Ražošana

Aizkrauklē rada ap 70 jaunu darba vietu

Dienas Bizness, 04.02.2015

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Logu un durvju ražošanas uzņēmums JELD-WEN drīzumā pabeigs paplašināt rūpnīcu Aizkrauklē. Tas dos iespēju ievērojami palielināt esošās ražošanas jaudas, kā arī radīs ap 70 jaunu darba vietu, vēsta reģionālais laikraksts Staburags.

Šī esot skaidra norāde uz uzņēmuma plāniem investēt Aizkraukles reģiona attīstībā - uzsvēruši uzņēmuma pārstāvji. Pie tam uzņēmums plāno ieguldīt līdzekļus to jauno Aizkraukles reģiona cilvēku apmācībā, kuri sāks darbu jaunradītajās darba vietās.

Radot apmēram 70 jaunu darba vietu, uzņēmums plāno nodarbināt vietējos cilvēkus. Uzņēmuma pārstāvji atklājuši, ka jauno darbinieku apmācību organizēs uz vietas ražotnē, nodrošinot viņiem jaunu zināšanu un prasmu apguvi.

Uzņēmums Aizkrauklē darbu sāka pirms 20 gadiem, no neliela durvju ražošanas ceha izaugot par lielu un stabilu kompāniju, kurā šobrīd strādā ap 240 cilvēku.

JELD-WEN pārstāvji apstiprinājuši, ka līdz ar uzņēmuma paplašināšanu nedaudz palielināsies arī transporta plūsma, taču uzņēmums jau tam esot gatavs, uzlabojot ceļu infrastruktūru rūpnīcas teritorijas iekšienē. Lielāka transporta plūsma nekādi neietekmēšot pilsētas infrastruktūru.

Komentāri

Pievienot komentāru