Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Turpinot sadarbību ar mēbeļu furnitūras tirgotāju AM Furnitūra, SEB banka piešķīrusi finansējumu 514 tūkstošu eiro apmērā jaunas tehnoloģiskas līnijas iegādei un uzņēmuma biznesa attīstībai.

Iekārta tiks iegādāta Latvijas investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) realizētā projekta ietvaros un tai ir paredzēts arī valsts līdzfinansējums, informē bankas pārstāve Kristīne Martinsone.

AM Furnitūra valdes loceklis Aigars Lūks uzsver, ka pēdējos gados gan vietējie, gan ārvalstu klienti izrāda lielu interesi par augstas kvalitātes mēbeļu detaļām no laminētām un akrila kokskaidu plātnēm, tācēļ uzņēmums nolēmis paplašināt ražošanu un iegādāties modernāko tehnoloģisko līniju šādu mēbeļu detaļu ražošanai. Iekārtas spēs nodrošināt līmeni, kas atbilst pēdējiem zinātnes sasniegumiem šajā jomā – tostarp apdares malu piekausēšanu ierastās līmēšanas vietā, kas būtiski uzlabo detaļu funkcionālās un vizuālās īpašības. SEB bankas finansējums, kā arī Eiropas Reģionālās attīstības fonda un valsts budžeta līdzfinansējums 225 tūkstošu eiro apmērā ļāva realizēt šo projektu, uzsākt ražošanu un nodrošināt jaunas darba vietas, saka eksperts.

Komentāri

Pievienot komentāru