Saldējumu ražotājs Ingman ieguldījis aptuveni 50 tūkstošus latu vairāk nekā 20 jaunu saldējumu ražošanā Latvijas tirgum.

Tas ir rekordaugsts skaits, salīdzinot gan ar citiem saldējuma ražotājiem Latvijā, gan arī ar SIA Ingman Saldējums līdzšinējo pieredzi, jo parasti uzņēmums sortimentu paplašina līdz 10 jauniem produktiem gadā.

SIA Ingman Saldējums vadība paredz, ka  jaunā produkcija varētu audzēt realizēto produkciju vismaz par 30%, salīdzinot ar 2010.gada vasaru. Šogad Ingman Saldējums lielu vērību pievērsis nacionālajām garšu īpatnībām, radot dažādus saldējumus latviešu un krievu tautības iedzīvotājiem, piemēram, Latvijas leģendas sērijas Mājas saldējumi, Atpūta, Vkusnjashka un Carskoje.

Pirmo reizi Latvijā būs pieejami pēc jaunas tehnoloģijas ražotie rīsu saldējumi R-ICE, kas nesatur pienu un līdz ar to ir brīvi no holesterīna un laktozes.

Ekonomika

Finanses

Mazais bizness

Tehnoloģijas

Dzīvesstils

Karikatūra