Pakalpojumi

Join UP! šogad plāno noorganizēt vairāk nekā 330 ceļojumu uz Ēģipti

Db.lv, 20.09.2023

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Novērojot pieaugošu interesi par ceļojumiem uz Ēģipti, tūroperators Join UP! Baltic šoruden ceļojumus uz Šarmelšeihu un Hurgadu uzsācis jau septembrī.

Tūroperators, kurš Baltijas tirgū strādā otro rudens-ziemas sezonu, šogad plāno noorganizēt vairāk nekā 330 ceļojumu uz Ēģipti.

“Ēģipte kopumā tūristu skaita ziņā šajā gadā līdz gada beigām plāno pārsniegt pirms kovida līmeni, un plāno sasniegt 15 miljonus tūristu gadā līdz šī gada beigām (no 4,9 miljoniem 2020.gadā). Līdz ar to tūrisma sektors pēdējos gados Ēģiptē strauji attīstās, aug, piedāvā arvien augstāku servisa līmeni ceļotājiem - tiek renovētas un uzlabotas viesnīcas, būvētas jaunas. Kopumā Baltijas ceļotājiem kvalitāte par labu cenu ir noteicošais faktors, izvēloties savu brīvdienu galamērķi,” saka Join UP! Baltic vadītāja Sabina Saikovskaja.

“Jau no šā gada sākuma novērojām pieaugošu vēlmi aizceļot uz Ēģipti, un februārī savai lidojumu programmai pievienojām papildu reisus, pirmajā darbības gadā Baltijas valstīs nodrošinot plašāko lidojumu programmu uz Ēģipti Baltijā. Prognozējam, ka arī šajā ziemas sezonā pieprasījums pēc ceļojumiem uz Ēģipti turpinās pieaugt,” stāsta S.Saikovskaja.

“Turklāt, Ēģipti mērķtiecīgi piedāvājam tirgū kā visa gada galamērķi - šovasar piedāvājām Lietuvas un Igaunijas ceļotājiem aizceļot uz Ēģipti arī vasarā, par šiem ceļojumiem kā alternatīvu karstajai Eiropai, bija ieinteresēti arī Latvijas ceļotāji. Līdz ar to plānojam, ka arī no Rīgas nākamvasar piedāvāsim ceļojumus uz Ēģipti vasarā.”

Ēģipte ir Join UP! Baltic prioritārais galamērķis un šajā virzienā tūroperators piedāvā plašu lidojumu programmu - pieprasītākajos periodos līdz pat pieciem lidojumiem nedēļā no Rīgas. Join UP™ ceļojumus uz Ēģipti organizē jau 9 gadus, kopumā turp noorganizējis brīvdienas vairāk kā 2,8 miljoniem tūristu.

No Baltijas valstīm ar Join UP! Baltic uz Ēģipti devušies jau vairāk kā 57 tūkstoši ceļotāju. Tūroperators novērojis, ka kopumā Ēģipte saglabā savas līderpozīcijas ziemas galamērķu vidū. Ēģipte ir arī pieprasītākais galamērķis visos 8 tirgos, kuros darbojas Join UP!™.

“Šarmelšeihā, kas ir populārākais kūrorts ceļotāju vidū, pēdējos gados ir notikušas būtiskas pārmaiņas. Pilsēta tiek atjaunota, un tajā mēs pastāvīgi atrodam vislabākās iespējas saviem tūristiem ne tikai no galamērķa viedokļa, bet arī no ekskluzīvo viesnīcu piedāvājuma viedokļa," saka Katerina Ušakova, Join UP™ Eiropas reģiona vadītāja. "Lielais ceļotāju skaits šajā gadā, ko Join UP™ reģistrēja vēl pirms vasaras sezonas, liecina, ka ziemas sezonā sagaidāms tūristu skaita pieaugums arī kopumā no Eiropas."

Komentāri

Pievienot komentāru