Rīgā, Interjera un delikatešu centrā mc² no 26. līdz 28. septembrim notiek Jūras delikatešu festivāls. Saskaņā ar mc² mājas lapā pieejamo informāciju, šogad gardēžiem tiks piedāvās nobaudīt Āmurhaizivi, Mahi–mahi un Mēness zivi.
Festivāla ietvaros darbojas Auksto uzkodu degustācijas bufete ar dažāda veida jūras produktu antipastu, Gastronome meistaru kūpinātām zivīm un pavāru gatavotiem zivju ēdieniem. Piedāvājumā vairāku veidu degustāciju plates - Jūras produktu degustāciju plate (ar dažādu šķirņu austerēm, garnelēm, gliemenēm un vēžiem) un plate ar daudzveidīgu mīdiju izlasi. Varēs nobaudīt arī omāru biezzupu, mājas gaumē gatavotus zivju pīrāgus un citus festivāla gardumus.
Restorānā Gastronome īpaša festivāla ēdienkarte un Festivāla mielasts, kas paredz iespēju par fiksētu summu neierobežotā daudzumā baudīt grillētu zivju un jūras produktu izlasi.