Pasaulē

Ražotāji izrāda lielu interesi par ASV valdības iepirkumiem

Elīna Pankovska, 10.09.2010

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Ražotāju dienās, ko organizē Ārlietu ministrija un Aizsardzības ministrija sadarbībā ar ASV vēstniecību Rīgā un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru, piedalīsies gandrīz simts Latvijas ražotāju.

Lielā interese apliecinot, vietējo ražotāju interesi un gatavību piedalīties ASV valdības rīkotajos iepirkumu konkursos. Jāatgādina, ka Ražotāju dienas notiks no 14. līdz 17.septembrim Rīgā.

To laikā ASV loģistikas un aizsardzības aģentūra un ASV ģenerālā pakalpojumu administrācija informēs par iespējām piedalīties iepirkumu konkursā. Latvijas uzņēmēji varēs organizēt arī paraugu izstādi. Uzņēmējiem būs arī iespēja reģistrēties individuālajām pārrunām ar ASV organizāciju pārstāvjiem, kurās sīkāk varēs demonstrēt un pastāstīt par sevis piedāvātajām precēm, kā arī uzdot jautājumus.

Līgumi gan vēl pārrunu laikā slēgti netikšot. Pasākumā dalību var pieteikt uzņēmumi, kas piedāvā ūdeni, sulas un citus dzērienu iepakojumos, pārtikas produktus, izņemot gaļas produktus, būvmateriālus un aprīkojumu, higiēnas piederumus, tīrīšanas līdzekļus, kancelejas preces, smago tehniku, elektropreces u.c.

Komentāri

Pievienot komentāru