdes priekšsēdētāju Jekaterinu Stuģi.

Pastāstiet, lūdzu, īsumā par Amber Beverage Group pamatbiznesu, vēsturisko izaugsmi.

Amber Beverage Group tika izveidota 2014. gadā kā daļa no SPI Group. Šobrīd bez mums SPI grupā ietilpst arī stipro alkoholisko dzērienu koncerns Stoli Group, vīna koncerns Tenute del Mondo un nekustamo īpašumu kompānija Towers Construction Management, kuru zināmākais objekts ir Zunda Torņi Rīgā, Raņķa dambī.2014. gadā izveidojot Amber Beverage Group, koncernā tika apvienoti četri Baltijas uzņēmumi – trīs no tiem pārstāvēja alkoholisko dzērienu vairumtirdzniecības segmentu, savukārt Latvijas balzams - ražošanu. Veidojot vienotu uzņēmumu grupu, visas atbalsta funkcijas centralizējām vienkopus un koncentrējām uzņēmumu darbību uz pamatbiznesu.

Komentāri

Pievienot komentāru