Ražošana

Eko Reverss ražotni no bijušās Juglas papīrfabrikas pārcels uz Stopiņu novadu

LETA, 05.01.2015

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Patlaban otrreizējo izejvielu pārstrādes uzņēmums SIA Eko Reverss plāno uzņēmuma ražotnes pārcelšanās procesu no ugunsgrēkā cietušās bijušās Juglas papīrfabrikas teritorijas, aģentūrai LETA norāda uzņēmuma pārstāve Dace Jansone.

Tāpat tiek kārtota visu nepieciešamo pārvākšanās atļauju saņemšana. Jaunā Eko Reverss ražotne atradīsies Stopiņu novadā, Getliņu ielā 5.

Tiesa, cik liela būs jauno telpu platība, kā arī to, cik lielas būs pārvākšanās izmaksas, Jansone neatklāj.

Arī kopējie uzņēmumam radušies zaudējumi ugunsgrēka dēļ vēl tiek aplēsti. «Telpas un gatavā produkcija bija apdrošinātas,» piebilst Jansone.

Viņa atzīmē, ka, paplašinot darbību un attīstot jaunu materiālu šķirošanu un apstrādi, Eko Reverss jau laikus sāka meklēt piemērotākas telpas, ko izdevies atrast pērn.

Jansone arī stāsta, ka šodien notika uzņēmuma Eko Reverss vadības tikšanās ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbiniekiem, lai vienotos par ugunsdzēšanas darbu pabeigšanu.

«Pēc VUGD pieprasījuma Eko Reverss nodrošinās demontāžas tehniku, lai ugunsdzēsēji varētu pabeigt darbu un pārliecināties, ka iekštelpās nav vērojama gruzdēšana,» skaidro Jansone.

Ugunsgrēka iemeslus izmeklē VUGD un policija. Taču Eko Reverss sadarbosies ar tiesībsargājošajām iestādēm un sniegs visu nepieciešamo informāciju, lai iespējami ātrāk tiktu noskaidroti notikušā apstākļi.

Ugunsdzēsēji jau divas diennaktis turpina dzēst ugunsgrēku bijušās Juglas papīrfabrikas teritorijā, Eko Reverss angārā, jo vislielākās grūtības sagādā tas, ka 900 kvadrātmetrus lielā telpā ir jādzēš tur izvietotā makulatūra, aģentūru LETA informēja VUGD.

Šāds aizdegšanās gadījums uzņēmumam notiek pirmo reizi. Angāru Eko Reverss šajā vietā īrē kopš 2004.gada.

Kā liecina Firmas.lv informācija, otrreizējo izejvielu pārstrādes uzņēmums Eko Reverss reģistrēta 2001.gadā un pieder AS Latvijas Zaļais punkts. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 85 372 eiro.

2013.gadā uzņēmums strādājis ar 5 623 557 eiro apgrozījumu un 730 952 eiro peļņu.

Komentāri

Pievienot komentāru